FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van zondag 9 januari 2000

Scudrakketten onderschept door douane

De Britse douane heeft een partij scudraketten die klaar stonden voor verscheping naar Libië onderschept.
In een transit loods lagen 32 kratten met raketten, die op 24 november uit Taiwan aan gekomen waren.
De Britse douane heeft zondag bevestigd dat het gaat om raketten voor chemische of biologische lading.
Engeland heeft net voor het eerst sinds 15 jaar een ambassadeur naar Libië gestuurd om de diplomatieke betrekkingen te herstellen.

Nieuwe omroep.

Kro's programmamaker Aad van den Heuvel gaat een nieuwe omroep stichten.
"De nieuwe omroep", zoals deze zal gaan heten, zal zich grotendeels gaan richten op de maatschappelijke betrokkenheid van de Nederlanders. Van den Heuvel zegt absoluut niet tevreden te zijn met de manier waarop "wezenlijke onderwerpen" als mensenrechten, ontwikkelingshulp en natuurbehoud nu nog behandeld worden.
Voor 1 april (hmm..nah, vast niet ) moet van den Heuvel 50.000 aspirant-leden bij elkaar gesprokkeld hebben.
Hierbij rekent hij op de hulp van organisaties als natuurmonumenten en het wereldnatuurfonds, die in hun verenigingsbladen een goed woordje voor DNO kunnen doen.
Aad van der Heuvel doet nu nog het programma "BV De Wereld", maar hij vindt dat hij daar teveel gemanipuleerd wordt door de KRO. "Er wordt met mij geleurd en geschoven."

Naakte SM-slaaf van straat gehaald

Een gezin uit Heerlen keek oudejaarsavond vreemd op toen het buiten op straat twee mannen zag lopen waarvan de een naakt, met een strop om zijn nek en met boeien aan handen en voeten, aan een stuk touw werd voorgetrokken door de ander.

De familie belde onmiddellijk de politie op, die het opvallende tweetal enkele straten verderop aantrof. De agenten kregen van de mannen te horen dat ze met een SM-spel bezig waren. De geklede man was zomaar op het idee gekomen om met zijn SM-slaaf een rondje in de buitenlucht te gaan maken. Zij hadden er nooit bij nagedacht dat dit ophef zou veroorzaken in de buurt. De seksuele voorkeur van de twee, die elkaar enkele maanden eerder hadden ontmoet via een contactadvertentie, bleek uit te gaan naar SM in de buitenlucht. Na een standje (oef, flauw woordgrapje ) van de agenten, ging het stel onder politiebegeleiding weer huiswaarts.

TMF-Awards binnen half uur uitverkocht

Alle 10.000 kaartjes voor de vijfde editie van de TMF Awards zijn gistermorgen binnen een half uur verkocht. Vorig jaar gingen alle kaartjes in twee uur tijd over de toonbank. Op zaterdag 15 april worden de awards uitgereikt in Ahoy' Rotterdam. The Music Factory zendt de uitreiking van de onderscheidingen rechtstreeks uit. Het is nog niet duidelijk welke artiesten die dag een bezoek brengen aan het sportpaleis.(dus straks krijgen die 10.000 bezoekers opeens BZN en Jantje Shit voorgeschoteld ). Kijkers van TMF nomineren door middel van stemformulieren Nederlandse en buitenlandse artiesten voor de in totaal 24 muzikale onderscheidingen. Volumia! en Five waren vorig jaar met drie prijzen de grote winnaars.
Laatste reviews en specials
review
Tales of Kenzera: ZAU
special
Random Pics van de Dag #1261
special
VrijMiBabes #207 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1260
special
Random Pics van de Dag #1258
special
Random Pics van de Dag #1256
©FOK.nl e.a.