FOK!radio: IJsmeis zingt voor moderators

FOK!RadioHet is weer maandagavond, dus tijd voor FOK!radio. Tune nu in en hoor: De kerstboom staat in de fik, het vuurwerk is weggeschoten en oma zit alweer thuis. Oftewel: het grote uitbuiken na de kerst en oud & nieuw is begonnen. Ook voor FOK!radio weer het moment om fris van start te gaan in het nieuwe jaar. En we beginnen meteen goed. De moderators van het Fotografie-subforum komen namelijk langs. Subhuman en Lynx666 zijn vanaf 20:00 uur live in de studio aanwezig. Kunnen ze meteen vertellen hoe we prijzen kunnen winnen met de Mooiste Foto van 2005. En FOK!radio kan de prijzenpot wellicht nog vergroten.

En we gaan zingen. Althans, sommige mensen gaan zingen, en dan met name vrouwen. IJsmeis beloofde de FOT-heren om te gaan zingen, evenals FA Natalie. Uiteraad gaat Yvonne weer met ons roddelen en hebben we weer de 'week van Nikky'. Blinky legt weer een stelling neer waarop je kunt reageren in de uitzending.

Meteen luisteren?
ActionRadioDat kan! FOK!Radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is. Hieronder vind je de directe luisterlinks:
LQMQHQ
WinampWinamp48 kbps96 kbps128 kbps
Windows Media PlayerWindows Media Player48 kbps96 kbps128 kbps
RealPlayerRealPlayer48 kbps96 kbps128 kbps
iTunes / QuicktimeiTunes / Quicktime48 kbps96 kbps128 kbps


Terug luisteren?
Alle uitzendingen van FOK!radio zijn terug te luisteren. Soms als podcast, maar het meeste als stream. Meer hierover kun je hier lezen.

Tijdens de uitzending kun je ons bellen met vragen en opmerkingen via Skype. Voeg ons toe op met username Actionradio_utrecht. Meer over Skype kun je hier vinden.

Kom ook vooral naar ons irc-kanaal #fokradio om vragen te stellen en mee te praten en zing ook mee tijdens 'IRC zingt mee'.

Check de webcam in de studio tijdens de uitzending hier.

Veel luisterplezier!