Winnaars Fok! Prijsvragen week 38

Mylene d'Anjou

Namens Harry Kies mochten we een aantal kaarten weggeven voor de voorstelling "Tijgerin op sloffen" van Mylene d'Anjou. Het goede antwoord was natuurlijk: Zevenaar. De volgende mensen mogen samen met nog iemand op de volgende data naar Mylene d'Anjou in De Kleine Komedie:

27 september:
Mr_T
troma78


28 september:
troT
the_midget


29 september:
-MOX-
shardik


Gefeliciteerd! Zet de datum alvast in je agenda. Je ontvangt z.s.m. bericht over hoe je aan je kaarten kunt komen.

Denk jij zelf ook over cabaret talent te beschikken? Meld je dan aan voor het 25e VARA Leids Cabaret Festival! Vanaf 16 september kan je je inschrijven voor het 25e VARA Leids Cabaret festival. Het festival vindt van 10 t/m 15 februari 2003 plaats in de Leidse Schouwburg. Eerder werd dit festival gewonnen door o.a. Lebbis en Jansen, Sanne Wallis de Vries, Najib Amhali, Bolder en Plante, Sara Kroos en vorig jaar door Javier Guzman.
Voor meer informatie kan je bellen naar 071-5133985 of mailen naar lcf@harrykies.nl. Voor meer info: www.leidscabaretfestival.nl

Windtalkers

Het goede antwoord moest natuurlijk zijn: Face Off
De winnaars van de Windtalkers pakketten, bestaande uit een poster en 2 vrijkaarten, zijn:
SqueaK
EmmO
Ludo_Sanders
valk
OneSoul


Gefeliciteerd! De pakketten komen zo snel mogelijk naar jullie toe.

Niets gewonnen? Of nog een kansje wagen? Deze week maak je kans op het geweldige nieuwe album van de engelse band Suede, die vanaf 1 oktober in de winkels zal liggen. Klik hier om aan deze prijsvraag mee te doen.