FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van donderdag 4 juli 2002

Balkenende aangesteld als formateur

Koningin Beatrix heeft donderdagavond Balkenende (CDA) benoemd tot formateur. Balkenende heeft nu de taak gekregen om met Zalm (VVD) en Herben (LPF) te onderhandelen over de verdeling van de ministers en staatssecretarissen.

In het nieuwe kabinet zal Balkenende premier worden. Waarschijnlijk zullen de partijen er binnen tien dagen uit komen, waarna de koningin het nieuwe kabinet kan beëdigen.

Donderdag is er gedebatteerd over het regeerakkoord in de Tweede Kamer. De oppositie heeft hier duidelijk laten merken het niet eens te zijn met het regeerakkoord. Ze vonden dat de VVD de meeste successen heeft gehaald met het akkoord en dat akkoord duidelijk maakt dat er een sprong naar rechts zal plaatsvinden.

Rösenmuller van Groen-Links zei het volgende over het nieuwe regeerakkoord: "De meeste tekst is van het CDA, de pijn zit bij de LPF en de maatregelen zijn van de VVD."

Vrouw dumpt baby voor rustige vakantie

SvenG had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Om een rustige vakantie te kunnen houden, heeft een 33-jarige vrouw uit het Zuid-Servische Nis haar pasgeboren dochtertje in een park achtergelaten. Een politieman vond het een week oude meisje en bracht het naar een ziekenhuis, meldden donderdag kranten in de Joegoslavische hoofdstad Belgrado.

Inmiddels is de moeder aangehouden. In een verklaring vertelde ze dat ze een rustige vakantie wilde houden aan de Adriatische kust.

Schietpartij op vliegveld Los Angeles

Bij een schietpartij op het vliegveld van Los Angeles zijn vanavond twee mensen omgekomen. Het incident vond plaats bij een ticketbalie van de Israelische vliegmaatschappij El Al. Zeker twee mensen zijn gewond geraakt. Onder de doden bevindt zich de schutter. Hij werd door beveiligingsbeambten van El Al doodgeschoten.

Na de schietpartij is het vliegverkeer tijdelijk stilgelegd en is de directe omgeving ontruimd, maar inmiddels is de eerste vlucht weer vertrokken.

Het motief van de schutter is nog onduidelijk. De schutter zou onder het schieten hebben geroepen dat iemand zijn baan had afgepakt.

Vandaag wordt in de Verenigde Staten onafhankelijkheidsdag gevierd. Met het oog op mogelijke aanslagen na 11 september zijn er in het hele land verscherpte veiligheidsmaatregelen getroffen.

Cellulitis geconstateerd bij Kylie Minogue

SvenG had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Er is vastgesteld dat Kylie Minogue ook last heeft van cellulitis. Net zoals bijna elke vrouw op deze wereld. Ze heeft het echter kunnen verbergen voor de buitenwereld. Dit heeft ze gedaan door licht te gebruiken.

In een interview verklaarde ze: "Ik word uitgebreid geairbrushed en ik weet waar de lampen moeten staan. Die staan dus zeker op de juiste plek."

De zangeres is, naast het zingen, bekend geworden door het dragen van sexy kleding en het laten zien van haar benen en billen.

Prins Claus blijft nog in ziekenhuis

Prins Claus zal voorlopig nog in het Academisch Medisch Centrum blijven. Een woordvoerder van de Rijksvoorlichtingsdienst heeft dat vandaag bekend gemaakt. Het gaat goed met de prins, maar hij wordt nog ter observatie in het ziekenhuis gehouden. De prins heeft al vaker te kampen gehad met zijn gezondheid en is inmiddels 75 jaar oud.

Prins Claus is afgelopen maandag opgenomen in het AMC. Men gaat ervan uit dat hij een infectie aan zijn luchtwegen heeft.

Boete voor zweetvoetenman

Wolk had ons via de newssubmit het volgende te melden:

De man die voor het gerecht moest komen vanwege zijn zweetvoeten, is veroordeeld tot een boete van 250 euro waarvan 150 voorwaardelijk vanwege lokaalvredebreuk.

De zweetvoetenman had een verbod voor de universiteitsbibliotheek in Delft, vanwege stankoverlast. Echter de man bleef in de bibliotheek komen en "vergat" daarbij constant zijn schoenen.

De zweetvoetenman was zelfs bij de uitspraak van de rechtbank op blote voeten. Na de uitspraak van de rechter heeft de man meteen asiel aangevraagd in Duitsland. Hij hoopt dat ze daar beter omgaan met mensen met stinkvoeten.

Arrows deelname GP van Silverstone niet zeker

Arrows lijkt komend weekend niet deel te nemen aan hun thuisrace op het circuit van Silverstone.
De oorzaak van de verwarrende toestand ligt waarschijnlijk bij een uitspraak van het Britse gerecht die een overname van het team onmogelijk maakt.

Deze ochtend leek er nog geen vuiltje aan de lucht voor Arrows, maar na enkele uren meldde een aanwezige fotograaf plots dat Arrows aan het inpakken was.

Intussen verklaarde een woordvoerder van het team dat op het circuit alles inderdaad in gereedheid wordt gebracht. Ook de motorhomes zouden op weg zijn. Enkel de F1 wagens blijven voorlopig nog in de fabriek tot de problemen met mede-eigenaar Morgan Grenfell zijn opgelost.

Als de rechtbank beslist heeft dat Arrows eerst Morgan Grenfell moet terugbetalen betekent dit dat Cosworth en de anderen op hun geld moeten wachten.

Mogelijk is dat dus de reden waarom Arrows haar F1 wagens momenteel nog in de fabriek houdt. Zo kunnen ze niet worden aangeslagen door deurwaarders.

Heel waarschijnlijk zal Arrows dus haar thuisrace moeten missen. Als dat inderdaad het geval is meent de BBC dat het team ook de rest van het seizoen niet meer zal afmaken.

Boete voor Gullit, Rijkaard en van Basten

DenniZ had ons via de newssubmit het volgende te melden:

De drie Nederlanders, Gullit, Rijkaard en van Basten die verdacht werden van belastingontduiking in Italië, zijn het eens geworden met een schikkingsvoorstel van de Italiaanse justitie. Dit is bekend gemaakt door hun advocaat Fabio Belloni.

De boete, 1500 euro, die ze nu krijgen is in plaats van een gevangenisstraf van drie maanden. De schikking is gebaseerd op de jaren dat de drie spelers actief waren bij AC Milan, eind jaren tachtig en begin jaren negentig.

Explosie in Putten eist twee doden

SvenG had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Vanmiddag zijn door een explosie in Putten twee doden gevallen. Dit is bekend gemaakt door een woordvoerder van de politie.

Getuigen hebben gemeld dat het zou gaan om twee silo's van een voederbedrijf die ontploft zijn. Inmiddels hebben brandweer en politie het terrein afgezet en zijn een onderzoek gestart.

Meer nieuws volgt zo spoedig mogelijk.

Moordwapen Fortuyn niet eerder gebruikt

SvenG had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Het pistool waarmee Pim Fortuyn is doodgeschoten, is een andere dan het wapen waarmee milieuambtenaar Chris van der Werken in 1996 werd vermoord. Dit blijkt uit onderzoek van het Nederlands Forensisch Instituut (NFI).

Volkert van der G.werd na de moord op Fortuyn door verschillende personen in verband gebracht met de onopgeloste moord in de bossen bij Epe.

De kogels waarmee Van der Werken is omgebracht, komen echter niet uit het Star Firestar-pistool dat Van der G. bij zijn arrestatie kort na de moord op Fortuyn bij zich had.

Vliegtuigcrash in Afrika

ZuPeRMaN had ons via de newssubmit het volgende te melden:

In de Centraal Afrikaanse Republiek is een vliegtuig bovenop een woonwijk neergestort. Het vliegtuig stortte neer op de hoofdstad Bangui van de Centraal Afrikaanse Republiek.

Er zijn in totaal 22 mensen om het leven gekomen. Alle slachtoffers waren inzittenden van het toestel.

Het vliegtuig was een vrachtvliegtuig van Sudan Airways. Het was op weg van Brazzaville naar Congo en vervoerde voedsel voor de Sudanese troepen in Congo-Brazzaville. Vanwege motorproblemen probeerde het vliegtuig te landen in Bangui. Maar die landing is volkomen mislukt, waardoor het vliegtuig op de woonwijk terecht kwam.

Russen waarschuwden verkeersleiding

ZuPeRMaN had ons via de newssubmit het volgende te melden:

De piloot van het Russische passagiersvliegtuig dat maandag boven Duitsland op een vrachtvliegtuig botste, heeft als eerste de luchtverkeersleiding gewaarschuwd. Dat heeft een onderzoeker van de ramp gezegd. De piloot zou de Zwitserse luchtverkeersleiding negentig seconden van te voren gezegd hebben dat een vrachtvliegtuig naderde.

Volgens de onderzoeker had de luchtverkeersleiding op dat moment maatregelen moeten nemen.

Stiefzoon Saddam Hussein in Miami opgepakt

SvenG had ons via de newssubmit het volgende te melden:

De Amerikaanse autoriteiten hebben de stiefzoon van Sadam Hussein in Miami gearresteerd. Hij wordt ervan beschuldigd de Verenigde Staten te zijn binnengekomen, zonder de benodigde visa. Dat heeft de FBI bekendgemaakt. Mohammed Saffi is boordwerktuigkundige en woont in Nieuw-Zeeland. Hij kwam voor een boordwerktuigkundigetraining, maar was niet in het bezit van de verplichte studentenvisa. Buitenlandse burgers die aan vliegscholen in de VS willen studeren moeten die wel hebben.

Pikant detail was dat deze training plaats zou vinden in dezelfde school waar een aantal kapers van 11 september hun training hebben gehad.

Beatrix geeft 10.000 herinneringsmedailles

Konigin Beatrix geeft maar liefst tienduizend herinneringsmedailles aan mensen die betrokken waren bij het huwelijk van prins Willem-Alexander en prinses Maxima op 2 februari van dit jaar.

De medailles gaan onder meer naar leden van de politie, brandweer en ambulancediensten. Medewerkers van de gemeente Amsterdam, ambtenaren van de ministeries en de militairen die een erehaag voor het paar vormden.

Op de medaille staat aan de ene kant een portret van het paar en aan de andere kant een monogram van het paar. Herinneringsmedailles bij een huwelijk worden alleen uitgegeven bij een huwelijk van de troonopvolger.

Bezoekers ziek in restaurant van Britney

SvenG had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Het restaurant van Britney, Nyla in New York dat afgelopen week geopend is, heeft ervoor gezorgd dat drie bezoekers voedselvergiftiging hebben opgelopen.

Drie studentes zijn ziek geworden na het eten van baars in het restaurant. Het ging om braken en diarree, de symptomen van voedselvergiftiging.

De kok van het restaurant heeft verklaard tegenover de media, dat hij deze week de studentes zal opbellen en ze een gratis dinerbon zal geven.

Het restaurant van Britney is gericht op het serveren van traditionele gerechten uit de geboortestaat van Britney, Louisiana.

Pakistaanse overheidswebsite plat door Yaha

mazi had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Het Yaha-virus, dat op dit moment het een na meest actieve virus ter wereld is, probeert elke dertig seconden vanaf een besmette PC een DDOS aanval te plegen op een Pakistaanse overheidswebsite. Het gaat om de site, pak.gov.pk.

Door al deze aanvallen is de website van de Pakistaanse overheid al dagen niet meer te bereiken. De servers kunnen namelijk al deze verzoeken niet aan, waardoor de site off-line is.

Het virus verandert de hele tijd, maar een van de boodschappen is dat Indiaanse hackers worden opgeroepen om websites in Pakistan aan te pakken. Dit heeft te maken met het conflict tussen India en Pakistan over Kashmir.

Een van de boodschappen van het virus is bijvoorbeeld: "iNDian sNakes pResents yAha.E iNDian hACkers,Vxers cOme & wORk wiTh uS & fUCk tHE GFORCE-pAK shites bY sNAkeeYes,coBra."

Bush heeft transactie niet gemeld bij SEC

SvenG had ons via de newssubmit het volgende te melden:

President Bush van de Verenigde Staten is in opspraak geraakt door Amerikaanse media. De Washington Post en de New York Times hebben melding gemaakt van transacties van Bush in zijn tijd als Texaanse zakenman, die niet gemeld zijn bij de beurstoezichthouder SEC.

In 1990 was Bush mededirecteur en grootaandeelhouder bij Harken Energy Corporation. Bush verkocht een groot aandelenpakket ter waarde van 850.000 dollar tegen een prijs van 4 dollar per stuk. Deze transactie werd pas 34 weken te laat aangemeld bij de beurstoezichthouder SEC.

Na de verkoop van de aandelen kelderde de beurswaarde van het bedrijf met 50 procent vanwege slechte kwartaalcijfers. Aan het einde van 1990 was een aandeel Harken Energy Corporation nog maar een dollar waard.

Woordvoerder Ari Fleischer van het Witte Huis heeft vandaag een reactie gegeven op dit nieuws en verklaarde dat het gaat om oud nieuws en dat het gaat om een administratieve nalatigheid van de bedrijfsjuristen van Harken Energy Corporation.

De Tour komt er weer aan

Over een week zitten we midden in het duw en trek geweld van de massasprints, en de laatste keer horen we Mart Smeets zijn commentaar geven op een van de grootste sportevenementen ter wereld.
De Tour de France gaat weer van start. Dit keer geen Tour die bijna heel Europa aandoet, maar een die zich bijna geheel in Frankrijk zal afspelen. Slechts Luxemburg fungeert als extra land waar de karavaan zich doorheen worstelt.

Amerikaanse muziekindustrie pakt individu aan

BobBlow had ons via de newssubmit het volgende te melden:

De muziekindustrie zet haar strijd tegen online muziekruildiensten onverminderd door. Nadat onlangs AudioGalaxy er nog aan moest geloven, gaat men nu de individuele gebruikers aanpakken die grote hoeveelheden muziek aanbieden via uitwisselingsdiensten.

The Wall Street Journal meldt dat de Recording Industry Association of America (RIAA) van plan is om mensen die veel muziek aanbieden voor de rechter te dagen. Als de aanbieders individueel worden aangepakt zal het aanbod aan muziek vanzelf minder worden, zo redeneert de RIAA. De aanpak van de individuele gebruiker gaat onderdeel uitmaken van een grote, nieuwe campagne tegen het illegaal uitwisselen van muziek. Ook een aantal bekende artiesten zal hieraan hun medewerking verlenen.

Concreet betekent dit dat vooral de gebruikers van http://www.kazaa.com (RIAA) van plan is om mensen die veel muziek aanbieden voor de rechter te dagen. Als de aanbieders individueel worden aangepakt zal het aanbod aan muziek vanzelf minder worden, zo redeneert de RIAA. De aanpak van de individuele gebruiker gaat onderdeel uitmaken van een grote, nieuwe campagne tegen het illegaal uitwisselen van muziek. Ook een aantal bekende artiesten zal hieraan hun medewerking verlenen.

Concreet betekent dit dat vooral de gebruikers van KaZaA op hun hoede moeten zijn. KaZaA is momenteel immers de grootste van de overgebleven uitwisselingssites. Het is echter nog maar de vraag of individuele gebruikers zich echt zorgen moeten gaan maken om de geplande acties van de platenindustrie. Er zijn zoveel aanbieders van MP3's, dat het de vraag is wie men als eerste zal aanpakken. Het lijkt er meer op dat de RIAA door een waarschuwing naar buiten te brengen hoopt dat aanbieders zich uit eigen beweging zullen terugtrekken.

De muziekindustrie lijkt steeds harder op te gaan treden tegen de illegale ruildiensten. Zo werd eerder deze week bekend dat platenmaatschappijen de ruildiensten overspoelen met nepbestanden van populaire nummers, zodat zoeken naar bestanden lastiger wordt.

Kamer bespreekt regeerakkoord

De oppositie heeft vanochtend het regeerakkoord van CDA, LPF en VVD sterk bekritiseerd. Zo meent de PvdA dat de problemen niet worden opgelost, maar vooruitgeschoven omdat het nieuwe kabinet geen extra geld wil uittrekken voor onderwijs, veiligheid en zorg. Ook D66 had weinig goede woorden over voor het beleid. Een 'Grijze' coalitie noemde fractieleider De Graaf het.

Het is overigens voor het eerst dat een aankomend kabinet samen met de informateur het regeerakkoord aan de Tweede Kamer voorlegt voordat het definitief gesloten is. Informateur Donner schoof aan bij Balkenende, Herben en Zalm en deed verslag van de onderhandelingen. Hij sprak van een "saaie, maar snelle" informatie. ''De saaiheid kwam door mijn karakter, de snelheid door mijn gesprekspartners'', aldus Donner.

Donner wees erop dat CDA, LPF en VVD een regeerakkoord hebben opgesteld onder verslechterde economische omstandigheden, die budgettaire ruimte beperken en bezuinigingen noodzakelijk maken. Daarover sprak de informateur aan het begin van de onderhandelingen onder meer met directeur Don van het Centraal Planbureau (CPB).

Marokkanen hebben vaker psychische klachten

j0han en Ray_16v hadden ons via de newssubmit het volgende te melden:

In Nederland wonende Marokkanen hebben, in vergelijking met autochtone Nederlanders, een vijf keer zo groot risico op schizofrenie. Marokkanen scoren ook op andere psychische stoornissen hoog. Ook Surinamers hebben een verhoogde kans op psychische klachten. Dat blijkt uit recent onderzoek naar de relatie tussen psychische stoornissen en etniciteit.

Over de oorzaak van de hoge gevoeligheid bij Marokkanen en Surinamers is weinig bekend. Men vermoedt dat het te maken heeft met de cultuurschok door de emigratie naar Nederland. Waarom de emigratie voor Marokkanen zo moeilijk is dat ze er geestelijk ziek van worden, is nog onvoldoende onderzocht. De onderzoekers denken dat het een specifiek probleem is van de tweede generatie. Ze horen niet meer bij hun ouders die nog volgens de oude tradities leven, maar vinden ook niet voldoende aansluiting bij de Nederlandse cultuur. Het lijkt erop dat die positie de vorming van hun identiteit bemoeilijkt.

Opvallend is dat Turken in vergelijking met Nederlanders maar een licht verhoogd risico hebben. Dat zou te maken hebben met het feit dat Turken in een hechter groepsverband leven. De verwijdering tussen de eerste en de tweede generatie is hierdoor minder groot.

=

Voor de hand liggende lollig bedoelde reacties kunnen achterwege blijven.

Niet meer stunten met drankjes als Breezer

mrieke had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Het Centraal Bureau Levensmiddelen (CBL) wil het alcoholmisbruik onder jongeren terugdringen en heeft daarom een gedragsregel voor supermarkten en fabrikanten ingesteld: Die mogen niet meer stunten met de prijs van mixdrankjes als Breezers en Smirnoff Ice. Ook mogen ze geen wervende teksten meer in reclamefolders schrijven en moeten ze duidelijk aangeven dat ze geen alcohol aan kinderen onder 16 jaar verkopen.

Supermarkten en de fabrikanten van de drankjes zeggen zich zorgen te maken over het drankmisbruik van de jeugd.

Onderzoek naar de islam in Nederland

RaVeDaVe had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Er komt een breed onderzoek naar de islam in Nederland. Een ruime meerderheid van de Tweede Kamer is daarmee akkoord gegaan. CDA, VVD, LPF, D66, GroenLinks en SP vroegen om het onderzoek. Dit naar aanleiding van de uitlatingen van extremistische imams een aantal weken geleden in het televisieprogramma NOVA.

De Kamerleden wil meer te weten te komen over de diverse meningen binnen de islamitische gemeenschap. Ook moet meer bekend worden over de aanhang die de verschillende stromingen hebben.

Demissionair minister Rogier Van Boxtel (Integratiebeleid) ziet niets in het onderzoek. Volgens hem is het een veel te breed onderwerp om succesvol te kunnen onderzoeken. GroenLinks-woordvoerder Azough meent dat uit het onderzoek zal blijken dat het islamitisch fundamentalisme in Nederland vrijwel geen aanhang heeft.

Jongen moet naar de dierenarts

BAZZA en 4]-[ Highlander hadden ons via de newssubmit het volgende te melden:

Naar de dierenarts om je te moeten laten helpen ipv naar een gewone huisarts; het overkwam de 13-jarige Bastiaan Kok uit Veendam gisteren.

Omdat de jongen een teek op zijn rug had belden zijn ouders met de plaatsvervanger van hun huisarts (de eigen huisarts was met vakantie), maar die wilde niet helpen omdat het niet om een spoedgeval ging. Uit armoede klopten ze daarom maar aan bij dierenarts Klaas Braam, die wel bereid was het klusje te klaren.

Bastiaan werd tijdens een schoolreisje naar Grollo gebeten door de teek. Toen hij thuis kwam en onder de douche stond bleek hij een flinke bult op zijn rug te hebben. Daarnaast had hij koorts. Het is bekend dat de beet van een teek gevaarlijk is. Je kunt er de ziekte van Lyme door krijgen.

LPF sluit de rijen

De Lijst Pim Fortuyn (LPF) heeft gisteren, na het onverwachte vertrek van de in opspraak geraakte bestuurder John Dost, de rijen gesloten. Tijdens een rumoerige bijeenkomst in Rotterdam waar zo'n 600 LPF-leden aanwezig waren, stemden de leden ermee in dat vastgoedtycoon Maas en advocaat Van Leeuwen een tijdelijke commissie gaan vormen die een voordracht doet voor een nieuw bestuur.

LPF-fractievoorzitter Mat Herben dwong gisteren met zijn optreden respect af bij de leden. "Er staat heel veel op het spel voor de partij en het land. Daarom is eenheid in de LPF nodig", aldus Herben. Nadat hij had laten zien dat veel ideeën van Pim Fortuyn volgens hem zijn verwezenlijkt in het regeerakkoord, kreeg hij een staande ovatie. Herben kondigde aan dat hij na de kabinetsformatie lid blijft van de Tweede-Kamerfractie.

Herben zei verder dat het met modder gooien tussen fractie en partij moet stoppen en riep op tot eensgezindheid. Hij bood zijn verontschuldigingen aan voor de harde woorden die de laatste dagen vanuit de fractie werden gesproken richting Dost, vooral door vice-fractievoorzitter Hoogendijk die vorige week namens de fractie speculeerde op een breuk tussen de Kamerfractie en partij.

Ferry Hoogendijk zelf werd uitgefloten, nadat hij weigerde zelf excuses aan te bieden: "Ik sta voor wat ik zeg en hou niet van een sorry-democratie"

NIPO-enquete: Verlies voor de LPF

Racetows had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Uit een onderzoek van het NIPO, gehouden in opdracht van het tv-programma 2Vandaag, blijkt dat de Lijst Pim Fortuyn (LPF) als er nu verkiezingen zouden worden gehouden, zou terugvallen van 26 naar 18 zetels. Winnaars zijn CDA, VVD en PvdA; die krijgen er in de peiling elk twee zetels bij. Verder winnen SP en SGP elk één zetel. De rest blijft gelijk.

Het verlies van de LPF zou voor een groot deel te wijten zijn aan de bestuurscrisis. Ook zijn mensen teleurgesteld over het optreden van de partij in de formatie. Die hadden meer vernieuwends van de onderhandelaars verwacht. Het nu bereikte regeerakkoord stemt de meeste LPF-stemmers echter redelijk tevreden. Vooral het strengere vreemdelingenbeleid wordt gewaardeerd.


De uitslag. (tussen haakjes het virtuele verschil met de Kamer nu)

CDA ---> 45 (+2)
Lijst Pim Fortuyn ---> 18 (-8)
VVD ---> 26 (+ 2)
PvdA ---> 25 (+ 2)
D66 ---> 7 (-)
GroenLinks ---> 10 (-)
SP ---> 10 (+1)
ChristenUnie ---> 4 (-)
SGP ---> 3 (+1)
Leefbaar Nederland ---> 2 (-)

Beeld Thatcher onthoofd

Een marmeren beeld van oud-premier Margaret Thatcher, dat staat in een kunstgalerie in Londen is woensdag onthoofd door een woedende man. De dader gebruikte hiervoor metaaldraad.

Het beeld van Margaret Thatcher zou komen te staan in het parlementsgebouw in Londen, naast het beeld van oud-premier Sir Winston Churchill.

De dader is inmiddels gearresteerd door de politie. Waarom hij het beeld onthoofd heeft, is op dit moment nog niet bekend.

Relschoppers hard aangepakt op Rhodos

j0han had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Op het Griekse eiland Rhodos gaat de politie keihard optreden tegen relschoppers uit Groot-Brittanië. Dit is bekend gemaakt door de Griekse regering.

Er zijn afgelopen week door de politie verschillende Britse relschoppers opgepakt. Ze liepen naakt rond, dronken veel en gebruikten drugs in het openbaar. De meeste relschoppers zijn inmiddels weer vrijgelaten.

Kangoeroe zorgt voor opschudding

j0han had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Dinsdagavond heeft een man met een kangoeroe voor opschudding gezorgd in Den Haag. Buurtbewoners belden de politie toen ze zagen dat de man de kangoeroe in een sporttas stopte en deze achter in de auto legde.

De eigenaar van de kangoeroe vertelde vervolgens aan de politie dat de kangaroe zijn huisdier was. De politie wilde aanvankelijk het dier in beslag nemen, maar kwamen erachter dat het houden van kangoeroes als huisdieren in Nederland niet verboden is. De politie keerde vervolgens onverrichterzake terug naar het bureau.
Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1255
special
VrijMiBabes #206 (not very sfw!)
special
FOK! Zien en doen: Weekend van het Verdedigingserfgoed
special
Random Pics van de Dag #1254
special
Random Pics van de Dag #1253
special
Random Pics van de Dag #1250
©FOK.nl e.a.