FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's

Toon berichten van deze typesActieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van maandag 23 september 2002

Beurzen wereldwijd omlaag: AEX onder de 300

Bainus had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Op het Damrak is de AEX-index vandaag voor het eerst sinds begin 1997 onder de 300 punten gesloten. ING, Philips, Ahold, Getronics en ASML zakten met koersverliezen van 7 à 12% naar het laagste niveau in jaren. De AEX-index zelf daalde met 13,35 punten (4,3 procent) tot 294,72 punten.

Elders in Europa daalde de CAC-index in Parijs 3,3%. De FTSE-index in Londen stond tegen het einde van de handel 3% lager. De DAX-index in Frankfurt daalde bijna 5%.
De Dow Jones-index op Wallstreet sloot zojuist ruim 1,5% lager.

Aziz: ''Nederland volgt VS slaafs''

"Het ontbreekt de Nederlandse regering aan onafhankelijkheid, onpartijdigheid en eerlijkheid", aldus Tareq Aziz, de vice-premier van Irak. Vanavond zendt Nova een interview uit met hem. Daarin zegt hij ook dat Irak zich zal verdedigen tegen iedere Amerikaanse aanval.

Volgens Aziz volgt Nederland slaafs de anti-Irak-politiek van de VS. De vice-premier denkt dat de VS ongeacht nieuwe wapeninspecties Irak zal aanvallen, ook zonder een resolutie van de VN.

Nederland stelt zich op het standpunt dat voor een eventuele Amerikaanse aanval op Irak een VN-resolutie wenselijk is, maar niet noodzakelijk.

-
Nova, Nederland 3: 22:30 en herhaling om 01:25

Relatie VS en Duitsland onder druk

Duitsland heeft het merkbaar verbruid bij de Amerikanen. Zo is vandaag De Duitse bondskanselier Gerhard Schröder vanuit de hele wereld gelukgewenst met de verkiezingsoverwinning van zijn rood-groene coalitie, maar de Amerikaanse regering liet niets van zich horen. De Verenigde Staten lieten het bij de formele verklaring dat ze ook na de verkiezingen zullen samenwerken met Duitsland bij zaken van gemeenschappelijk belang.

Vandaag weigerde de Amerikaanse minister van Defensie Rumsfeld bovendien om met zijn Duitse collega Struck te spreken op een NAVO-ontmoeting in Warschau.

Washington is vooral boos over Schröders categorische afwijzing van een aanval op Irak. Bovendien is president Bush niet onder de indruk van de excuses van Schröder voor een vergelijking die een van zijn ministers maakte tussen de regering in Washington en het regime van Hitler.

In een poging de zaak te sussen verklaarde de leider van de Duitse Grünen, Fischer, vandaag dat de VS ,,de belangrijkste bondgenoot'' van Duitsland zijn. Hij liet tijdens een persconferentie van de Groenen weten de ,,traditionele goede relatie met de Verenigde Staten'' verder te willen ontwikkelen.

Vivendi trekt stekker uit Scoot

b_buster en Slatop hadden ons via de newssubmit het volgende te melden:

Het Franse concern Vivendi heeft enige tijd geleden besloten te stoppen met dochteronderneming Scoot. Scoot kwam zo'n vijf jaar geleden op de Nederlandse markt als concurrent van de Gouden Gids. Het bedrijf zocht voor internetters of bellers de gegevens op voor bepaalde producten en diensten.

Vivendi heeft in alle stilte besloten te stoppen. Vandaag werd het nieuws door financieel directeur M. Beurms van Scoot Benelux bevestigd. De toekomst van het verlieslijdende bedrijf hing al enige weken aan een zijden draadje door de problemen waar Vivendi mee kampt. Het Franse mediaconcern heeft een enorme schuldenlast.

Beurms wil niet zeggen hoe de stand van zaken qua financiën is bij Scoot. 'We waren nog een opstartend bedrijf dat verlies leed, maar de omzet steeg en het verlies daalde', aldus Beurms. De zoektocht naar een nieuwe geschikte partner is al begonnen. Er zijn met diverse kandidaten gesprekken gevoerd, maar Scoot is 'er niet in geslaagd om in deze weinig florissante economie de juiste prijs te krijgen'.

Erik de Zwart geeft regelmatig 3FM aan

Peter01 en jaaap hadden ons via de newssubmit het volgende te melden:

De directeur van Radio 538, Erik de Zwart, helpt het Commissariaat voor de Media regelmatig met het opsporen van overtredingen van de reclameregels door 3FM. Dat meldt de Volkskrant. Erik de Zwart gaf radio 3FM al 'een keer of vier vijf' aan. En dat doet hij gratis en voor niks.

Zo kaartte De Zwart de Marco Borsato-promotie aan waar de publieke popzender een boete van 200.000 gulden voor kreeg. Ook tipte hij het commissariaat over de Oasis-promotie en de 'geef het kwartje van Kok terug'-actie van Stenders Vroeg (VARA) waarin benzinestation Tango wel erg vaak genoemd werd. Bovendien is De Zwart in beroep gegaan tegen een melding waarvoor hij 'niet ontvankelijk' werd verklaard.

Erik de Zwart zegt zijn concurrent aan te geven omdat hij niet tegen oneigenlijke concurrentie kan. 'Ik let gewoon op, maar het is puur zakelijk en niet moralistisch', aldus De Zwart.

Merkwaardig is dat de directeur van radio 538 nooit zijn collega commerciële stations aangeeft. 'Beetje flauw dat het commissariaat dat vertelt, eigenlijk. Het geeft aan dat ze zelf niet goed opletten', aldus de Zwart.

Van 't Schip terug naar Ajax

John van 't Schip heeft een contract bij Ajax getekend als coach van Jong Ajax. De duur van het contract is 3 jaar.

Wanneer Van 't Schip begint is afhankelijk van het vertrek van Gerard van der Lem die nu die functie heeft, Van 't Schip zou eigenlijk 1 juli in dienst treden. Van der Lem heeft als technisch directeur bij Saudi-Arabië getekend. Deze willen hem echter al per 1 october in dienst nemen.

Van 't Schip bracht zijn eerste trainersavontuur bij FC Twente niet tot een goed eind. Na iets langer dan een jaar stapte hij gefrustreerd op.

Saaie BB dag

Het begin van een nieuwe week bij Big Brother is ronduit saai te noemen.
Vlogen eind vorige week de Confrontaties en Dilemma's je nog om de oren, de eerste dagen van de week lijken meestal geruisloos voorbij te gaan.

Jeanette doet de was, de andere dames liggen te zonnen en de heren soppen de ramen en spiegels in de Bungalow. De enige afleiding wordt gebracht door een reclamevliegtuigje met een boodschap voor Bo: "Bo is de best. Love the fans".

Bewaart Big Brother bewust alle spanning voor het einde van de week? Je zou je af kunnen vragen of het niet leuker is om de verschillende gebeurtenissen een beetje over de week te spreiden. Donderdag moet er een man uit, komen er twee nieuwe bewoners bij en volgt er hoogstwaarschijnlijk direct een Confrontatie tussen deze twee nieuwelingen. Zullen we voor die tijd al iets spannends meemaken, of bewaart Big Brother bewust alle spanning voor het einde van de week?

Meer over BB4 op Fok! lees je hier

Voetbalteam redt vrouw het leven

Phillip / Dwarsligger had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Spelers van een Canadees voetbalelftal hebben het leven van een vrouw gered. De vrouw bevond zich in een flat die in brand stond. De spelers, die in de zelfde flat woonden maar zichzelf al in veiligheid hadden gebracht, moedigden de vrouw aan om naar beneden te springen zodat zij haar konden opvangen.

De vrouw sprong na enige aanmoedigingen naar beneden en kwam met een bloeduitstorting en enkele schaafwonden er vanaf. Bij de brand in het twaalf verdiepingen tellende gebouw kwam één persoon om het leven. Zes anderen raakten gewond.

Wekker beslist wanneer je beste kunt opstaan

MREn had ons via de newssubmit het volgende te melden:

De Britse onderzoeker David Hunt heeft een hele speciale wekker uitgevonden. De wekker beslist zelf wanneer jij het beste kunt opstaan.

Het mechanisme van de klok is gekoppeld aan het verkeersnieuws, zodat jouw wekker afgaat als er geen files meer zijn. Je kunt dan zonder problemen naar je werk rijden. Het enige dat je hoeft in te voeren is waar je de volgende dag naar toe gaat, zodat het apparaat daar rekening mee kan houden.

Hunt is zijn uitvinding al zo aan het verbeteren, dat ook treinreizigers van de wekker gebruik kunnen gaan maken.

FIFA wil maximumaantal duels per speler

Als het aan de wereldvoetbalbond FIFA ligt komt er een grens aan het aantal duels dat een voetballer in een seizoen kan spelen. Daarvoor zou er een limiet moeten komen. Wanneer een speler deze heeft bereikt zou hij geen wedstrijden meer mogen spelen.

De voorzitter van het medisch onderzoekscentrum van de FIFA verwijst vooral naar het afgelopen WK. Grote voetbalsterren als David Beckham kwamen daar nauwelijks in actie wegens oververmoeidheid en blessures.

Volgens de FIFA kan men door het opstellen van regels over de belasting van spelers, die spelers fitter en gezonder houden. Spelers van Europese topclubs spelen per seizoen al snel meer dan zeventig wedstrijden.

De bond gaat nu eerst in Europa onderzoek doen naar de belasting van topspelers. Pas voor de kwalificatiereeks oor het WK van 2006, medio 2004, zou de limiet dan van kracht kunnen worden.

Meer nieuws kun je vinden op onze eigen voetbalsite, waar je ook je eigen coach kan zijn in het managementspel!

Palestijns meisje leeft door bomaanslag

TheFruitNerd had ons via de newssubmit het volgende te melden:

De bomaanslag die vrijdag 5 Israeli's en een Brit het leven kostte, heeft nieuw leven en nieuwe kansen geschonken aan een Palestijns meisje.

De zevenjarige Yasmin Abu Ramila, die al meerdere operaties heeft ondergaan en al geruime tijd op een wachtlijst stond, heeft nu eindelijk een donor gevonden. Ze kreeg de nier van een Schotse jongen die in Israel studeerde en omkwam bij de laatste aanslag.

De ouders van het meisje zijn heel erg dankbaar voor de nier. "Ik weet niet hoe ik de familie van de omgekomen jongen moet bedanken", aldus de moeder van Yasmin. Het meisje is de transplantatie goed doorgekomen.

Vrouw sterft door brand in zonnebank

Bij een brand in een Rotterdams recreatiecentrum is vanochtend een vrouw om het leven gekomen. Volgens de politie is door nog onbekende oorzaak een zonnebank in brand gevlogen. De identiteit van de vrouw is nog niet vastgesteld.

Twee schoolklassen, die les hadden in het zwembad van het complex, zijn hierop geëvacueerd. Twee mensen hadden ademhalingsmoeilijkheden.

TinTin wist ons dit trieste nieuws te melden.

Afghaanse vrouwen gebruikt als wapensmokkelaars

Slatop had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Bij wapencontroles hebben Amerikaanse strijdkrachten zondag in Afghanistan granaten en automatische wapens gevonden, die door vrouwen onder andere onder hun burqa's verborgen werden gehouden.

Bij dergelijke zoekacties fouilleert het Amerikaanse leger ook vrouwen. Dit stuit in de conservatieve Afghaanse samenleving op veel gezet, hoewel een dergelijk lichamelijk onderzoek altijd wordt uitgevoerd door vrouwelijke militairen of Afghaanse vrouwen die het leger assisteren.

Bij één actie werden ondermeer twee AK-47's en onderdelen van een mortiergeschut gevonden onder een deken waar vrouwen op zaten. Bij een andere zoekactie vond men onder de burqa's een verzameling raketgeleide granaten, munitie voor mitrailleurs en handgranaten.

Volgens een woordvoerster worden vrouwen de laatste tijd vaker gebruikt om de wapens te verbergen.

Pupil van de week laat voetbalduel kwartier uitlopen

De pupil van de week van de amateurvereniging HVV heeft zijn club zondag onverwachte steun geboden in de wedstrijd tegen Altior. Tijdens de wedstrijd had de pupil de klok voor een aantal minuten stil gezet. De scheidsrechter liet de wedstrijd een kwartier langer doorspelen, omdat hij de klok van de thuisvereniging verkoos boven zijn eigen tijdwaarneming.

In de minuten die extra werden gespeeld kon HVV van een 0-2 achterstand opklimmen tot 2-2. De pupil van de week gaat nu voor de titel "Pupil van het seizoen".

Elvis geeft nieuw concert!

The King is terug! Vijfentwintig jaar na zijn dood zal Elvis Presley op 22 december dit jaar een spectaculair nieuw concert geven in Las Vegas.Het nieuwe concert is mogelijk met revolutionaire nieuwe computertechnieken. Hiermee kunnen beeld en geluid realtime worden gemanipuleerd en gecreëerd. Zo kunnen de initiatiefnemers Elvis laten zeggen en laten doen wat zij willen.

Mocht het concert een succes zijn, dan zullen er zeker nog concerten volgen. Zelfs nieuwe singles zouden dan mogelijk zijn, maar daarvoor moeten de nabestaanden van Elvis dan wel hun toestemming geven.

Voor het eerste concert kun je in ieder geval vanaf 1 november je kaarten bestellen.

Met dank aan Zlatan voor de tip!

Bejaarden verdacht van het vergiftigen van honden

Esposa had ons via de newssubmit het volgende te melden:

De honden in Deurne waren de afgelopen dagen hun leven niet zeker. In een bosrijke omgeving lag op zeker tien plaatsen vergiftigd vis en vlees. Verschillende honden werden na daar te zijn uitgelaten ziek, één hond is inmiddels overleden.

Inmiddels heeft de Algemene Inspectie Dienst twee bejaarde mannen aangehouden die van het vergiftigen van de honden worden verdacht. De mannen, 66 en 73 jaar, hadden de beschikking over landbouwbestrijdingsmiddelen met een hoge giftigheid.

Mocht je in Deurne wonen, laat dan de komende tijd in de omgeving van De Bult je hond niet uit.

FIFA wil maximumaantal duels per speler

Als het aan de wereldvoetbalbond FIFA ligt komt er een grens aan het aantal duels dat een voetballer in een seizoen kan spelen. Daarvoor zou er een limiet moeten komen. Wanneer een speler deze heeft bereikt zou hij geen wedstrijden meer mogen spelen.

De voorzitter van het medisch onderzoekscentrum van de FIFA verwijst vooral naar het afgelopen WK. Grote voetbalsterren als David Beckham kwamen daar nauwelijks in actie wegens oververmoeidheid en blesures.

Volgens de FIFA kan men door het opstellen van regels over de belasting van spelers, die spelers fitter en gezonder houden. Spelers van Europese topclubs spelen per seizoen al snel meer dan zeventig wedstrijden.

De bond gaat nu eerst in Europa onderzoek doen naar de belasting van topspelers. Pas voor de kwalificatiereeks voor het WK van 2006, medio 2004, zou de limiet dan van kracht kunnen worden.

Trainer Heerenveen is kritiek beu

Trainer Foppe de Haan van Heerenveen is de kritiek op zijn persoon beu. De Haan wil niet meer reageren op vragen of de magie tussen hem en de club na zoveel succesvolle jaren niet is uitgewerkt. Vooral media vallen hem daar voortdurend mee lastig.

Met de 1-0 nederlaag tegen Roda JC zondag leedt Heerenveen zijn vierde achtereenvolgende nederlaag. Met deze uitslag staat de club nu voorlaatste, met één punt uit vijf wedstrijden.

"Het is over. Het zal me een zorg zijn wat anderen er van vinden. Iedereen schrijft maar, ik reageer er niet meer op. De kritiek is ook onterecht, het leeft ook niet binnen de groep. Dus ik maak er geen woorden meer aan vuil," aldus De Haan.

Friends eindelijk een Emmy

Atreidez, Slatop en The_Comeback-kid hadden ons via de newssubmit het volgende te melden:

"Friends" heeft, nadat het vele malen werd gepasseerd in het voordeel van shows als "Frasier" en "Will & Grace", dit jaar dan toch een Emmy verdiend. Met een sterk seizoen kreeg de serie dit jaar het voordeel onder de kenners.

"Na acht jaar en de afgelopen 3 uur en 10 minuten, is dit het wachten zoveel waard", zei David Crane, een van de show's producenten.

Friends veroverde ook de award op het acteervlak. Jennifer Aniston won de Emmy voor beste leading actress in een comedy serie.

Theater Review: Mylène d'Anjou - Tijgerin op sloffen

Cultureel Centrum Musketon te Lunetten. Dorpshuis zoekt dorp. Kinderchrèche, open haard in het midden van een zitkuil, alleen de pannekoeken ontbreken nog.

Daar speelde op een vrijdagavond, het zal de twintigste september anno 2002 geweest zijn:

Mylène d'Anjou
met haar voorstelling
'Tijgerin op sloffen'


Drie keer drie is zes, en 6 is zeeheeven. Tralalalaaaa. Zelfs de grauwste grauwheid licht op in de nabijheid van een ster.

Tien lijken aangespoeld op Sicilië

psv had ons via de newssubmit het volgende te melden:

De Italiaanse politie heeft zondag tien lijken gevonden van illegale immigranten. De immigranten waren naar alle waarschijnlijkheid over boord gezet toen ze vlakbij de kust voeren. De kapitein van het schip, die waarschijnlijk de illegale immigranten vervoerde, is gearresteerd.

Een politiewoordvoerder liet weten dat enkele mensen zagen dat het schip vijftig meter voor de kust voor anker ging en even later weer verder voer. De politie en reddingswerkers zijn nog op zoek naar meer drenkelingen. De immigranten komen vermoedelijk uit Noord-Afrika.

Vorige week verdronken in hetzelfde gebied 37 illegale immigranten uit Liberia toen het schip waarop zij zaten zonk.

Update : Bergse peuter valt in vijver

DiCkSeL MaNiA had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Een tweejarig jongetje uit Bergen op Zoom was op zondagavond een tijdje zoek. De ouders misten hun kind 's middags rond tien over half vier. Direct begon in samenwerking met de politie een zoekactie. Na zo'n twintig minuten te hebben gezocht vond men het jongetje in een vijver, waar hij al enige tijd in lag.

Zowel de traumahelikopter als twee ambulances waren snel ter plaatse. Na reanimatie is het jongetje overgebracht naar ziekenhuis Lievensberg. De toestand van het kindje is "zorgwekkend".

Update
Het jongentje is maandagmorgen in het ziekenhuis overleden.

meandthepizza bedankt voor het melden van de update.

Protesten tegen paarden-luiers

Bart van de Mosselaar had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Dierenrechten-activisten hebben massaal geprotesteerd tegen het gebruik van luiers voor paarden. De gemeente van Wenen wilde een einde maken aan de vervuiling van de stad door de uitwerpselen. Tientallen paarden lopen er rond in de stad om toeristen rond te leiden in koetsen.

De dieren zouden veel last van de luiers krijgen en in hun bewegingsvrijheid worden belemmerd. De wrijving die de luiers veroorzaakt zou ook wonden gaan opleveren. Om het protest kracht bij te zetten hebben de dierenrechten-activisten zelf luiers aan gedaan met de tekst erop: Stop Pooh-bags

Ze hebben de gemeente dringend verzocht een andere oplossing te bedenken.

Prins Claus van de beademing af

BlackBokz had ons via de newssubmit het volgende te melden:

De Rijksvoorlichtingsdienst liet zondag weten dat Prins Claus niet langer meer aan de beademing ligt. Wel ligt de Prins nog op de afdeling intensieve zorg. De doktoren die Prins Claus behandelen zijn tevreden over de toestand van de Prins.

Afgelopen dinsdag werd Prins Claus opnieuw opgenomen in het Academische Medisch Centrum in Amsterdam. Hij bleek wederom te kampen met een infectie aan de luchtwegen.

Schröder wint Duitse verkiezingen

Slatop had ons via de newssubmit het volgende te melden:

De verkiezingen in Duitsland zijn in een nek-aan-nek race gewonnen door de SPD. De partij van Edmund Stoiber leek lange tijd op een nipte overwinning af te gaan, maar op zondagavond haalde de partij van Schröder zijn achterstand in. De SPD heeft een verlies van 47 zetels maar blijft de grootste partij in Duitsland.

Schröder en Joschka Fischer, leider van de Groenen, hebben gezegd te gaan onderhandelen over een vervolg van de Rood-Groene coalitie. De groenen hebben nog nooit zo veel stemmen gekregen.

De voorlopige zetelverdeling is als volgt, tussen de haakjes het huidige aantal zetels:
SPD 251 (298)
CDU/CSU 248 (245)
de Groenen 55 (47)
FDP 47 (43)
PDS 2 (36)
De Bondsdag telt 603 zetels.

Winnaars Fok! Prijsvragen week 38

Mylene d'Anjou

Namens Harry Kies mochten we een aantal kaarten weggeven voor de voorstelling "Tijgerin op sloffen" van Mylene d'Anjou. Het goede antwoord was natuurlijk: Zevenaar. De volgende mensen mogen samen met nog iemand op de volgende data naar Mylene d'Anjou in De Kleine Komedie:

27 september:
Mr_T
troma78


28 september:
troT
the_midget


29 september:
-MOX-
shardik


Gefeliciteerd! Zet de datum alvast in je agenda. Je ontvangt z.s.m. bericht over hoe je aan je kaarten kunt komen.

Denk jij zelf ook over cabaret talent te beschikken? Meld je dan aan voor het 25e VARA Leids Cabaret Festival! Vanaf 16 september kan je je inschrijven voor het 25e VARA Leids Cabaret festival. Het festival vindt van 10 t/m 15 februari 2003 plaats in de Leidse Schouwburg. Eerder werd dit festival gewonnen door o.a. Lebbis en Jansen, Sanne Wallis de Vries, Najib Amhali, Bolder en Plante, Sara Kroos en vorig jaar door Javier Guzman.
Voor meer informatie kan je bellen naar 071-5133985 of mailen naar lcf@harrykies.nl. Voor meer info: www.leidscabaretfestival.nl

Windtalkers

Het goede antwoord moest natuurlijk zijn: Face Off
De winnaars van de Windtalkers pakketten, bestaande uit een poster en 2 vrijkaarten, zijn:
SqueaK
EmmO
Ludo_Sanders
valk
OneSoul


Gefeliciteerd! De pakketten komen zo snel mogelijk naar jullie toe.

Niets gewonnen? Of nog een kansje wagen? Deze week maak je kans op het geweldige nieuwe album van de engelse band Suede, die vanaf 1 oktober in de winkels zal liggen. Klik hier om aan deze prijsvraag mee te doen.

Nederlander komt om bij busongeluk

Gisteren is een Nederlander omgekomen tijdens een busreis van de Turkse badplaats Alanya naar het vliegveld van Antalya. Tijdens de reis kreeg de Turkse chauffeur een hartaanval waardoor hij de macht over het stuur verloor. Hierdoor raakte de bus van de weg en belandde in een rivier.

Een 79-jarige Nederlander kwam om bij het busongeluk. Net zoals de chauffeur die ter plekke overleed. Tien andere inzittenden raakten gewond en zijn overgebracht naar een privé-ziekenhuis in Manavgat. De gewonden maken het naar omstandigheden goed.

Asiatech stapt er even tussen uit

jaaap wist ons vandaag het volgende te melden:

Asiatech gaat er een jaartje tussenuit. De motorenleverancier van Minardi zal niet gaan rusten maar hard gaan werken om na een jaar terug te keren als constructeur. Maar ook die plannen staan nog op losse schroeven.

De werkelijke reden voor Asiatechs sabbatsjaar is dat geen enkel team interesse meer heeft in de te trage krachtbronnen. Minardi mag de motoren dit jaar gratis gebruiken, maar wil volgend seizoen met Cosworth verder.

Halverwege dit jaar maakte Asiatech bekend dat het bezig is met de ontwikkeling van een chassis én motor. De firma wil het pakket aanbieden aan een autofabrikant die er zijn naam aan kan verbinden maar die zo de feitelijke ontwikkeling en bouw van de auto kan uitbesteden. Op die manier zegt Asiatech voor een schijntje een competatief pakket aan te kunnen bieden. Asiatechs commercieel directeur John Gano is nog op zoek naar geldschieters.

Arrows zal ook niet in Amerika starten

Jaaap wist ons vandaag het volgende te melden:

Arrows zal niet aan wezig zijn bij de Grand Prix van Amerika. Dit heeft haar motorleverancier Cosworth bekend gemaakt.

"Het was de beslissing van Arrows zelf en niet omdat wij ze onder druk hebben gezet. Ze hebben verder nog geen plannen doorgegeven met betrekking tot de GP van Japan", aldus Brendan Connor, van Cosworth.

Sinds de Grand Prix van Engeland is het team niet meer aan de start verschenen. Zoals het er nu uit ziet zal het team ook niet starten in Japan en het is nog maar de vraag of ze ooit nog een (door)start zullen maken...

Mel Gibson gaat Jezus-film maken

Mel Gibson is van plan om een film te gaan maken over de laatste twaalf uur van het leven van Jezus. De film zal niet in het Engels worden gesproken maar in het Latijn en Aramees, beide dode talen.

De Hollywoodster gelooft in het gebruik van de twee talen en denkt dat het een succes gaat worden. De film zal Passion gaan heten en zal worden opgenomen in de studio's van Cinecitta in Rome.

Nieuwe ronde nieuwe punten

En weer zijn de punten berekend. Flip4x4 behoudt de koppositie, maar wordt dicht benaderd door DrBeavis.

Je vind de punten via de optie stats in het menu. Je hebt hier twee opties; overallklassement en weekklassement.

Het spreekt voor zich: de eerste sorteert op totaal aantal punten, de tweede op de laatste week. Wil je weten hoeveel je de eerste week stond? Geen punt, je kunt ook op die week sorteren door in de tabel op de 1 boven die kolom te klikken. Zo kun je elke week traceren hoeveel je in een voorgaande week stond.

Veel plezier

Laatste reviews en specials
review
Blu-ray: True Detective 3
special
Fun met Funda #168 - Wanstaltigheid ten top
review
Rain of Reflections
review
The Alliance Alive HD Remastered
special
Activiteiten tijdens DreamHack Rotterdam
special
Martin Scorsese over The Irishman: ‘cinema is een gemeenschappelijke ervaring’
©FOK.nl e.a.