FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van vrijdag 28 juli 2000

Mission Impossible 2 - 600.000 bezoekers

De film Mission Impossible 2 heeft in de 3 weken sinds de premiére op 6 juli in Nederland al zo'n 600.000 bezoekers getrokken. De film met Tom Cruise in de hoofdrol, kan daarmee nu al de zomerhit van 2000 worden genoemd.

De film is in 109 bioscopen in Nederland te zien. In de Verenigde Staten, waar hij al wat langer draait, heeft de film inmiddels bijna 500 miljoen gulden opgebracht.

En ik heb hem nog niet eens gezien .

Tongpiercing gevaarlijk

Het is mode, maar ook gevaarlijk. Een 18-jarig Brits meisje, dat haar tong liet piercen verloor maar liefst twee liter bloed. Bij het doorboren van de tong werd een bloedvat geraakt. Het meisje werd met spoed naar een ziekenhuis gebracht, waar zij een bloedtransfusie kreeg. De ring door haar tong werd niet weggehaald, omdat de artsen bang waren dat ze anders nog meer bloed zou verliezen.

De vrouw die de piercing uitvoerde, is zich doodgeschrokken en verklaarde dat dit de laatste tongpiercing was, die ze doet.

Nep-Napsters kunnen het niet aan

De internetbedrijven Scour en Gnutella, concurrenten van Napster, hebben te maken gekregen met technische problemen nadat Napster van de rechter zijn diensten moest staken. De concurrenten kregen vele malen meer bezoekers dan normaal. Ze moesten tijdelijk hun diensten stopzetten, omdat hun capaciteit de explosieve groei van het dataverkeer niet aankon.

Vannochtend waren beide sites weer te bereiken.

Agente aangerand in politiewagen

Een arrestant uit Loppersum heeft op de achterbank van een politiewagen een agente aangerand. De straalbezopen man, kon zijn handjes niet thuishouden en begon de agente naast hem te betasten. De tweede agent, die de auto betuurde, zette de auto aan de kant en samen hebben ze de arrestant geboeid.

De handtastelijke man, die 2,1 promille blies, zit inmiddels vast op het politiebureau en kan een proces-verbaal wegens het rijden onder invloed en aanranding van een vrouw tegemoed zien.

In de voetsporen van Columbus

Bijna tollend van de slaap besloot ik dan maar eens aan mijn eerste stukje hier op FOK! te beginnen!
Als nieuwe columnist zijnde moet ik me natuurlijk eerst even voorstellen.
Ik ben Marco van Hylckama Vlieg, 27 jaar en van beroep internet-ontwikkelaar. Ik ga jullie de komende tijd amuseren of vervelen (vul zelf maar in wat van toepassing is) met een column over mijn belevenissen in de zonniger regionen van deze aardbol.
Vanaf volgende week ben ik dakloos en werkeloos! En nog twee weken later voor lange tijd volstrekt onvindbaar voor al mijn stalkers, schuldeisers en andere vervelende lieden.
Van de aardbodem verdwenen...
Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1256
special
Random Pics van de Dag #1255
special
VrijMiBabes #206 (not very sfw!)
special
FOK! Zien en doen: Weekend van het Verdedigingserfgoed
special
Random Pics van de Dag #1254
special
Random Pics van de Dag #1253
©FOK.nl e.a.