Automobilist rijdt meerdere malen op stel in

Icoon MisdaadEen winkelend stel is in Vollenhove afgelopen vrijdag meerdere malen bijna aangereden door een nog onbekende man. De automobilist kwam het paar rond half twee 's middags tegemoet in een donkere auto. Omdat hij daarbij met grote snelheid reed, gebaarde de mannelijke helft van het stel dat het wel wat rustiger mocht. De automobilist was hier blijkbaar niet van gediend, want korte tijd later kwam hij hen weer met zijn auto tegemoet en reed met een flinke vaart op hen in.

Een directe botsing kon voorkomen worden doordat beiden tijdig opzij sprongen. De man gebaarde vervolgens opnieuw naar de bestuurder dat diens rijstijl hem niet aanstond. De automobilist stopte vervolgens zijn auto en reed achteruit nogmaals op het stel in. Voor de tweede maal konden beiden de auto ternauwernood ontwijken. Na een woordenwisseling ging de bestuurder van de auto er uiteindelijk vandoor.

De politie is nog op zoek naar de man. Het gaat om een stevig gebouwde, blanke man van rond de 30 jaar met een kalend hoofd.

Met dank aan Kozzmic voor de submit.