FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van maandag 3 april 2000

Britse man totaal niet modebewust

De Britse man is, zoals bekend maar nu ook statistisch bewezen, totaal niet modebewust. Slechts twee procent van de mannen volgt de mode in kleding, zo bleek uit een onderzoek. Mannen gaan liever niet de stad in om kleren te kopen, slechts één op de veertien mannen bleek er plezier in te hebben. Onder de Britse vrouwen lag dat percentage op één op de vijf. De helft van de Britse heren gaat alleen de winkel in als het ècht niet anders kan. Vijfenvijftig procent van de getrouwde mannen draagt kleding die hun echtgenote heeft aangeschaft. Het vermoeden dat het veel gehuwde mannen niet meer kan schelen hoe ze erbij lopen is bij deze door dit onderzoek bevestigd.



Iedereen kon dit toch al zien aan die gekke Beatle-kapsels en trainingspakkies?

Baby wordt geboren met schotwond

In Johannesburg, Zuid-Afrika, is afgelopen vrijdag een baby met een schotwond ter wereld gekomen. Kort voor de geboorte hadden autodieven haar moeder in haar buik geschoten. De baby kwam met een keizersnede ter wereld en bleek een kleine vleeswond op haar bil te hebben. Haar moeder lag, in verband met de schietpartij, vrijdag nog op de intensive care. Verder was de baby gewoon gezond...

McLaren beroep

Vandaag was de beroepszaak van McLaren tegen de beslissing van de raceleiding om David Coulthard uit de uitslag van de Grand Prix van Brazilië te schrappen.

Het beroep van McLaren is vooral gericht op het hobbelige circuit wat het defect aan de voorvleugel veroorzaakt zou hebben. Mede door dit hobbelige circuit voldeden van de 6 auto's uit de top 6 5 niet aan alle technische voorwaarden.

De uitslag van het beroep is morgen. David zelf heeft een goed gevoel over het verloop van het beroep.

Op Jacht

Sander meldde ons via de newssubmit het volgende:

Het jachtseizoen van 1999/2000 heeft in Frankrijk aan 42 (!) mensen - onder wie drie niet-jagers - het leven gekost. Er vielen 191 gewonden onder jagers en onschuldige voorbijgangers. In totaal kwamen er 233 meldingen binnen van ongevallen. De autoriteiten noemden het opvallend dat verreweg de meeste ongelukken in de omgeving van Parijs gebeurden. Van de incidenten gebeurde 95 procent tijdens de jacht. De rest gebeurde bij het schoon- en klaarmaken van de wapens.

Weer een mooie reden om niet te jagen!

16-jarige jongen dood na messteek

Een 16-jarige jongen is vandaag overleden aan de gevolgen van een steekpartij met een vleesmes afgelopen weekend in Amsterdam-West. Een andere jongen, van 17, is aangehouden op verdenking van zware mishandeling of poging tot doodslag. Volgens de politie hadden de de twee jongens ruzie over geld dat het slachtoffer de verdachte schuldig zou zijn. De ruzie liep uit de hand en resulteerde zaterdagavond rond acht uur in een steekpartij aan de Burgemeester de Vlugtlaan. De 16-jarige jongen is met het vleesmes in de borststreek geraakt.

Treurig

De Fok! / [ZSM]-prijswinnaars!

De 10 prijswinnaars van de Fok! / [ZSM]-prijsvraag zijn bekend! Zojuist hebben we automatisch (at random) de 10 gelukkigen uit de enorme stapel inzendingen getrokken. En wat blijkt? Het zijn allemaal MANNEN! Hebben de dames dan toch niet meegedaan, of is dit puur toeval? De volgende prijsvraag is wat meer op de vrouw gericht: beloofd is beloofd.

En dan hier het spannende moment: de 10 winnaars!

Roman van der Haven
Steven Loodewijk
Jan Paul Koudstaal
Maarten van Schaik
Freek Uijtdewilligen
Arjan van Leeuwen
Paul-Ivo Burgers
Menno Molog
Ronald van der Wal en
Nico Prevoo

GEFELICITEERD!


Deze tien heren krijgen een mailtje van me, waarin de verdere afhandeling staat uitgelegd!

Iedereen enorm bedankt voor het meedoen! Niks gewonnen? Volgende keer beter...! Binnenkort zeker weer een prijsvraag op Fok!!

Trucker rijdt 160 km/u

Arne meldde ons via de newssubmit het volgende:

Een 34-jarige trucker uit Emmen zal zijn rijbewijs vermoedelijk even moeten missen. Hij werd zaterdagavond opgepakt toen hij met zijn truck met oplegger met een snelheid van 160 kilometer per uur (!) over de A28 tussen Zwolle en Hoogeveen daverde.

Andere weggebruikers schrokken zich kapot toen de vrachtwagencombinatie ze opeens als een raket voorbij schoot. Veel automobilisten gingen geschrokken op de vluchtstrook staan, omdat de trailer die achter de truck hing door de hoge snelheid flink slingerde, zo vertelde een woordvoerder van de politie.

Uiteindelijk lukte het een motoragent in de buurt van Veenoord om het enorme voertuig aan de kant te zetten. De chauffeur kon voor zijn 'ietwat opmerkelijke' rijgedrag geen verklaring geven. Men gaat nu onderzoeken op welke wijze de snelheidsbegrenzer is uitgeschakeld. (Normaal kan een truck maar maximaal 100km/u) Ben benieuwd naar de uitkomst van het onderzoek!

MP3 Rob Stenders belt met Seki op RADIO3

R@b had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Een EXCLUSIEF interview van Rob Stenders met SEKI per telefoon.

DJ Rob Stenders had vrijdagmiddag een kort telefoongesprek met Seki op Radio3. Het eerste gedeelte wat over een huppelkutje ging wat zijn muur probeerde af te breken heb ik helaas gemist, maar ook in het vervolg van het gesprek ging Seki flink te keer. ""Jij bent steeds bezig om die muur om me heen af te breken, dat moet je niet proberen"" De MP3 is 0.6MB (32 kbs sample) en duurt 3 minuten.

Uitermate lollig, hoewel de seki fansite vindt van niet

Het interview vindt je door hier de link onderaan de eerste post te volgen...

Zalm heeft een muisarm

Chakotay had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Minister Gerrit Zalm van Financiën kampt met een pijnlijke muisarm door overmatig gebruik van computerspelletjes
Zalm speelde iedere dag minstens een uur lang samen met ex-staatssecretaris Vermeend computerspelletjes, en ook thuis was hij niet achter z'n pc-tje weg te slaan en vanwege een verkeerde houding heeft 'ie nu een (guus) Muisarm opgelopen.

De bewindsman vertelt in het huisorgaan van zijn departement uitgebreid over een slijmbeursontsteking in zijn rechterschouder. Nadat deze was ontdekt liet Zalm een werkplekonderzoek uitvoeren door de Arbodienst. Daaruit bleek dat er van alles mankeerde aan de werkplek. (nee, lul, je hoort geen spelletjes te spelen in de baas z'n tijd. Daar betalen we je niet voor !)
De bureaustoel op de werkkamer van het ministerie was niet goed, de computermuis bleek allerminst optimaal en het bureau van de bewindsman bleek op de verkeerde hoogte te zijn afgesteld. Ook de computer die Zalm thuis heeft staan droeg zijn steentje bij aan de RSI-problemen. "Ik kan thuis rustig een paar uur achter de computer zitten maar blijkbaar is dat dan toch te lang. Zeker als je in de verkeerde houding zit", aldus de bewindsman.

Zalm zal nu met spoed een nieuwe bureaustoel met in hoogte verstelbare leuningen krijgen. Verder heeft hij inmiddels een nieuwe muis. Zalm hoeft nu niet zijn hele arm te bewegen (sjees, wat de FOK! was dat voor muis ?)

Zalm noemt het werkplekonderzoek op zijn departement een 'eye-opener'. "De schroom die mensen hebben om met hun RSI voor de dag te komen vind ik onterecht", aldus de minister.

Hehe ik dacht dat al die politici niks van computers afwisten
Weet iemand z'n nick?

Føk! invasie in Zweden

BigDick had ons via de newssubmit het volgende te melden: Fokkers hebben zich ten schande gemaakt in Zweden. Een hulpeloos en slechtbezocht forum werd op Fokse wijze opgestuwd in de vaart der volkeren. Grote delen van de nieuwe posts zijn inmiddels door de admins verwijderd.

Resultaat van deze bliksemactie is dat er een speciaal aan Holland gewijd Forum wordt gemaakt. (die hebben we toch al ? hier ? )
De RPF zal dinsdag kamervragen hierover stellen

Enkele leuke threads:
Verstååt mijn Vølvø øøk buitenlåndse verkeersbørden ? van Guus Muisarm.
Nø news in Sweden ? van Guus Muisarm.
Good meal with whale and seal van Big Dick

In bijna elk forum staat wel een leuke thread aangemaakt door een van onze FOK!forummers. Lachuh !

Met dank aan:
Pinball, Big Dick, Guus Muisarm, Speedcore, The Flex, Keroppi, Webber, Otaku-San, VixenFromHell, Barbie, Yvonne, Dinus, Kozzmic etc.

Bekijk hier het Zweedse forum


Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1256
special
Random Pics van de Dag #1255
special
VrijMiBabes #206 (not very sfw!)
special
FOK! Zien en doen: Weekend van het Verdedigingserfgoed
special
Random Pics van de Dag #1254
special
Random Pics van de Dag #1253
©FOK.nl e.a.