Curry wil 2,2 miljoen euro van Veronica

Via de nieuwssubmit meldde Esposa ons dat internetbedrijf Jamby, dat bekend staat als het bedrijf van Adam Curry, 2,2 miljoen euro van de Veronica Omroep Organisatie (VOO) vordert. Jamby gaat zelfs zover dat ze, om ervan verzekerd te zijn dat ze dat geld krijgen, beslag hebben laten leggen op de rekeningen van VOO. Dat heeft een woordvoerder van Veronica maandag gezegd.

VeronicaVolgens Veronica is bij de omroep niet bekend hoe Jamby bij dat bedrag van 2,2 miljoen euro komt. "Jamby heeft voor ons enige tijd breedbanddiensten verzorgd in de tijd dat daar nog veel over te doen was. Maar nu we maandagavond weer met tv-uitzendingen beginnen, hebben we het contract met Jamby per 1 april opgezegd."

Veronica had een contract van 3 jaar met Jamby waarin duidelijk stond vermeld dat Veronica het contract eerder kon opzeggen. De omroep heeft 2 jaar breedbanduitzendingen via internet gedaan en daar aan Jamby 3 miljoen euro voor betaald.

Jamby meldt dat het bedrag van 2,2 miljoen opgebouwd is uit een aantal kleinere openstaande rekeningen, plus het derde contractjaar. Het internetbedrijf vindt dat Veronica het contract niet op de juiste manier heeft verbroken.

Vanavond op TMF
Veronica keert vanavond terug op televisie. Om half negen begint op het kanaal van muziekstation TMF een half uur durende uitzending onder de naam "DEPULPSHOW".