FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's

Toon berichten van deze typesActieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van dinsdag 16 januari 2001

Hond belangrijkste bewijsstuk

Een overvaller, die een zakenman in Liverpool neerstak alvorens er met diens koffer vandoor te gaan, heeft een vitaal bewijsstuk achtergelaten... z'n hond.
De man nam de benen met de koffer, waarin zich een aanzienlijk geldbedrag bevond, maar liet z'n Duitse Herder achter. Deze is nu door de politie meegenomen naar het bureau, waar hij vast wordt gehouden.

Het mes miste op een haar na het hart en de longen van de 57-jarige zakenman, die naar verluidt in stabiele toestand in het ziekenhuis ligt.
Rechercheur Paul Harrison, die het onderzoek leidt zei:"We verzoeken mensen die de hond misschien herkennen, om contact met ons op te nemen." De politie denkt dat vooral in de buurt waar de misdaad plaatsvond, de hond herkend zal worden.

Trouwe viervoeters ja, dat blijkt maar weer

Staatsgreep in Congo

EricV had ons via de newssubmit het volgende te melden:

President Kabila van Congo is ernstig gewond geraakt tijdens een staatsgreep maar leeft nog. Dat zeggen kringen rond de president. Kabila zou zijn geraakt in zijn rug en rechterbeen door ťťn van zijn eigen lijfwachten. Uit andere bronnen is vernomen dat Kabila is doodgeschoten.

De Minister van Binnenlandse Zaken van Congo heeft via de staatstelevisie aangekondigd dat de president zelf bevel heeft gegeven voor het instellen van een avondklok in Kinshasa. Al eerder was via de staatstelevisie vooral het leger opgeroepen tot kalmte en trouw aan de president.

De luchthaven en grenzen van het land zijn gesloten. Volgens verschillende bronnen is het nu rustig in de Congolese hoofdstad.
Kabila voert al jaren strijd met verschillende rebellengroepen.

Noodtoestand bij stroomvoorziening

CaliforniŽ kampt met de ergste energiecrisis in zijn geschiedenis. Er wordt zelfs gesproken van een noodtoestand. De staat heeft energie en gas tekort en kan hierdoor niet genoeg stroom opwekken.

Een woordvoerder verwacht echter niet dat de elektriciteit tijdelijk hoeft te worden uitgeschakeld. Door reparaties en onderhoud is op het moment 10.700 megawatt aan stroom niet beschikbaar. Een megawatt is genoeg voor ongeveer 1000 huizen!

Helft mannen is liever vrouw

Als je opnieuw zou kunnen worden geboren, zou de helft van de mannen liever een vrouw zijn. De meeste moderne mannen zeggen ook een zorgzame kant te hebben. Toch zien mannen per dag nog steeds gemiddeld vijf vrouwen waarmee ze wel sex zouden willen hebben. Het blad Cosmopolitan heeft dat laten onderzoeken.

46 procent van de mannen tussen de 18 en 35 wilden liever als vrouw geboren worden als ze de kans hadden. Verder bleek dat 86 procent graag wil trouwen en 97 procent heel graag zou werken onder een vrouwelijke baas.

Zo, beken maar, is dit representatief voor alle Fokkers?!

Gevangenen breken uit.... en weer in

In een Namibiaanse gevangenis worden 3 gevangenen ervan verdacht uit de gevangenis te zijn ontsnapt, een winkel te hebben beroofd om vervolgens weer terug de gevangenis in te breken. Bewakers zagen opeens allemaal sigaretten, bier, zeep en chips, maar konden niet achterhalen waar de spullen wegkwamen. Tot een plaatselijke kruidenier een inbraak meldde.

De dieven zouden de sloten hebben opengebroken om vervolgens over een muur te klimmen en voor even van de vrijheid te genieten. Ze zullen binnenkort de rit naar de rechtbank weer moeten maken.

Tja, hoe dom kan je zijn!

Vader slaat schooldirecteur met knuppel

Dixidito had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Een 34-jarige man uit Deventer is gistermorgen gearresteerd nadat hij de interim-directeur van zijn dochters school had mishandeld met een honkbalknuppel. De man is daarbij zo hard geslagen dat hij een gebroken onderarm en een groot aantal kneuzingen opliep. Hij moest worden behandeld in het Deventer ziekenhuis.

Volgens het schoolbestuur kwam de 34-jarige man onverwachts naar de locatie van de school aan de Wilhelminalaan, nadat zijn tienjarige dochter in aanvaring was gekomen met de directeur. De directeur maakte tijdens de pauze opmerkingen over haar gedrag op het schoolplein en trok haar daarna aan de arm de school binnen. Het meisje liep even later de school uit en vertelde het voorval aan haar vader. Die wond zich zo op dat hij met een knuppel naar school ging en insloeg op de directeur. Het personeel reageerde geschokt op de gebeurtenissen.

De betrokken leerling is geschorst, evenals andere kinderen op school uit het gezin van de dader.

Fijne vader

Grand Prix van Beirut

Tuurr had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Het is nog niet zo lang geleden dat er in Beirut, hoofdstad van Libanon in het Nabije Oosten, dagelijks het geluid van mortiergranaten en andere narigheid te horen was. Als het aan Bernie Ecclestone ligt kan men volgend jaar het plezierige geluid van Formule 1 V10 motoren horen, want een Grand Prix van Beirut is zeer goed mogelijk.

In een interview met The Sunday Times bevestigde Ecclestone "dat na nieuwe races in de Verenigde Staten en MaleisiŽ er een Grand Prix in Beirut aan de kalender wordt toegevoegd. Ik had recentelijk besprekingen met premier Rafik Hariri en het ziet er goed uit. Ook een race in Egypte of in de Verenigde Arabische Emiraten waren mogelijk maar het ziet er naar uit dat het Beirut wordt. Als het niet doorgaat dan komt er een Grand Prix in de Emiraten.

Het is goed voor Formule 1, een nieuwe locatie en een nieuwe markt voor de sponsors en zeker een plezierig gebied om voor toeschouwers te komen. Gedurende dit jaar wordt alles verder in detail besproken".

Air-conditioning voor F1-wagens?

Microsoft ontwerp X-Box afgekeken?

ZyRoX had ons via de newssubmit het volgende te melden:

De Xbox-spelconsole een revolutionair ontwerp van Microsoft? Forget it! De maker van onderstaande site heeft een interactieve pagina online gezet waarin je duidelijk kan zien waar Microsoft de mayo... euh... mosterd vandaan heeft. En daaruit blijkt dat Microsoft wel heel erg goed naar de concurrentie gekeken heeft, alvorens zelf iets op de markt te gooien.

Kijk maar eens op deze pagina. En dan kun je zien hoe het ontwerpproces heeft plaatsgevonden..

Britse rechtbanken gaan online

Britten kunnen voortaan officiŽle aanklachten via het internet bij de rechtbanken indienen. De Britse regering maakte bekend dat dat een van de manieren is waarop zij het 150 jaar oude rechtbanksysteem wil gereedmaken voor de 21e eeuw.

Door het moderniseringsplan moeten stappen voor de rechtszaak zo veel mogelijk online gebeuren. Het plan spiegelt een toekomst voor waar het bewijs elektronisch wordt aangeleverd en waar burenruzies geheel online worden bijgelegd. Via het internet zal dat, in vergelijking met de post en de telefoon, goedkoper en sneller gaan. De rechtszaken zelf vinden altijd nog plaats in de rechtszaal.

De Britse overheid liet maandag tijdens een presentatie een formulier op het internet zien, waarmee je een aanklacht in kan dienen. Het is nog niet duidelijk wanneer het officieel online zal staan. Momenteel wordt nog gewerkt aan een duidelijke handleiding voor de gebruikers.

Volgend David Lock, hoofd van het ministerie dat toezicht houdt op rechtbanken, is het straks mogelijk om 24 uur per dag een aanklacht in te dienen via het internet. ,,Het is van belang dat we zowel de beste elementen van het oude systeem als de voordelen van de nieuwe technologie gebruiken,'' aldus Lock.

De Britten kunnen na het indienen van een aanklacht ook de voortgang van hun zaak via het internet volgen. Voor mensen zonder computer blijft het nog altijd mogelijk om persoonlijk naar de rechtbank te gaan.

Elfde dode ramp Volendam

De brand in cafť Het Hemeltje in Volendam heeft een elfde dodelijke slachtoffer geŽist. Het gaat om de 15-jarige Peter Veerman. Hij overleed dinsdag in het Martini Ziekenhuis in Groningen aan zijn verwondingen.

De 15-jarige jongen was een van de vijf zwaargewonden die op de brandwondenafdeling werd verpleegd. Hij lag al geruime tijd aan de beademing. Onder het personeel van het brandwondenteam heerst grote verslagenheid.

Microsoft adverteert op Hezbollah-site

Computergigant Microsoft en webwinkel Amazon.com zijn in verlegenheid gebracht door advertenties op een Libanese site van de Sji'ietische verzetsbeweging Hezbollah. Volgens de Amerikaanse bedrijven zijn hun 'banners' op de Libanese site zonder toestemming geplaatst.

De advertenties zijn pikant omdat Hezbollah de VS als 'het grote kwaad' bestempelen en beide bedrijven uit Amerika komen.

Een woordvoerder van Microsoft reageerde maandagavond, nadat het bedrijf een klacht van het Simon Wiesenthal Centrum had gekregen. ,,We zullen contact opnemen met de eigenaren van de site en ze vragen om de banner zo snel mogelijk te verwijderen'', zei een woordvoerder van Microsoft maandagavond. Het lijkt erop dat de advocaten van het bedrijf daadkrachtig te werk gingen, want dinsdag was de Microsoft-banner al van de site gehaald.

De advertentie van Microsoft stond op het engelstalige gedeelte van de website van Al-Manar TV (www.manartv.com), een propagandazender van Hezbollah. De banner van Amazon was dinsdag nog wel te vinden, op het arabischtalige gedeelte van de site.

Sex.com te koop

Het internetdomein sex.com staat te koop. De Amerikaanse eigenaar, Gary Kremen heroverde het kostbare webadres na een felle juridische strijd. De site zou zo'n 25 miljoen keer per dag bekeken worden. De vraagprijs is dan ook niet misselijk: 85 miljoen dollar. Dat zou het tot het duurste internetadres ooit maken.

Op dit moment ligt het record voor het duurst betaalde webadres bij Business.com. Dat domein verwisselde voor 7,5 miljoen dollar van eigenaar.

Gary Kremen deponeerde sex.com in 1994, aan het begin van het digitale tijdperk. Een jaar later raakte hij de naam kwijt aan Stephen Cohen die daarbij valse papieren toonde. Cohen bouwde de site vervolgens uit tot een goedlopend pornobedrijf. Een Amerikaanse rechter bepaalde vorig jaar uiteindelijk dat Kremen de rechtmatige eigenaar van sex.com was.

Kremen koos het Duitse bedrijf Domshop.de uit als verkoper van het domein. ,,We hebben al contact met enkele belangstellenden, maar ze vinden d! e prijs te hoog'', vertelt Robert Mohren van Domshop. Toch verwacht Mohren Sex.com binnen twee maanden te verkopen. ,,Vanaf februari staat het domein ook te koop op een Amerikaanse site, www.greatdomain.com. Dan zal het hard gaan.''

47 hoog met gratis uitzicht!

Herr_Qn had ons via de newssubmit het volgende te melden:

In Tilburg wordt sinds gisteren gewerkt aan de Westpoint-toren van 135 meter hoog. Het complex krijgt 47 verdiepingen met 156 zeer luxe appartementen. De woningen kosten straks wel tussen de fl 500.000 en fl 1,4 miljoen, maar het uitzicht is geheel gratis. Er zijn al veertig appartementen verkocht aan bewoners die ongetwijfeld geen hoogtevrees kennen.

Levend ijs!

Het kunstijs van Thialf is zo dood als een pier. Dat blijft niet lang meer zo. De Haarlemse ijsmeester Bertus Butter introduceert volgend seizoen 'levend ijs' op de betonbaan van Heerenveen. Het water wordt voorzien van bacteriŽn en muziek. Succes gegarandeerd, zegt Butter.

Butter, die bij Thialf als ijsadviseur werkt, wil ander water op de baan. "Wat er nu gebruikt wordt, is gewoon leidingwater. Daarin zitten teveel mineralen en chemicalieŽn. Die stoffen werken vriespuntverlagend, waardoor de ijsmachines harder moeten vriezen om ijs te krijgen."

De komende maanden gaat Butter met een eigen extract aan de slag. "Eerst wil ik 15.000 kuub hemelwater opvangen en vervolgens laat ik dat door een natuurlijk zuiveringsbed filteren. De bacteriŽn en planten zorgen ervoor dat het water in optimale conditie komt."

Daarmee is het geheim van de smid nog niet prijsgegeven. Butter verwerkt ook nog muziek in het water. "Het klinkt inderdaad vreemd, maar de vorm van het ijskristal verandert onder invloed van muziek. In Japan hebben ze dat uitgebreid onderzocht. Men heeft daar kunnen aantonen dat bepaalde geluiden in staat zijn de moleculen van het water te verkleinen. Er was zelfs verschil te zien tussen muziek van Beethoven en heavy metal. Ik heb nu een apparaatje ontwikkeld waarbij het gezuiverde water met bacteriŽn geactiveerd wordt door een bepaalde frequentie. Door die trillingen krijg je compacter en taaier ijs."

Door de nieuwe techniek zal volgens Butter de glijweerstand omlaag gaan. "Het ijs wordt veel sneller. Ik garandeer hiermee nog vele wereldrecords voor de toekomst", zegt de ijsmeester stellig. Butter zorgde vorig jaar november er mede voor dat er twee wereldrecords op Thialf-ijs werden verreden. Hij kwam toen met een nieuwe afstelling van de messen van de dweilmachine op de proppen. Het ijs werd daardoor vlakker en sneller.

Betere cijfers zonder huiswerk

Scholieren die klagen over teveel huiswerk hebben vanaf nu een goed argument: zonder huiswerk presteer je beter. Dat blijkt tenminste uit een onderzoek naar huiswerkvrij onderwijs.

Scholengemeenschap De Nieuwe Veste in Hardenberg is in 1999 gestart met huiswerkvrij onderwijs in de eerste twee klassen. Uit onderzoek blijkt dat de leerlingen uit deze klassen gemotiveerder zijn en beter presteren dan leerlingen met huiswerk.

Docenten zeggen de lessen nu beter te benutten en dat ze meer begeleiding kunnen bieden. Daardoor zouden de prestaties van de leerlingen verbeterd zijn. Vier van de vijf ouders is het hiermee eens.

Over het minder zelfstandig zijn van de leerlingen heeft een woordvoerder het volgende te zeggen: "Er is juist veel aandacht voor zelfstandig werken en goed plannen. De aansluiting op zowel de basisschool als op de Tweede Fase is verbeterd."

Oogkanker door GSM?

Uit een onderzoek van de universiteit in Essen is gebleken dat het veelvuldig gebruiken van een mobiele telefoon mogelijk kankergezwellen veroorzaakt in het oog.
De universiteit heeft 118 kankerpatiŽnten uit een Duitse oogkliniek vergeleken met een groep van 475 gezonde mensen.

De uitkomsten van het onderzoek zijn gepubliceerd in het Amerikaanse vaktijdschrift Epidemiology. Hoe de straling van een mobiele telefoon oogkanker kan veroorzaken, is nog niet duidelijk.

Lerares verdient minder dan leraar

Nog altijd zijn er verschillen tussen man en vrouw. Zo verdienen vrouwen in het onderwijs minder dan mannen, terwijl ze gewoon hetzelfde werk doen. Het verschil is enkele duizenden guldens bruto minder per maand.
De Commissie Gelijke Behandeling concludeert dit naar aanleiding van en een zaak die een lerares heeft aangespannen. Volgens de Commissie gaat het 150 miljoen kosten om de lonen op een gelijk niveau te krijgen.

De verschillen zijn ontstaan door een regeling uit 1985. In dat jaar werd afgesproken dat bezuiniging op lerarensalarissen niet zou gelden voor docenten die al aan het werk waren. Die waren het vak namelijk ingegaan met het perspectief van een goed salaris. Nieuwe leraren, van na 1985, zouden wel minder gaan verdienen.
Aangezien sindsdien vooral vrouwen het onderwijs zijn ingegaan, betekent dat dat leraressen een salarisachterstand hebben opgelopen ten opzichte van mannen.

De Commissie wil dat de overheid hier snel maatregelen tegen neemt. Minister Hermans (Onderwijs) gaat de zaak bestuderen en eventueel in het kabinet bespreken.

Koeweit weer deel van Irak ?

FOX had ons via de newssubmit het volgende te melden:

De oudste zoon van de Iraakse president Saddam Hoessein, Uday, heeft het parlement verzocht de kaart van Irak op het embleem van de volksvertegenwoordiging aan te passen. Koeweit moet afgebeeld worden als deel van Irak, zo meldt de Iraakse krant Babel, die eigendom is van Uday.

De publicatie van de door Uday afgelopen november ingediende aanbeveling verscheen exact twee dagen voor de tiende verjaardag van het begin van de Golfoorlog, waarin een internationale krijgsmacht onder leiding van de Verenigde Staten het in 1990 door Irak ingelijfde Koeweit bevrijdde. De oorlog behelsde een luchtcampagne van zes weken en een vierdaagse veldtocht.

Morgen zal Saddam op de Iraakse televisie een toespraak geven vanwege de tiende verjaardag van de "historische en onsterfelijke strijd van Umm al-Ma'arik, de moeder aller veldslagen".

De Iraakse regering besloot gisteren 100 miljoen euro uit humanitaire overwegingen te doneren aan arme Amerikaanse burgers. In de VS, de gezworen vijand van Irak, leven 30 miljoen mensen onder de armoedegrens.

Eerste BSE geval in ItaliŽ

Wetenschappers hebben waarschijnlijk het eerste Italiaanse geval van BSE ontdekt in een slachthuis dat vlees levert an McDonalds restaurants in ItaliŽ en andere delen van Europa. Het slachthuis in Lodi (in het noorden van ItaliŽ), is een onderdeel van de Cremonini groep. Cremonini is de exclusieve vlees-leverancier voor de Amerikaanse fast-food keten in ItaliŽ. Een woordvoerder van het bedrijf kon niet direct zeggen welke andere landen ook door hen beleverd worden.

Tot zaterdag, toen dus het geval ontdekt werd, werd ItaliŽ BSE-vrij gewaand. De enige twee gerapporteerde gevallen, waren 2 koeien in 1994, die geÔmporteerd waren uit Groot BrittaniŽ.
McDonalds, dat 295 restaurants in ItaliŽ heeft met dagelijks 600.000 klanten, heeft recent nog bordjes in restaurants geplaatst, waarop de klant gerust wordt gesteld over de herkomst van het vlees. De Amerikaanse fast-food gigant bleef achter haar leverancier staan, door te zeggen dat de kwaliteit, herleidbaarheid en veiligheid van het vlees, voor de klant gewaarborgd blijft. "Wij hebben volledig vertrouwen in Cremonini, dat de strengste veiligheids-procedures van het land toepast," aldus Alessandra di Montezemolo, Europees woordvoerder voor het Amerikaanse bedrijf.

Frans worden? Dat kan

Mocht je ineens de onweerstaanbare behoefte krijgen om een Fransman of Francaise te worden, dan kun je in feite zo je gang gaan. Nederlanders kunnen namelijk zonder problemen de Franse nationaliteit krijgen.

Een vergeten artikel uit het Franse burgerlijk wetboek bepaalt dat inwoners van gebieden die ooit Frans zijn geweest, onmiddelijk een naturalisatie-aanvraag kunnen indienen. Voor inwoners van landen die nooit onder Frans bewind hebben gestaan, geldt een wachttijd van 5 jaar.

Nederland werd door Napoleon tussen 1810 en 1813 bij Frankrijk gevoegd.

Britney & Justin kopen huis

Het waarschijnlijk onderhand bekendste stelletje ter wereld, Britney Spears en Justin Timberlake ('N Sync) hebben een huis gekocht. Dit zou wel eens het signaal kunnen zijn dat ze gaan trouwen. Voor drie miljoen dollar kochten ze een huis in Beverly Hills, California, met een enorm hemelbed, wat hun moeders eraan herinnerde het stel nog eens op het hart te drukken geen seks voor het huwelijk te hebben. Een vrouw, die betrokken was bij de verkoop van het huis, meldt: "Britney's moeder zei dat het nu een kwestie van tijd was voordat ze zouden gaan trouwen. Haar ouders zijn daar heel ouderwets in."

Obers zorgen voor auto...

Groningen is een nieuw fenomeen rijker: obers die voor dinerende klanten naar parkeerautomaten rennen om voor hen de meter bij te vullen. Dat meldt vanmorgen het Groninger Dagblad.

Het Groninger Dagblad meldt dat door de invoering van het (ultra) kort parkeren gasten amper tijd krijgen om hun bordje leeg te eten, wanneer ze ergens dineren of lunchen.

Restaurant Le Jardin Francais in de Steentilstraat heeft daar iets op gevonden: obers rennen voor die klant naar zijn auto en gooien voor hem een muntje in de parkeermeter. Eigenaar Eddy Wavrant laat in het Groninger Dagblad weten dat hij het parkeerbeleid van de gemeente niet kan veranderen. ĎDan is het aan ons een oplossing te zoeken. De klanten weten het te waarderení, zegt hij op de voorpagina van deze krant.

Oppas doodt baby

Een 21-jarige Arnhemse vrouw heeft bekend dat zij geweld heeft gebruikt tegen een baby van enkele weken oud. De baby overleed daardoor korte tijd later. De baby was het dochtertje van een vriendin. De verdachte paste op het kind.

De vrouw belde 29 december zelf een ambulance, omdat de baby niet meer ademde. In het ziekenhuis bleek het kindje overleden. Artsen vermoedden dat het kind geen natuurlijke dood was gestorven en waarschuwden de politie. Die hield de vrouw de volgende dag aan.

De Arnhemse heeft toegegeven dat zij geweld heeft gebruikt tegen het kind. Persoonlijke omstandigheden zouden de oorzaak zijn. Wat er precies is gebeurd wil de politie uit privacy-overwegingen niet zeggen. De politie heeft het onderzoek naar de gebeurtenis afgesloten. De vrouw is maandag voor 30 dagen in bewaring gegaan. Justitie beslist wat er verder met haar moet gebeuren.

Doe-het-zelf-alcohol-tests

Ouders in New Jersey, VS, hebben een doe-het-zelf test-kit gekregen om te kijken of hun kinderen hebben gedronken. De spullen worden gratis verstrekt in de stad Voorhees in een poging het drinken onder de tieners aan banden te leggen.

Normaal worden ze in ziekenhuizen gebruikt en fabrieken waar aan machines gewerkt wordt. Het stadsbestuur heeft 1.000 van deze 15 gulden kostende kits gekocht en zijn verkrijgbaar op het politiebureau en een middelbare school.
De kit bestaat uit een katoenen doek en een apparaat dat eruit ziet als een thermometer. Nadat het er speeksel op het doekje is aangebracht, wordt het in de bodem van het buisje gebracht. Als er alcohol in het speeksel aanwezig is, verschijnt er een paarse lijn in het buisje.
Het project is een idee van de voormalig burgemeester, Gary Finer, een vader van 2 tieners, die gelooft dat de doe-het-zelf test-kits het drinken onder de minderjarigen zal tegengaan.

Voetbalfans vechten met gasmaskers op

DIGGER had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Algelopen zondag beleefde het Italiaanse voetbal een primeur: Voor het eerst gebruikten Ultra's gasmaskers bij hun gevechten tegen de politie.

Plaats van handeling was Verona, waar Hellas Verona een thuiswedstrijd speelde tegen AS Napoli.

Fans van beide clubs zijn geen lieverdjes, en zeker de fans van Napoli hebben zich dit seizoen al veelvuldig misdragen, zeker vorige week nog in Rome bij Lazio, waar voor, tijdens en na de wedstrijd vele gevechten plaatsvonden met de politie, die veelvuldig gebruik maakte van traangas tegen de Napolitaanse heethoofden.

Om de fans van hun tegenstander te treiteren hadden veel Verona fans gasmaskers meegenomen. Na afloop van de wedstrijd probeerden de fans van Verona bij die van Napoli te komen, wat de politie tot ingrijpen dwong.

De Verona fans zetten toen hun gasmaskers op zodat ze bestand waren tegen het traangas van de politie, waardoor een lange harde vechtpartij ontstond tussen supporters en politie.

Dit was voor het eerst dat dit gebeurde in het Italiaanse voetbal, waar het supportersgeweld dit seizoen weer enorm is opgelaaid. Een droevig dieptepunt dus weer...
Laatste reviews en specials
special
Westerborkpad - In het spoor van de Jodenvervolging
review
Hunters: de jacht op nazi's in de jaren 70
review
Bayonetta and Vanquish 10th Anniversary Bundle
review
Patapon 2 Remastered
review
Star Wars Battlefront II
review
Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)
©FOK.nl e.a.