FOK!radio: Columnist DriekOplopers reageert

Voor de mensen die meteen naar FOK!radio willen luisteren: klik hier.

'Halsema moet dood!' Dat was de kop van een column die vrijdag door DriekOplopers geplaatst werd op de frontpage van FOK!. Het was het begin van een vervelend weekend voor hem. Ineens kwam in de media dat Halsema aangifte zou doen vanwege die column. Danny vond de column te ver gaan en verwijderde het schrijfsel. Daarmee leek de kous af. Tot NOVA zich er een dag later mee ging bemoeien. Driek kwam daar in de uitzending en leek te worden gefileerd. Het gevolg: hij werd uit zijn functie als woordvoerder bij reizigersbelangenvereniging ROVER gezet en moest ook een column voor de website van de PvdA in Amsterdam inleveren. Vanavond is DriekOplopers te gast in de studio van FOK!radio en horen we van hem hoe hij het weekend heeft ervaren. Luisteren dus, vanavond live vanaf 20:00 uur! Uiteraard kun je ook meepraten via de chat (irc) of op het FOK!forum .

Wat vind jij, komt het door de media dat Driek bij ROVER eruit is gestuurd??
Stem hier op de poll (rechts onder in beeld).

FA Shmoopy weet wat er zich voor de rest op het forum heeft afgespeeld. Daarnaast horen we weer al het nieuws over FOK!. Nieuw is onze eigen Hyve! Meld je dus aan voor http://fokradio.hyves.nl !

Je kunt ook meepraten via Skype. Je kunt ons bellen op actionradiolive. Uiteraard kun je ook zelf de muziek aanvragen.

Meteen luisteren?

FOK!radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is. Klik hieronder op het logo van de mediaspeler die je gebruikt om in te schakelen.

Winamp

Winamp / Itunes

Windows Media Player
Windows Media Player
AAC
Winamp / AAC


Tegenwoordig kun je ook luisteren als je een PDA/mobiele telefoon hebt met GPRS verbinding. Ga dan naar de speciale PDA-site.

Veel luisterplezier!