FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van zaterdag 21 februari 2004

Uitslagen HCE (21-02-04)

Hieronder vindt je de uitslagen van de wedstrijden in de Holland Casino Eredivisie van vanavond.

FC Zwolle - NEC (2-1)
28' v.d. Doelen 0-1
73' Takak 1-1
78' Takak 2-1

Geel: Karlsen (Zwo), De Ridder (Zwo), v.d. Doelen (NEC)

sc Heerenveen - PSV (3-2)
45' Lucius 0-1
45'+1 Väyrynen 1-1
80' Bouma 1-2
82' Knopper 2-2
87' Hansson 3-2

Geel: Bouma (PSV)
Rood: v. Bommel (PSV)

Vitesse - FC Groningen (1-2)
48' Krstev 0-1
50' Rink 1-1
90'+1 v. Dessel 1-2

Geel: Ilic (Vit), Smit (Gro)
Rood: Landerl (Gro)

AZ - RBC Roosendaal (2-1)
1' v. Galen 1-0
51' Buskermolen 2-0
53' De Graaf 2-1

Geel: Buskermolen (AZ), Hesp (RBC), Lammens (RBC)

De huidige stand

Arsenal neemt afstand

Arsenal heeft vandaag door een overwinning op Chelsea en een gelijkspel van concurrent Manchester United een gat geslagen op de ranglijst.

Op Stamford Bridge wist Arsenal met 1-2 van Chelsea te winnen. Chelsea kwam nog wel op voorsprong door een doelpunt van Gudjohnsen, maar Arsenal pakte uiteindelijk de winst door doelpunten van Vieira en Edu. Aan het doelpunt van Edu ging een blunder vooraf van Chelsea-doelman Neil Sullivan.

Manchester United wist tegen het op de laatste plaats staande Leeds United niet verder te komen dan een gelijkspel. Manchester United kreeg flink wat kansen, maar alleen Scholes wist een kans te verzilveren. Alan Smith wist voor Leeds de gelijkmaker te scoren.

FOK! Downtime Discussie #20

En hier verder...
Quote:
Geplaatst door Danny op 21-02-04 @ 19:30
Vandaag wordt al de hele dag gewerkt de frontpage en het forum 'af' te maken. Omdat we maar een weekje de tijd hadden te zorgen voor zowel een nieuwe frontpage als en nieuw forum zijn er eenvoudigweg nog een paar dingen die niet 'af' zijn, waardoor de downtime langer duurt dan verwacht of was in te schatten.

Groene Beestjes Chat

Pull my finger

Een spelletje voor tijdsverdrijf. Vind ze alle 13, erug lastig . (met dank aan yvonne)

Onzekerheid over nieuwe Toyota

Mike Gascoyne, de nieuwe technisch directeur bij Toyota, heeft zijn twijfels uitgesproken over de competiviteit van de nieuwe Toyota.

Met de nieuwe Toyota TF104 hoopte Toyota een stap dichter bij de top te komen. Met het hoge budget dat bij Toyota beschikbaar is, had men verwacht heel snel bij de top te kunnen aansluiten. Nu blijkt een gebrek aan ervaring toch nog steeds het team tegen te werken.

Mike Gascoyne vertelt: "Het is voor ons gewoon zaak om een betere auto te ontwerpen. Echter, zoiets gaat natuurlijk niet over één nacht ijs. De auto is nu nog niet snel genoeg. We moeten nu zorgen dat we alles eruit halen wat er in zit. Vorig seizoen had Toyota nog een tekort aan ervaring maar dat is dit jaar niet meer het geval."

Over de coureurs Olivier Panis en Cristiano da Matta is Gascoyne nog steeds tevreden: "Olivier heeft in het verleden vaak genoeg laten zien dat hij met een goede auto tot geweldige dingen in staat is. Cristiano is bovendien een echte racer. In zijn debuutjaar had hij soms nog wat problemen maar hij heeft potentie genoeg."

Extra geld voor GP Frankrijk

Na de problemen die de organisatie van de Grand Prix van Frankrijk had om het budget rond te krijgen, lijken de kansen nu gekeerd.

Voor de organisatie van de Grand Prix is nu door de lokale overheid twee miljoen Euro extra toegekend. Voor het circuit van Magny Cours en de organisatoren een geruststelling. Het budget voor de race van 11 juli lijkt nu definitief rond.

Eerder werd er gesproken over het schrappen van van deze Grand Prix, omdat er niet genoeg geld beschikbaar was om de teambazen tevreden te stellen. De teambazen hebben op het laatste moment toch toegestemd met 18 races, volgens het blad Racereport voornamelijk omdat ze dachten dat de Grand Prix van Bahrein nog zou worden afgelast.

Räikkönen: "MP4/19 mist snelheid"

Hoewel het lastig te beoordelen is op alleen de testritten, lijkt McLaren echt nog niet klaar te zijn voor het seizoen.

Kimi Räikkönen had eerder al zijn twijfels over de auto en sprak zich nu uit over de oorzaak daarvan. Volgens Kimi liggen de grootste problemen in de kracht van de motor en in de betrouwbaarheid.

"Ik denk dat we meer paardenkrachten nodig hebben, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Op dit moment zitten we nog niet op het niveau van Williams en een paar andere teams. We zullen eerst de betrouwbaarheid in orde moeten krijgen.", aldus Kimi Räikkönen.

Het is te hopen voor alle McLaren-fans dat er inderdaad een spelletje wordt gespeeld. Anders zou het nog wel eens een heel zwaar seizoen voor McLaren kunnen worden.

Mtiliga naar selectie Feyenoord

Feyenoord haalt per direct Patrick Mtiliga terug van satellietclub Excelsior.

Met het terughalen van Mtiliga wil Feyenoord de defensieve problemen waarmee de club kampt verzachten. Hij zal tot het eind van het seizoen bij Feyenoord blijven. Mtiliga staat al viereneenhalf jaar onder contract bij Feyenoord, maar werd al die tijd verhuurd aan Excelsior. Na dit seizoen eindigt zijn contract en is hij transfervrij.

Eerder waren er al berichten dat hij bij RKC Waalwijk had getekend, maar die worden nu ontkend. Salomon Kalou zal de omgekeerde weg volgen en de rest van het seizoen voor Excelsior spelen. De speler die zijn broer dit seizoen al zou moeten opvolgen bleek voorlopig te licht voor het eerste team van Feyenoord.

Opschudding rond launch-control

joostkeijzer wist ons vandaag het volgende te melden:

Het verbod op launch-control voor komend seizoen kan creatief omzeild worden.

Volgens het blad RaceReport is er de mogelijkheid om traction-control te gebruiken bij de start en dat deze zodanig kan worden omgebouwd dat het eigenlijk een launch-control systeem wordt. Enkele teams zouden van plan zijn om dit te doen.

In de regels van de FIA voor komend seizoen staat de coureur de volledige controle moet hebben over de koppeling en het gaspedaal. Verder moet er, tot de honderd kilometer per uur bereikt is, in de eerste versnelling worden gereden. Launch-control is dus verboden, maar door traction-control ook bij de start te gebruiken wordt dat grotendeels ondermijnd. Omdat traction-control wel is toegestaan, is het voor de FIA erg lastig om te controleren welk systeem gebruikt wordt.

De FIA heeft zich nog niet officieel uitgesproken over deze kwestie.

Duo bevalling

Naast Catootje,is ook ET begonnen met weeen. De dames meldden eerst al hun zwangerschap 1 dagje na elkaar, maar ze houden nu ook het schema vast.

Dus hijg, steun en puf mee voor de dames, dan wordt het er vast makkelijker op.

Owja Swets succes en probeer niet flauw te vallen .



Update

Quote:
Posted by Catootje - 21/02 @ 13:21

Whaaaaaaaaaa!!
ET heeft me ingehaald, sjoe roel
vrouw! Want: Catoot blijkt gescheurd, maar niet gebroken..
Wat is het geval: Hoogstwaarschijnlijk heb ik een klein haarscheurtje bovenin de placenta gehad, en ben daardoor wat verloren. Maar: het zit nu weer allemaal potdicht (ik wist niet dat dit kon, staat ook niet in de boekies), dus: van een duobevalling is het er weer eentje en niet de mijne Het rommelt, maar daar is het dan ook mee gezegd...OI!!! Ik word door jan en alleman maar ingehaald! Go ET GOOOOO!


FOK! Downtime Discussie #18

Deeltje 18 alweer~!

Verlenging downtime

Geplaatst door Breuls op 21-02-04 @ 00:19
Helaas moeten we onze prognose, zoals we in de loop van de dag begonnen te vermoeden, iets
bijstellen. Zoals je wellicht
hebt gemerkt zijn we al iets
langer dan een dag bezig met de upgrade. Dat heeft te maken met
het niet op z'n soepelst verlopen
van de werkzaamheden.
Het feit dat er een erg kleine
voorbereidingstermijn was heeft, ondanks zorgvuldige voorbereidingen en proefhandelingen de afgelopen week, toch als effect dat we niet 1-2-3 over kunnen naar de nieuwe forumsoftware en frontpage.

De status:
Beiden draaien inmiddels, en worden nagelopen op complicaties. Aangezien die inderdaad optreden, is het momenteel niet mogelijk de boel, of een deel ervan, te openen.

De prognose:
We gaan op z'n minst de hele zaterdag nog uittrekken voor het echt goed en zorgvuldig onder handen nemen van de sites. We lanceren namelijk liever iets dat werkt, waar je plezier van kunt hebben, dan iets dat vol landmijnen zit. Figuurlijk gesproken dan.

Het verwachte moment van release is dan ook: zaterdagavond of zondagmiddag. Specifiekere info daarover krijg je zaterdag in de loop van de dag. Slaap lekker.

Niet slapen? Bekijk onze weblogs en WWKW's om de nacht door te komen .

Hiddink tekent drie jaar bij

PSV en Guus Hiddink zijn er vanavond dan toch nog uitgekomen. Twee weken geleden werd voorzitter Harry van Raaij nog teruggefloten, maar nu is een gefiatteerd akkoord bereikt.

PSV en Guus Hiddink voerden al langere tijd moeizame onderhandelingen. Allereerst heette de eisen van de coach te veeleisend te zijn. Hiddink wilde graag in de zomer de vrijheid hebben om een willekeurig landenteam te kunnen coachen. Nadat beide partijen wat water bij de wijn deden, floot de Raad van Toezicht -niet zonder vertoon van macht- de voorzitter terug. Het contract zou te luxe zijn voor een club als PSV.

Het nu overeengekomen contract loopt tot medio 2007. Hiddink wordt technisch directeur en hoofdcoach bij de Eindhovenaren. Voorzitter Van Raaij benadrukte blij te zijn dat het eerdere conflict binnen de top is opgelost, en bovendien in een goede sfeer.

Ook assistent-coach Fred Rutten werd langer vastgelegd, hij blijft in ieder geval tot medio 2006.

Dmitri Shoukov naar FC Twente

De zoektocht naar een nieuwe club is voor Dmitri Shoekov (28) ten einde, hij tekent een driejarig contract bij FC Twente.

De aanvaller van Willem II zocht een nieuwe club, hij had eerder bekend gemaakt de Tilburgse club te zullen verlaten.

Technisch directeur Johan Plageman van FC Twente: "Hij is zowel op links, op rechts als achter de spitsen in te zetten. Bovendien beschikt hij over scorend vermogen en brengt hij een behoorlijke portie ervaring mee. Wij zin erg blij dat Dmitri voor FC Twente heeft gekozen."


Sjoekov speelde sinds 1999 voor Willem II en kwam voor die tijd uit voor CSKA Moskou, Vitesse en NAC Breda. In 207 eredivisieduels scoorde hij 37 maal.

Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1270
special
Random Pics van de Dag #1269
special
Random Pics van de Dag #1268
special
Random Pics van de Dag #1267
special
VrijMiBabes #208 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1266
©FOK.nl e.a.