Osdorp Posse op internet

Danny (FOS4)
Vanaf vandaag kunnen fans van de Osdorp Posse de live opname van de O.P. Kick-Off tour 2000 on-demand op www.themusicchannel.nl bekijken.
Het concert van woensdag 12 april j.l. was een groot feest en bewijst dat goede, pure nederhop nog steeds bestaat.
Osdorp Posse is inmiddels gestart met hun tour die de komende maanden door heel Nederland zal gaan.
Exclusief op www.themusicchannel.nl is tevens een speciale remix van "Horen of Voelen", die niet op de nieuwe CD staat, gratis te downloaden.

"Themusicchannel probeert altijd op een originele manier voor bekende artiesten een toegevoegde waarde te zijn. Met het opnemen van de show in Club Arena is dat absoluut gelukt, ook omdat de sfeer in de zaal heel goed te zien is", aldus Yigal Fortuin, A&R Manager van themusicchannel.

"Wij hebben voor themusicchannel gekozen, omdat zij net als ons eigenwijs en innoverend zijn. In een tijd waarin Internet als een gevaar voor de traditionele muziekindustrie wordt gezien toont themusicchannel aan dat ze artiesten kan promoten op een manier, die naast de traditionele kanalen zoals Radio en TV, absoluut bestaansrecht heeft", voegt Arthur Bezuyen van Ramp Records hier nog aan toe.

Themusicchannel is de eerste, door Buma Stemra goedgekeurde, Nederlandse muziek-website waar bekende en onbekende artiesten hun muziek gratis kunnen promoten.

Je vindt het onder deze link.