Big Brother heeft herenliefde

Big BrotherBig Brother-hoofdredactrice Hummie van der Tonnekreek zegt vandaag in De Telegraaf trots te zijn op deelnemer Etiënne, die er voor uit lijkt te zijn gekomen homofiele gevoelens te hebben.

De 20-jarige Etiënne, die eerder in het nieuws kwam vanwege zijn extreem-rechtse sympathiën, dook na een feest waarbij veel werd gedronken 'voor de grap' het bed in met de 22-jarige homoseksuele kapper Rik. Rik hield zich nog in: ''Ik had helemaal los kunnen gaan. Maar dat heb ik niet gedaan'' , fluisterde hij de andere bewoners toe.

Voordat Etiënne meedeed aan seksueel getinte spelletjes met Rik, bekende hij aan collega-bewoner Jeroen dat het in de machokringen waarin hij verkeert 'not-done' is om met homo's om te gaan, laat staan er een te zijn. ''En ik heb die goede vrienden ook nodig.'' Huilend viel hij daarbij Jeroen in de armen, die hem toch vooral aanraadde zijn eigen plan te trekken.

Van der Tonnekreek: ''Wij weten nog niet zeker of Etiënne zich helemaal heeft overgegeven aan de herenliefde. Feit is wel dat hij zich ook vandaag niet afwerend heeft gedragen. Ik laat iedereen zijn eigen conclusies trekken. Maar het lijkt of we met een coming out te maken hebben. Dat is nog nooit in Big Brother vertoond. Ik ben in elk geval trots op de oprechtheid van Etiënne. Hij blijft staan achter wat hij heeft gedaan.''


Rik en Etiënne

Zie voor meer Big Brother-nieuws: Big Brother Blog.