5 jaar FOK!sport!

Icoon Sitenews - Sport 25 februari 2002, de dag dat de F1-manager begon, en dus ook het begin van FOK!sport. Al was dat niet het eerste bericht wat verscheen, dat was deze. De mensen die daarvoor zorgden waren Lithion (Layout), Danny (HTML/javascript/DHTML) Ali Salami (Scripting en Database-design) en Twi (Scripting en Gegevens plus puntensysteem).

Op 18 augustus werd de F1-manager gevolgd door de Competitiemanager, die nu door het leven gaat als de FOK!voetbalmanager. Op 27 februari 2004 een nieuwe stap, de overkoepelende sportsite FOK!sport gaat online. Naast voetbal en Formule 1 zal er ook aan andere sporten aandacht worden besteed.

Sindsdien zijn er veel dingen veranderd, maar de managerspellen zijn gebleven. Zo kwam er een speciale EK-site in 2004, in 2006 was er een speciale subsite met al het nieuws van de Olympische Winterspelen in Turijn. In de zomer van 2006 kwam er bovendien een WK-manager.

De hele maand februari waren er al verschillende acties op FOK!sport. Vandaag gaan we daar nog even mee verder. Zo kun je officiŽle shirts winnen van het Nederlands elftal, geven we jullie een kijkje in de keuken van FOK!sport en daarnaast wordt je natuurlijk, zoals elke dag, van al het sportnieuws voorzien.

Alle mensen die de afgelopen vijf jaar hun steentje hebben bijgedragen aan FOK!sport, dank jullie wel. Zonder jullie was het niet gelukt. En ook de users willen we bedanken, zonder jullie geen FOK!sport!!