FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van donderdag 3 februari 2000

Zoete wraak na bekeuring

Een automobilist uit Israël heeft op originele wijze wraak genomen op een politieagent die hem een boete had gegeven. De agent had de automobilist op de bon geslingerd omdat hij zijn lampen niet had ontstoken, wat in de wintermaanden verplicht is in Israël.

Nadat de man was bekeurd, bleef hij in zijn auto zitten wachten. Toen de automobilist de politieman een uurtje had bespied, gebeurde eindelijk waarop hij had gehoopt: de agent ging tegen de stoeprand staan plassen. Tot zijn schrik werd hij prompt bekeurd voor wildplassen. De beboete automobilist bleek namelijk een opzichter van het ministerie van Milieu te zijn.

Voor de tweede keer een drieling

Een 19-jarige (!) vrouw is dinsdag in Baltimore, in Amerika, voor de tweede keer binnen 20 maanden bevallen van een drieling. Volgens een woordvoerder van het plaatselijke ziekenhuis verkeren de baby's in goede gezondheid.

Een specialist noemde het "hoogst uitzonderlijk" dat een vrouw twee keer achtereen drie kinderen tegelijk op de wereld zet. Het komt in de VS steeds vaker voor dat vrouwen meerlingen krijgen. Meestal gebeurt dit na het gebruik van hormonen die de vruchtbaarheid verhogen. De vrouw uit Baltimore gebruikte dat soort middelen niet.

Endemol verkoopt BB ook in Engeland

Endemol heeft de format van Big Brother nu ook verkocht aan een bedrijf in Engeland. De zender Channel Four gaat het programma uitzenden, productiebedrijf Bazal gaat het produceren. Volgens Endemol wordt het net als in Nederland een Big Brother multi-media project. Endemol verkocht de succesvolle formule al aan Duitse, Portugese en Amerikaanse zenders. Ook in Engeland worden 10 mensen bij elkaar gezet in een huis, van waaruit zij geen contact met de buitenwereld hebben. De bewoners hebben elkaar vooraf nooit ontmoet. De winnaar gaat met een aanzienlijk geldbedrag naar huis. Hoe hoog dat bedrag is, en hoe hoog de 'overname-prijs' is, is nog niet bekend geworden.

Peuter krijgt strafblad voor nagelschaartje

Een Amerikaanse peuter van 6 is geschorst van zijn school en heeft een permanent strafblad gekregen, omdat zijn leraar een nagelschaartje in zijn tas vond. In het kader van het 'zero-tolerance' beleid dat Amerikaanse scholen tegenwoordig voeren greep de rector van de school greep onmiddellijk in en schorste het ventje. De ouders van de peuter hebben de school nadrukkelijk verzocht het strafblad van de jongen te annuleren, omdat hij er in de toekomst anders aanzienlijke last van zal gaan krijgen met toelating tot high-schools en universiteiten. De rector weigerde echter aan het verzoek te voldoen.

Het eerste FOK!zine Cyberhuwelijk

Hierbij wil ik het heugelijke feit mededelen dat TARAraboemdijee en Merel vandaag in het cyberhuwelijksbootje stappen.

Zij nodigen u allen uit om dit gebeuren mee te maken. De plechtigheid zal om 15.00 beginnen en plaatsvinden op het forum en in de chat.

Arjen zal namens FOK!zine de twee tortelduifjes in de echt verbinden en natuurlijk is er een groot feest de rest van de avond.

Een huwelijk en een reünie; dat wordt feesten
Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1269
special
Random Pics van de Dag #1268
special
Random Pics van de Dag #1267
special
VrijMiBabes #208 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1266
special
Random Pics van de Dag #1265
©FOK.nl e.a.