''De Roy en Margarita uit elkaar''

_Administr8or_, killerkef en blablastampy hadden ons via de newssubmit het volgende te melden:

'Margarita dumpt De Roy, psychische terreur werd prinses te veel', zo kopt de Telegraaf vandaag groot op de voorpagina. De reden voor de breuk tussen de twee is volgens de ochtendkrant de 'tirannieke houding' van De Roy van Zuydewijn. Margarita ging gebukt onder de psychische terreur van haar man, zo citeert de krant een niet nader genoemde vriend van het stel. De prinses zou sinds vorige week in Nederland verblijven. Het kasteel in Zuid-Frankrijk waar het echtpaar woonde, zou leeg staan.

De advocaten van het paar, P. Nicolai en J. Pen, hebben De Roy laten vallen als cliŽnt. De raadslieden weigeren commentaar op de breuk, maar bevestigen wel dat zij niet meer optreden voor De Roy. Wel zouden zij indien daar om gevraagd wordt Margarita ter zijde willen staan.

Edwin de Roy van Zuydewijn zag deze berichten kennelijk aankomen, want hij verscheen gisteren in het tv-programma NOVA om te zeggen dat tussen hem en Margarita alles koek en ei is. Wel bevestigde De Roy, die in zijn eentje in de studio verscheen, dat er een breuk is met de advocaten.

Volgens De Roy zouden voor heel veel mensen de problemen zijn opgelost als hun huwelijk zou stranden. Maar, zo zei hij: ''Wij staan samen, als man en vrouw, in deze zaak. We hebben een diepe liefdesband, die ons overeind houdt''.