FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van zaterdag 16 maart 2002

Vertraging na vondst 'verdacht' pakketje

Het treinverkeer tussen Schiphol en Amersfoort is vanavond behoorlijk vertraagd nadat er een verdacht pakketje was gevonden in de stoptrein van Leiden naar Utrecht. Na onderzoek bleek het pakje echter geen bom te bevatten.

Op station Amsterdam-Zuid moesten de passagiers de trein verlaten, het perron werd afgezet. De NS legde het treinverkeer tussen Duivendrecht en Schiphol stil. Ook de metro reed niet meer naar Zuid. Het is onduidelijk wanneer de situatie weer normaal is.

Spanjaard zet jaarsalaris op wereldtitel

Een zakenman uit Barcelona heeft vrijdag 62.000 euro ingezet op de wereldtitel voetbal voor Spanje. Hij vloog speciaal naar Londen om het gokje bij een van de kantoren van William Hill te maken. Spanje staat bij de bookmaker 7 tegen 1.

Als Spanje het wereldkampioenschap voetbal daadwerkelijk verovert, wint de zakenman 434.000 euro. Na de inzet van de Spanjaard verlaagde William Hill de quote voor Spanje naar 6 tegen 1.

Een bloemist uit Birmingham zette 64.000 euro in op de dubbel (landskampioenschap en beker) voor Arsenal én de wereldtitel voor Spanje. Bij winst verdient hij 1,5 miljoen euro.

Oudere mannen zijn beter in bed

Volgens een Britse psychologe zijn oudere mannen beter in bed en hebben minder potentie problemen dan hun jongere "collega's". Dr. Lorraine Boule, afgestudeerd aan de Universiteit van Sheffield (Noord Engeland), vertelde de Britse kranten dat mannen meer seksuele ervaring krijgen als ze ouder worden.

"Oudere mannen kunnen langer een erectie houden, komen niet zo snel klaar en bevredigen vrouwen een stuk beter. Seksuele activiteit vermindert wel naarmate je ouder wordt, maar de kwaliteit neemt toe." aldus de psychologe.

Ze heeft deze conclusies getrokken uit een onderzoek gehouden onder 185 getrouwde mannen, van 30 tot 60 jaar oud. 22 Procent van de mannen onder de 46 leed aan potentie stoornissen, terwijl 16 procent van de mannen boven de 46 jaar dat hadden.

Het leven begint dus echt bij 40...

Supermarkten geven tieners morningafterpil

Britse tienermeisjes kunnen bij twee vestigingen van de supermarktketen Tesco en bij een winkel van Sainsbury gratis de morningafterpil krijgen. De bedrijven willen met deze actie bijdragen aan de vermindering van het aantal tienerzwangerschappen. Dit aantal is in Groot-Brittannië het hoogst van Europa.

De supermarkten zijn met de campagne begonnen nadat zij waren benaderd door de overheid in Somerset en in Bristol. "Als andere overheden ons benaderen, breiden wij de actie uit", aldus een woordvoerder van Tesco.

Britse anti-abortusgroepen zijn woedend over de handelswijze van de supermarkten. Nuala Scarisbrick van de organisatie Life Charity raadt de leden van haar organisatie aan Tesco te boycotten.

Demonstratie Koerden in Amsterdam

In Amsterdam hebben zaterdag een paar honderd Koerden zich verzameld naast een hoofdbureau van de politie. Ze vragen om aandacht voor de Koerdische kwestie. In het bijzonder vragen zij aandacht voor de Koerdische politica N. Kesbir.

De politica zit vast in Nederland na een afgewezen asielaanvraag. Turkije vraagt om uitlevering de demonstranten vrezen echt voor haar leven wanneer men voldoet aan het verzoek. Kesbir beleidt actief het ezidi-geloof en zet zich in voor de rechten van Koerdische vrouwen.

Het ezidische geloof erkent men in Turkije niet. De eziden worden al jarenlang vervolgd, aldus de actievoerders. Veel van hen zijn vanuit Duitsland naar Amsterdam gekomen. "Als er in ons land voor de eziden een recht van leven bestond, zou op dit moment niet 95 procent van onze bevolking als erkend asielzoeker leven", aldus de Koerden.

Dubbelgangers Pim Fortuyn zijn 'in'

Dubbelgangers van Pim Fortuyn zijn 'in'. Dat zegt Ed van der Wol van de Nederlandse afdeling van de World Lookalikes Club. Vooral modellenbureaus hebben belangstelling voor de nieuwe ster in het politieke landschap. Verder zijn het winkelcentra en andere commerciële bedrijven die Van der Wol regelmatig benaderen voor een dubbelganger van Fortuyn.

De komende weken organiseert Van der Wol een lijsttrekkers-contest. Hij denkt dat er genoeg mensen in Nederland zijn die voldoende weg hebben van een van de politieke kopstukken.

Inmiddels heeft Van der Wol al een Fortuyn-look-a-like op het oog. De man uit Spijkenisse weet alleen nog niet of hij als dubbelganger door het leven wil gaan. Fortuyn wordt immers niet door iedereen warm onthaald. Volgens Van der Wol kan de man voor elk optreden tussen de 225 en 365 euro vangen.

De lente komt eraan

Ik zei het toch, de lente komt eraan En ziehier, iedereen draait helemaal door vanwege de lente. Niemand heeft zichzelf meer in de hand.
Mijn maffe buurvrouw zit weer lekker in haar bureaustoel in de zon tegen alle voorbijgangers te praten. Het aantal fietsers zonder doel neemt enorm toe, de jassen gaan en uit men bindt zij skates weer onder.
Het doet mij eigenlijk een beetje aan de teletubbies denken: Het zonentje schijnt, de lucht is blauw, teletubbies kom maar gauw En alle mensen komen weer naar buiten, de eerst barbecues zijn ontstoken en er staan weer ijscokraampjes op de markt.

Ook is de lente een teken van de grote schoonmaak, ik heb mijn kamer weer eens helemaal overhoop gehaald en vanachter mijn PC zie ik mensen hun auto wassen en de ramen lappen.

O, wat ben ik blij dat het weer lente is (al issie 5 dagen te vroeg)
Het zal alleen vanvond wel druk zijn in de stad

En juist met dit weer wordt iedereen ziek

VVD gaat duidelijke taal spreken

Er is geen sprake van dat er twijfel zou bestaan over het lijsttrekkerschap van VVD'er Hans Dijkstal. De VVD-top heeft zich vandaag in Den Haag tijdens een spoedzitting unaniem achter hem geschaard.

Partijbaronnen

De spoedzitting was nodig nadat er vanuit de achterban kritiek was geuit over het leiderschap van Dijkstal en het verloop van de campagne. Een aantal Parijbaronnen (voorzitters van Kamerkringen), wilde dat Dijkstal plaats zou maken voor oud VVD-coryfee Wiegel. Maar na het beraad in Den Haag is dat volledig van de baan. Wiegel zal wel veel nadrukkelijker bij de campagne worden betrokken.

Asielzoekers

Dijkstal was over de steun die hij kreeg erg tevreden. Hij liet na afloop van de spoedzitting weten: "Er is geen wanklank gevallen. Het voelde als een warm bad van loyaliteit". Dijkstal gaat vanaf nu wel een veel duidelijker campagne voeren waarin hij minder de nuance zal zoeken en meer duidelijke mensentaal zal spreken.

Daar maakte hij gelijk gewag van door te stellen dat de instroom van 30.000 asielzoekers per jaar veel te hoog is. Hij vindt dat het nieuwe kabinet economische vluchtelingen daadwerkelijk moet uitzetten.

Rust keert terug in Palestijnse gebieden

Nog geen 48 uur nadat de Amerikaanse gezant voor het Midden-Oosten, Zinni, is aangekomen in het Midden-Oosten en begonnen is met zijn vredesmissie, is er nog maar een voorval geweest.

Het Israëlische leger heeft een Palestijn doodgeschoten. De avondklok was reeds ingegaan in Hebron en de Palestijn bleef doorrijden met zijn auto nadat er een bevel was gegeven om te stoppen. Dit is bevestigd door het Israëlische leger.

Zinni is in het Midden-Oosten om er een staakt-het-vuren te verkrijgen tussen Israël en de Palestijnen. Zinni heeft gezegd dat hij vertrouwen heeft in het succes van zijn vredesmissie na gesprekken met Sharon en Arafat.

Entreegebouw Apenheul in brand gestoken

Het uit hout bestaande entreegebouw van de Apenheul in Apeldoorn is afgelopen nacht helemaal afgebrand. De politie heeft aanwijzingen dat het gebouw in brand is gestoken.

Bij het gebouw dat aan het begin van het apenpark staat, zijn aanwijzingen gevondend die wijzen op inbraak. Ook in de rest van het park zijn er aanwijzingen van vernieling en meerdere pogingen tot brandstichting aangetroffen. De politie gaat er niet van uit dat dit het gevolg is van een actiegroep.

Bij de brand zijn geen mensen en dieren gewond geraakt. De brandweer is met groot materiaal uitgerukt, maar heeft toch niet kunnen verhinderen dat het entreegebouw tot de grond toe is afgebrand. Het park verwacht wel dat 24 maart de deuren geopend kunnen worden.

VVD R'dam onderhandelt met Fortuyn

Er komt misschien toch een oplossing voor de problemen rond de vorming van een college in Rotterdam. De VVD in Rotterdam heeft leider Pim Fortuyn van Leefbaar Rotterdam laten weten dat zij maandag verder wil praten met Leefbaar Rotterdam over de vorming van een college.

"De stad moet geregeerd worden en zonder onze steun lukt dat niet", aldus VVD-fractievoorzitter Nico Janssens.

Een heikel punt in de onderhandelingen was het programma van Fortuyn's lokale partij. Ook daar kan aan gesleuteld worden, aldus Janssens. "We hebben hun leidraad vergeleken met ons programma. Zij zetten daarin wat wij de laatste drie perioden hebben gedaan." De liberalen hebben volgens hem in de genoemde leidraad geen aanleiding voor "overwegende bezwaren aangetroffen".

Nederland massaal aan de vibrator

PLUTONIUM, Bolkje, Kresj en DogZero hadden ons via de newssubmit het volgende te melden:
 
Nederland is massaal aan de vibrator. Dit blijkt uit cijfers van de belangrijkste Nederlandse seksproducenten. Er gaan jaarlijks meer dan één miljoen 'massagestaven' over de toonbank.

Nederlanders kopen jaarlijks voor ruim 220 miljoen euro aan erotische speeltjes, ondeugende lingerie en andere attributen die een handje moeten helpen bij het seksspel. Sekswinkels groeien uit tot sfeervolle pornosupermarkten op toplocaties in winkelstraten.

Uit onderzoek blijkt dat één op de drie Nederlanders wel eens een erotisch hulpmiddel koopt. De gemiddelde klant stapt twee keer per jaar een erotische winkel binnen.

Zie ook: Nederland, seksland

British Telecom wil dode man aanklagen

British Telecom heeft gedreigd met een rechtzaak tegen een man, die 16 jaar geleden overleed, omdat hij (blijkbaar) zijn rekening niet betaald heeft.

De advocaten van British Telecom hebben een brief geschreven naar de man, Arthur Moresman uit London, waarin ze dreigen met een rechtzaak als hij zijn rekening van 42,02 Pond (68 Euro) niet betaald. De brief is bezorgd aan zijn zoon.

Later heeft British Telecom wel haar excuses aangeboden. "Dit is een ongelukkige en betreurenswaardige fout." aldus een woordvoerder.

Eerste kandidaten Lijst Fortuyn bekend

Onder de eerste vijftien kandidaten van Lijst Pim Fortuyn bevind zich één oud-politicus. Op nummer drie staat Jim Janssen van Raay (69), die achttien jaar voor het CDA in het Europees Parlement zat.

De tweede plek behoort toe aan João Varela(37). Hij is van Kaapverdiaanse komaf en zit in de top van een cosmeticabedrijf. De vierde plaats is voor de enige vrouw binnen de eerste tien namelijk landbouwdeskundige Winnie de Jong. Op de vijfde plaats vinden we oud-hoofdredacteur van Elsevier Ferry Hoogendijk. Hij was vijftig jaar lid van de VVD maar ergert zich al anderhalf jaar aan de "puddingachtigheid" van die partij. De woordvoerder van de Lijst Fortuyn Mat Herbren (43) staat op nummer zes. Plekken nummer zeven en acht worden ingenomen door een politieman en een notaris, van wie de namen nog niet bekend zijn.

Bij de eerste vijftien bevinden zich ook vier medici. Op plek negen staat de hoogleraar fysiologie dr. V. Bonke (62), oud-VVD'er, voormalig rector magnificus van de Universiteit van Maastricht en decaan van de faculteit geneeskunde. Op de tiende plek staat cardioloog F. Dekker, directeur van privé-kliniek Medisch Centrum Viken in Bilthoven. Bij de eerste vijftien zit ook de van oorsprong Tsjechische internist M. Zvonar en de longarts G. Jukema. De longarts Jukema (43) is verbonden aan het Waterlandziekenhuis in Purmerend. ,,We delen een grote zorg over de wantoestanden in de Nederlandse ziekenhuizen'', is Jukema's verklaring voor de interesse van medici in de Lijst Pim Fortuyn.

Erotische advertentie valt verkeerd

De Britse supermarktketen Sainsbury was op zoek naar nieuwe personeelsleden en om die te lokken bedachten ze iets ludieks: een SMS met de tekst "I wnt u, I need u, I cnt get enuff of u". Dat hadden ze beter niet kunnen doen, want de advertentie viel een beetje verkeerd...

Sainsbury kreeg via een direct marketingbureau een groot aantal telefoonnummers waar de tekst naartoe werd gestuurd. Al binnen enkele minuten werd de supermarktketen gebombardeerd met klachten. Sainsbury kon niets anders doen dan haar excuses aanbieden.

Sommige klagers maakten zelfs melding van echtelijke ruzies. Door de SMS dachten hun partners dat zij er een affaire op na hielden.

Blozen kan tot het verleden behoren

Sommige situaties kunnen ertoe leiden dat sommige mensen rood aanlopen. Een Londense kliniek heeft hier echter iets op gevonden en ze helpen je definitief van het blozen af.

De behandeling is heel eenvoudig: Onder je oksel wordt een gaatje gemaakt en van daaruit gaan ze richting je nek. Daar zit een zenuw die het rood aanlopen veroorzaak. Zodra die zenuw is afgebonden dan behoort blozen tot het verleden.

De ingreep kost ongeveer 40 minuten van je tijd en het laat geen zichtbare littekens achter. De kosten van deze ingreep ligt rond de 6000 euro.

[F1] Uitslag Kwalificatie Maleisië

Frank had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Michael Schumacher heeft zijn eerste pole position van het nog kersverse Formule 1-seizoen te pakken. De Duitser reed in de kwalificatie van de Grote Prijs van Maleisië, de tweede wedstrijd dit racejaar, de snelste tijd: 1.35,266. Naast Schumacher op de eerste startrij staat de Colombiaan Juan Pablo Montoya, die 0,231 seconde langzamer was.

Michael Schumacher, die twee weken geleden de Grote Prijs van Australië op zijn naam schreef, lijkt goed uit de voeten te kunnen in het doorgaans bloedhete Sepang. De viervoudig wereldkampioen won sinds het debuut van de GP in Maleisië in 1999 alle kwalificaties en twee van de drie races.

Michael Schumachers teamgenoot bij Ferrari Rubens Barichello start zondag vanaf de derde positie. De vierde plek wordt ingenomen door Michael Schumachers broer en Montoya' teamgenoot bij Williams Ralf Schumacher. In Australië ramde Ralf Schumacher kort na de start de wagen van Barichello. Het gevolg was dat acht auto's uitvielen.

De startopstelling van Maleisië:
PosCoureurTijd
1
M. Schumacher1:35,266
2Montoya1:35,497
3Barichello1:35,891
4R. Schumacher1:36,028
5Raikkonen1:36,468
6Coulthard1:36,477
7Heidfeld1:37,199
8Button1:37,245
9Fisichella1:37,536
10Salo1:37,694
11Frentzen1:37,919
12Trulli1:37,920
13Villeneuve1:38,039
14Massa1:38,057
15Sato1:38,141
16Bernoldi1:38,284
17De la Rosa1:38,374
18Panis1:38,390
19McNish1:38,959
20Irvine1:39,121
21Webber1:39,454
22Yoong1:40,158


Zie ook:
De F1 manager van FOK!

Balkenende komt ook met boek

De CDA-lijsttrekker Balkenende komt nog voor de Tweede-Kamerverkiezingen met een boek. In de tweede week van april verschijnen de gebundelde lezingen van Balkenende.

Het boek heeft momenteel nog geen titel aldus een woordvoerder. Tot begin april geeft Balkenende een serie lezingen over sociale vraagstukken. Met de publicatie is Balkenende de tweede lijsttrekker die in verkiezingstijd een boek laat verschijnen. Eerder deze week zorgde het boek "De puinhopen van acht jaar paars" van Pim Fortuyn voor veel rumoer.

Rellen bij EU-top

In Barcelona zijn tijdens het begin van de EU-top, op verschillende plaatsen rellen uitgebroken.

Een actievoerder uit een groep antiglobalisten raakte aan zijn hoofd gewond, nadat de groep slaags was geraakt met de politie. Ook werden er vijf Baskische demonstranten aangehouden nadat ze een auto op zijn kop hadden gezet.

Twee jachtvliegtuigen en politiehelikopters vliegen boven de stad, omdat er aanwijzingen zouden zijn, dat de ETA een bomaanslag zou hebben gepland. Natuurlijk is hierbij het hotel waar de regeringsleiders verblijven, het belangrijkste doelwit.

7 Pakistaanse broers trouwen met nichtjes

In Pakistan zijn huwelijken van familieleden geen zeldzaamheid, een zevenvoudig huwelijk tussen neven en nichten echter wel. Gisteren trouwden in een Pakistaans dorp zeven broers met hun zeven nichtjes, die weer zusjes van elkaar zijn.

Meer dan tweeduizend gasten maakten de bijzondere bruiloft mee. Het feest werd gevierd in een tent die meer dan een hectare grond overspande.

Pole voor Schumacher in Maleisië

CooLStarr en Appelsientje wisten ons vandaag het volgende te melden:

Michael Schumacher heeft in Maleisië de pole-position veroverd. De coureur reed de snelste ronde al vroeg in de kwalificatie. Juan Pablo Montoya en Rubens Barrichello werden respectievelijk tweede en derde.

De volledige uitslag:


PosCoureurtijd
1 M.Schumacher1:35,266
2Montoya1:35,497
3Barrichello1:35,891
4R.Schumacher1:36,028
5Raikkonen1:36,468
6Coulthard1:36,477
7Heidfeld1:37,199
8Button1:37,245
9Fisichella1:37,536
10Salo1:37,694
11Frentzen1:37,919
12Trulli1:37,920
13Villeneuve1:38,039
14Massa1:38,057
15Sato1:38,141
16Bernoldi1:38,284
17De la Rosa1:38,374
18Panis1:38,390
19McNish1:38,959
20Irvine1:39,121
21Webber1:39,454
22Yoong1:40,158

Koop je Xbox goedkoop in Duitsland

Bla had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Al een paar dagen is de Xbox uit en de eerste prijsverschillen worden waargenomen. In Duitsland bij de Mediamarkt wordt de Xbox aangeboden voor 399 euro (exc verzendkosten). In Nederlandse winkels wordt de Xbox echter aangeboden voor 479 euro.

In Nederland zelf zijn weinig prijsverschillen waarneembaar. Alleen de Makro biedt de Xbox wat goedkoper aan namelijk voor 462 euro zonder games of voor 479 euro met twee games

De consument is in Duitsland het goedkoopst uit.

Inentingen nekkramp voor zomer

Het kabinet heeft gisteren het groene licht gegeven, voor de massale inenting tegen nekkramp. De planning is, dat de inentingen medio juni zullen beginnen.

Minister Borst (Volksgezondheid) heeft al eerder dit jaar aangegeven, dat alle jongeren tot en met 19 jaar , de vaccinatie tegen meningokokken C zullen krijgen.

Borst heeft wel besloten, dat eerst de jongeren van 17, 18 en 19 jaar zullen worden ingeënt. Dit omdat deze groep het grootste risico loopt om ziek te worden. Daarna volgen de peuters en vervolgens in fasen de groep van 6 jaar tot en met 16 jaar.

Kinderen die reeds ingeënt zijn, zullen worden geregistreerd, zodat zij de prik niet nogmaals krijgen.

Michael's real moonwalk

Poplegende Michael Jackson zal een echte moonwalk gaan maken.

De plannen die nu op tafel liggen, gaan over een ruimtereis in de nabije toekomst. Michael zal hiervoor op korte termijn gaan beginnen met zijn ruimte-trainingen in het trainingskamp van NASA.

Michael wordt hierbij begeleidt door Edgar Mitchell. Mitchell vloog als astronaut op de Apollo 14.

Goede vriend van Michael, Uri Geller, zal hem mentaal ondersteunen.

Peilingen NOVA: LPF en VVD gelijk

Opnieuw peilingen, ditmaal de politiekebarometer van de NOVA:

Opvallend, of toch niet, is het verlies van 34 zetels voor de paarse-coalitie partijen. De grote winnaar blijft Pim Fortuyn die de afgelopen weken met zijn lijst onverminderd door blijft groeien en met 24 zetels even groot wordt als de VVD.

Ad Melkert ziet na het dramatisch verlopen lijsttrekkersdebat zijn partij diep wegzakken. De PvdA verliest in vergelijking met de uitslag van de 'super'-barometer op de dag van de Gemeenteraadsverkiezingen op 6 maart vijf zetels en komt daarmee op 32 zetels, dertien onder het huidige aantal in de Tweede Kamer. Met 20,9 procentvan de stemmen is de PvdA nog maar net de grootste partij.

Het lijsttrekkersdebat heeft de PvdA (en Melkert) geen goed gedaan


Ook de VVD moet verder inleveren en zakt naar 24 zetels, een historisch dieptepunt en evenveel zetels als de Lijst Pim Fortuyn nu zou halen. Met partijbaronnen die schreeuwen om Hans Wiegel en 14 zetels onder de uitslag van mei 1998 lijkt de crisis in de VVD compleet.
En ook D66 verliest opnieuw. De partij van Thom de Graaf valt iets terug naar 7 zetels en komt daarmee uit op precies de helft van het huidige aantal in de Tweede Kamer uit.
Het CDA is de enige grote politieke partij die standhoudt in de turbulentie van de afgelopen weken. Jan-Peter Balkenende houdt het CDA op een stabiele positie en belaagt met 31 zetels de positie van de verliezende PvdA als grootste partij.
Leefbaar Nederland profiteert in de jongste peiling van Bureau Interview-NSS voor NOVA nog niet van de nieuwe lijsttrekker Fred Teeven en blijft stabiel op 6 zetels.

Fred Teeven, de nieuwe lijsttrekker van Leefbaar Nederland


GroenLinks schommelt de laatste maanden rond de verkiezingsuitslag van 1998. Met 12 zetels komt ze in deze peiling weer 1 zetel uit boven de uitslag van mei 1998.

Als er vandaag verkiezingen zouden zijn is de huidige paarse coalitie met 63 zetels ver verwijderd van een meerderheid in de Tweede Kamer. Er zijn nog maar twee meerderheidscoalities met drie partijen mogelijk: Een Rechtse coalitie van CDA, VVD en Lijst Pim Fortuyn met 79 zetels en een brede Centrumcoalitie van PvdA, CDA en VVD met 87 zetels.

Duidelijk is dat het erom gaat spannen de aankomende weken. Wordt het een linkse of rechtse coalitie? Wie wordt er minister-president? Hoe stellen de partijen zich tegenover elkaar op? Op dit moment is het een kwestie van afwachten, en voor sommigen misschien wel hopen.

Uitslag NOVA peiling. (tussen haakjes het virtuele verschil met de Kamer nu)

PvdA ---> 32 (-13)
VVD ---> 24 (-14)
CDA ---> 31 (+2)
D66 ---> 7 (-7)
GroenLinks ---> 12 (+1)
SP ---> 5 (-)
ChristenUnie ---> 7 (+2)
SGP ---> 2 (-1)
Leefbaar Nederland ---> 6 (+6)
Lijst Pim Fortuyn ---> 24 (+24)

Máxima toch voor rechter

De advocaat van G. van der Bent heeft het schikkingsvoorstel van Máxima afgewezen. Aanleiding was een aanrijding tussen Van der Bent en Máxima afgelopen jaar.
Van der Bent zou te weinig hebben gekregen, en daarom werd de schikking van tafel geschoven. De vleeshandelaar brak zijn been door het ongeluk bij paleis Huis ten Bosch. Hierdoor kon hij tijdelijk niet werken en zou hij financiële schade hebben geleden.

Op 3 mei moet Máxima voor de rechtbank in Den Haag verschijnen. Verschillende getuigen zullen dan onder ede een verklaring afleggen over het ongeluk.

Elvis Presley onbetwiste nummer één

Uit een recent onderzoek blijkt dat Elvis Presley nog steeds de onbetwiste nummer één rock 'n roll held is ooit.

De lijst is gebaseerd op een uitgebreide enquête. Je kunt de gehele lijst terugvinden in een nieuw overzichtswerk getiteld 'Rock And Roll At 50 - A History In Pictures' dat wordt uitgegeven door Life Books.

De top 10 ziet er als volgt uit:

01. Elvis Presley
02. The Beatles
03. Bob Dylan
04. James Brown
05. Rolling Stones
06. Madonna
07. Stevie Wonder
08. Chuck Berry
09. Michael Jackson
10. Kurt Cobain

Elvis Presley, de belichaming van "Sex, Drugs and Rock 'n Roll"
Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1258
special
VrijMiBabes #207 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1256
special
Random Pics van de Dag #1255
special
VrijMiBabes #206 (not very sfw!)
special
FOK! Zien en doen: Weekend van het Verdedigingserfgoed
©FOK.nl e.a.