Claudia de Breij: ik heb een mooie kut

Claudia zuigtVoor wie er altijd al over heeft gefantaseerd: Claudia de Breij heeft een mooie kut. Dat zegt de presentatrice/zangeres/cabaretière althans zelf én letterlijk in de Revu van deze week. De opmerkelijke onthulling volgde op de vraag waarom de Playboy niets voor haar is.

"Als ze mij vragen zou het voelen als prositutie", zegt De Breij in het interview. "Als ik het lijf had van Madonna had ik wel een boek gemaakt als 'Sex'. Niet als rukmateriaal, maar om iets te maken dat taboes doorbreekt. Iets dat er toe doet. Playboy doet er niet toe. Ik snap echt niet dat mannen willen weten of bekende vrouwen óók een kut hebben. Ja, ik heb er ook één. En een hele mooie, laat dat ook even gezegd zijn."

Dat andere bekende vrouwen wel in de Playboy staan, daar heeft ze verder geen moeite mee. "Lieke van Lexmond moet vooral doen wat zij vindt dat zij moet doen. Maar zie je mij zo al staan en mag ik dan verwachten dat mensen mij nog serieus nemen? Ik ben niet mijn hele leven al bezig om ergens te komen en dat te zeggen: 'kijk, dit is mijn blote kut. En daar heb ik nu een serre van kunnen laten bouwen."

De Breij, die samen met haar vriendin Conny een zoontje genaamd Bing heeft, is weer hersteld van bekkeninstabiliteit. Vanaf morgen zal ze elke vrijdagmiddag tussen 12 en 2 op 3FM te horen zijn. Dolf Jansen moest verplicht na zestien jaar het veld ruimen. Eerder had De Breij ook al een radioprogramma op 3FM. Daar stopte ze mee omdat een dagelijks programma teveel tijd kostte.