Michael Jackson met spoed naar ziekenhuis

Cybart, Basschie, macromarkt.nl, Maraca, bellerofon en Glacier hadden ons via de nieuws-submit te melden:

Icoon Muziek nieuws Poplegende Michael Jackson is met spoed opgenomen in een ziekenhuis in Californië. Het is niet bekend wat er aan de hand is. Zijn advocaat wilde alleen kwijt dat de zanger 'ernstig, ernstig ziek' is. De zanger, die momenteel verwikkeld is in een rechtszaak rondom kindermisbruik, is opgenomen in dezelfde plaats als waar het proces dient.

Op een inderhaast ingelaste persconferentie voor het ziekenhuis werd verteld dat de plotselinge sterke achteruitgang van zijn gezondheid te maken heeft met zijn magerheid. De rechter die de rechtszaak behandelt, heeft verklaard dat Jackson 'de griep' heeft. Eerder waren er nog geruchten dat 'The King of Pop' een zelfmoordpoging gedaan zou hebben.

De rechtszaak werd gisteren hervat na een pauze van een week, en is vandaag opnieuw een week gestaakt vanwege de ziekte van Jackson. Het proces bevindt zich nog in de beginfase, waarin alleen de jury nog wordt samengesteld.

De advocaten van Jackson verklaarden gisteren dat ze een hele reeks beroemde vrienden van Jackson wilden laten getuigen tijdens de zaak, waaronder Elizabeth Taylor, Diana Ross, Kobe Bryant, Nick Carter, Stevie Wonder en Uri Geller. Ook talkshowhosts Jay Leno en Larry King en twee van de kinderen van Jackson zullen waarschijnlijk verklaringen in het voordeel van de zanger afleggen.


Michael Jackson toen hij gisteren bij de rechtbank aankwam


_
Eerdere berichtgeving rondom Michael Jackson en de lopende rechtszaak:
Michael Jackson: 'Ik ga door een nachtmerrie'
'Jackson-slachtoffer' vertelt zijn verhaal
'Jackson hield slachtoffer en familie gevangen'