FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van zaterdag 2 oktober 1999

1e dag FOK! 100,000 hits !

Gisteren, 2 oktober, waren we voor het eerst een volledige dag, 24 uur dus, online. Het aantal bezoekers en pageviews was boven al onze verwachtingen !

Hier even wat statistiekjes van 2 october:

FOK!forum
Unieke bezoekers: 3467
totaal pageviews: 21087

FOK!mainsite
Unieke bezoekers: 11426
totaal pageviews: 77983

FOK!totaal (dus forum + site)
Unieke bezoekers: 14893
totaal pageviews: 99070 !!!

Hierbij moet ik vermelden dat gisterochtend tussen 01:00 en 01:40 de teller van FOK! niet werkte. Ik vermoed dan ook dat we over de 100,000 pageviews zijn heengegaan gisteren (en ik hou me hart ook vast voor de gegenereerde traffic !)

Hierbij wil ik iedereen die deze site bezocht heeft (ook de medewerkers van Veronica, want het is toch wel een dijk van een omroep, ook al plaats ik dan hun bloopers ), hartelijk danken voor de getoonde steun. Iedereen die me gemaild of ge-icq'd heeft met steunbetuigingen uiteraard bedankt en iedereen die aan de site heeft meegewerkt van harte bedankt.
De layout en scripts zijn gemaakt door mij en arjen, de inhoud wordt gedaan door een grote groep anderen.

BEDANKT!
En nou op naar de 200,000 pageviews per dag !

BBSpy

Via een link op ons forumpje forum kwam ik op deze site terecht. Daar staat een ontzettend handig programmatje.

Je kan er namelijk alle 4 videostreams tegelijk mee bekijken!



En das nog niet alles. ff een klein overzichtje...

- Automatische reconnect indien server vol
- Eenvoudige selectie van een audio kanaal
- Always on top
- Audio mute
- Kanalen kunnen nu afzonderlijk aan en uit gezet worden, hierdoor kunnen ook mensen met een beperkte bandbreedte (modem, isdn) gebruik maken van het programma
- Programma maakt nu ook gebruik van de beschikbare backup-streams

Klinkt allemaal errug handig. Pak je surfplank en fiets (?) hier gewoon ff naartoe. Daar kan je het .zipje van 204kb neerhalen.

Big Brother Ballenmeeting Nieuws

Zojuist is in ons forum het verslag geplaatst van de Big Brother meeting, die door mensen (met name Serge) uit ons FOK!forum georganiseerd was.
De bedoeling was om met een groepje naar het Big Brother huis te gaan en daar tennisballen met berichtjes de tuin in te gooien.

AcE:
Vanavond was het dan zo ver.... de BB-Meeting in Almere. De opkomst van zo'n 20 personen viel mij erg mee en dit groepje was dan ook erg gezellig.
Bij aankomst stonden onze vrinden van de politie en randon al te wachten. De politie volgden we op de scanner en zo kwamen we er ook achter dat ze ALLES al wisten, tijden enz.. jammer, maar ja, toch met frisse moed zijn we naar het BB huis gegaan alwaar iedereen meteen begon te vuren.
Veel ballen hebben 't niet gehaald maar een aantal wel en het mooiste komt nog.

Wat schetst onze verbazing: Mevr. Hummie v.d.Tonnekreek (ofzoiets) kwam naar ons toe om te vragen of we op wilden houden. Dit liep uit in een zeer interessante en leuke discussie waarop H. ons BINNEN uitnodigde om een kopje koffie te komen drinken. Ook dit was zeer gezellig en zelfs onze (undercover) journalist van de Nieuwe Revu mocht mee naar binnen om wat plaatjes te schieten (komt in de uitgave
van deze of volgende week)

Ook hebben we met het groepje en Hummie een afspraak gemaakt voor Maandag a.s. om een heel leuk idee tot uitvoer te brengen, hierover meer in de Dinsdag uitzending van BB en de daarop volgende uitzendingen."


Waar zo'n forum al niet toe kan leiden! De hele thread kun je HIER nalezen.

Naar verluidt schijnt de 'inbraak' van vanmorgen ook geen inbraak geweest te zijn maar was er iets van het dak afgebroken dat moest worden opgeruimd.
Of dat waar is of niet... Tsja, we zullen ze het voordeel van de twijfel geven

Hier nog ff wat foto's van de meeting (met dank aan Serge):

iedereen wacht tot de hele groep compleet iseen messageballeen paar messageballen :-)hummie met de niet gegooide messageballen
in het gebouw van First Floor FeaturesSerge, de organisator van het gebeuren, met HummieHet Big Brother huis by night


Formule1 news

zo, hier mijn eerste posting en die brengt gelijk treurig en goed nieuws nl.

eerst het goede, als het goed is, is de grandprix van Belgie toch veilig gesteld, zie hier een gedeelte van het news;

Volgend jaar is er waarschijnlijk gewoon weer een Grand Prix van België. De hoogste justitiële instantie van dat land heeft beslist dat het verbod op tabaksreclame gedeeltelijk moet worden ingetrokken. Tijdens evenementen op wereldniveau wordt sigarettenreclame wel toegestaan. Daarmee lijkt de weg vrij voor de terugkeer van het Formule 1-evenement naar de Ardennen

Nu het slechte nieuws: Michael shumacher zal volgende week de grandprix van maleisie niet rijden, dit door complicaties van zijn blessure.

Michael Schumacher is er in Maleisië niet bij. De Duitse coureur moet nog enkele weken rust houden omdat hij kampt met ontstekingen aan beide knieën. Vandaag meldde een Italiaanse krant dat de Duitser er dit seizoen helemaal niet meer bij zal zijn en zelfs de voorbereidingen voor het komend seizoen in het gedrang komen. Schumachers woordvoerder Buchinger bevestigde vandaag dat beide knieën van de Ferrari-coureur ontstoken zijn, maar volgens hem is er een kleine hoop op een terugkeer van de Duitser in het weekeinde van 31 oktober tijdens de laatste Grand Prix in Suzuka.

voor de rest van het nieuw tjek hier formule1

Veronica over BB vandaag...

"Een groepje studenten heeft het geprobeerd het Big Brother-huis in Almere binnen te komen. Ze klommen over het hek, maar werden daar door de beveiliging tegengehouden. De politie heeft de studenten een bekeuring gegeven."

Dit staat/stond op Veronica teletext page 104. Na meer dan 10 uur dan eindelijk een bericht(je) van de grote Big Brother. Helaas nog niks over of Ruud al dan niet gewond is. Morgen hopelijk meer info van BigVoo (daar moeten we natuurlijk wel weer voor naar de tv uitzending kijken..)

Muziek via je mobiel

In Japan zijn ze al zover; NTT Domoco, Japan's grootste aanbieder van mobiele telefoons is samen met Sony, Matsushita en IBM een project gestart waarbij je via je mobiel muziek kan downloaden. Om de muziek te horen moet men wel een 'Sony Memory Stick Walkman' aanschaffen. De Memory Stick wordt aan de telefoon gekoppeld, en via een keuzemeunuutje op het telefoonscherm kan men een keuze maken uit de aangeboden muziek. De muziek wordt gedownload en via de Memory Stick in de walkman gezet. De fabrikanten verwachten veel interesse van met name platenmaatschappijen, omdat zij op een veilige en makkelijke manier nieuwe muziek kunnen promoten. Volgens de initiatiefnemers is het project copyright-veilig.
Ckeck die leuke gadget uit bij Sony

Computer kopen? Lees dit!

C|Net heeft een artikeltje geplaatst, over hoe je het beste een goedkope PC aan kan schaffen. Er worden dingen uitgelegd over de performance/prijs verhouding, software, service en support. Er is zelfs een buyers checklist. Lees het hier.

You actually paid money for your last computer? With the price of PCs rapidly decreasing, you may not have to fork over a cent for your next one. Cheap PCs have become--at least, in a few cases--free PCs. But while you probably shouldn't look a gift horse in the mouth, computers are a different story. One inexpensive machine might be a don't-miss-it bargain, but another may end up being like a boat anchor tied around your neck for years to come.

It pays to be able to tell the difference, and our buyer's guide can help.


Ludieke actie van Louis van Gaal

Louis van Gaal heeft in zijn voortdurende strijd met de Spaanse media een verrassende zet gedaan. De trainer van FC Barcelona heeft enkele sportjournalisten uitgenodigd hun voetbalkennis aan zijn spelersgroep over te brengen.

Zo zijn enkele vaste volgers van de Spaanse kampioen door de Nederlandse coach uitgenodigd om op 6 oktober als assistent-trainers de training van Barcelona te leiden. Ronald Koeman, de assistent van Van Gaal, is op die dag verhinder

Raket met advertentie snackbar

De fastfood gigant pizza hut(r) is van plan een advertentie op een russische raket te plaatsen.

"The nine-metre (30-foot) ad will be slapped on a Proton rocket which is scheduled for a mid-November launch from Russia's space city, Baikonur in Kazakhstan.

The rocket will be carrying the long overdue service module that will act as the ISS's living quarters.

Pizza Hut chief executive officer Mike Rawlings said the company is paying about half the price of a 30-second TV ad during the Super Bowl - currently up to $2.5 million - for rights to put the ad on the rocket."


klik hier voor het volledige bericht.

Big Brother Ruud gewond ?

Nog meer geruchten. Wederom uit verschillende kanten hoor ik het gerucht dat Ruud tijdens het gevecht vanmorgen met de indringers gewond zou zijn geraakt.
Hij zou naar het Flevoziekenhuis in Almere zijn gebracht alwaar hij 10 hechtingen in z'n rechter wenkbrouw zou hebben gekregen.

Wederom - dit is NIET bevestigd. De beelden staan nog steeds op testbeeld (al 8 uur lang dus), veronica en de HMG geven 'geen commentaar op de situatie in het BB huis' en het Flevoziekenhuis mag 'geen commentaar daarover' geven.

Let wel: dit zijn GERUCHTEN en moeten dus niet als zijnde waarheid worden gezien tot er een bevestiging van is en de informatie geverifieerd kan worden.
In hoeverre de info momenteel juist is kan ik NIET bepalen, maar ik hoop dat er niks van klopt en dat we straks gewoon weer de streams te zien krijgen waar ze gewoon zitten te klaverjassen ofzo.

Wat WEL klopt is in ieder geval het bericht dat er vanmorgen indringers in de tuin waren.
De officiele site maakt hiervan totaal GEEN melding. Inmiddels gaan de dagelijkse updates daar WEL gewoon door, wat erop zou duiden dat er niks aan de hand is.
Maar ALS dat zo is, waarom dan al de hele dag alleen maar testbeeld ?

We zullen het snel genoeg weten denk ik.

12 jarige ongemerkt in vliegtuig

Een 12 jarig knulletje uit Alexandria, Virginia is door z'n moeder veroordeeld tot huisarrest nadat 'ie ongemerkt in een vliegtuig was gestapt en naar St. Louis, Missouri was gevlogen.
Hij verveelde zich en besloot te proberen hoever hij kon komen zonder geld, ticket of instapkaart. Behoorlijk ver dus

Eenmaal in Missouri aangekomen raakte hij in paniek en belde z'n moeder. De nacht bracht 'ie door in een tehuis en de volgende dag werd 'ie door een TWA (Trans World Airlines) medewerker op het vliegtuig naar huis begeleid.

Volgens een woordvoerder was het de jonge delinquent gelukt op het vliegtuig te komen door zich te verstoppen naast een volwassene (lees: hij liep naast de volwassene en niemand zag hem) en vond vervolgens achterin het vliegtuig een lege stoel

“He’s been extremely quiet because he’s just waiting for the other shoe to fall,” Christopher’s mother said. Asked if he was ground from flying in the future, she replied, “He’s grounded from lots of things actually.”

Hier het hele verhaal. Misschien een leuke tip voor een gratis vakantie ?

ICQ Activelist is er !

Ik heb voor de ICQ gebruikers onder ons een ActiveList gemaakt. Om deze ActiveList te kunnen joinen, moet je ICQ99B hebben, die je hier naar beneden kan halen.

Het nummer van de ActiveList is 51092968.
Om deze ActiveList toe te voegen, doe je het volgende:

Klik op de knop ICQ


Vervolgens klik je op "Find/Add users" en "Find/Add an ICQ ActiveList"


Bij "Search list by ID" geef je het FokZine ActiveList nummer in:


Klik bij het volgende scherm op "OK" en de ActiveList wordt toegevoegd. Veel plezier!

BigBrother huis leeg ?

Mij bereikt zojuist van diverse kanten het gerucht dat, naar aanleiding van het incident van vanmorgen waarbij een aantal onverlaten de tuin van het Big Brother huis betraden, er een gevecht is ontstaan en dat de bewoners het huis hebben verlaten.
Op het moment kan ik dit bericht nog NIET bevestigen, maar er is in ieder geval IETS aan de hand. De streams staan al sinds het incident vanmorgen op testbeeld.

Hopelijk snel meer hierover, en ik wil er nog even bij zeggen dat ik hoop dat het NIET waar is, en dat ik de aktie van die mensen buitengewoon DOM vind. Doe iets leuks, roep eens wat, gooi eens een berichtje de tuin in. Dat zijn onschuldige dingen die de bewoners denk ik alleen maar leuk vinden. Het inbreken in hun huis (want dat is het) is geen ludieke aktie maar gewoon een domme, onoverwogen en waarschijnlijk hoogst illegale zet waarmee je alleen maar kwaad aanricht !

GTA-3d?

Ik lees net dat DMA Design nu officiël een onderdeel is van Take Two Interactive. Daarmee laten ze direct weten dat er misschien 2 nieuwe GTA's zullen uitkomen, namenlijk GTA-3D en GTA Crime World. Volgens hun zal GTA-3D komen voor 'The next generation console systems' en GTA Crime World zal een 'internet based' product zijn.

Hier nog een quotje:

Nothing has been decided yet, though, and we'll consider all of our options after GTA2 gets finished. GTA2 is scheduled for worldwide release on PC CD ROM and Sony PlayStation 22nd October 1999.

Dus dat wordt nog even wachten voordat GTA2 het daglicht ziet

Daikatana voor kerstmis uit

De officiële site van Daikatana weet te melden dat Daikatana voor kerstmis '99 uit zal zijn. Ik hoop dat het spel dan ook echt uit zal komen, aangezien het spel al meerdere keren is uitgesteld. Dit gaat om de PC versie en ook om de Nintendo 64 versie. In 2000 zal de Gameboy Color versie zijn intrede maken.

John Romero’s Daikatana is in the final stages of development and will be in stores in December 1999, ION Storm announced today.

"We at Ion Storm are excited to confirm that Daikatana will release for Christmas 1999," says Mike Breslin, ION’s Vice President of Marketing and Business Development.

Bezoekers bij Big Brother !

Met dank aan Serge en Pinokkio van het forum die al uit bed waren waar ik me verslapen had !

Om 11:38 vanmorgen betraden een aantal bezoekers, na eerst op het dak gelegen te hebben, de tuin van het Big Brother huis.
De regie was er snel bij. Er was nog net te horen dat de regie via de intercom riep "OPZOUTEN JULLIE", en toen ging het beeld resoluut op het ons welbekende testbeeld.

Nu, om 13:09, staat het daar nog steeds op. Eens kijken hoe dat af gaat lopen.

[poll=585]

RC5 - Join the DPC!

Tweakers.net doet mee aan RC5, wat het is en hoe je mee kan doen lees je allemaal hier.

Het grafiekje links op Fok!Zien laat zien hoe het met de DPC gaat. DPC staat voor DutchPowerCows, en wij proberen met onze RC5 koetjes zo hoog mogelijk in de stats te komen en natuurlijk te winnen. Hier staat ook helemaal uitgelegd wat je moet doen om het DPC RC5 team te joinen, en zo Tweakers.net en Fokzine.net te helpen naar de overwinning! Doe nu mee!

Moohooo!!!

Britney Spears breekt record

Het album "Baby one more time" van Britney Spears heeft in de Verenigde Staten al de status van 7x platina bereikt (wat betekent dat er 7 miljoen exemplaren de winkels zijn ingegaan), en is met 5,5 miljoen verkochte exemplaren (KASSA !) het best verkochte album door een vrouwelijke tiener aller tijden.
Het vorige record stond op naar van de 15 jarige LeAnn Rimes met haar cd 'Blue'. (die is dus ook binnen).

 

Stephen King's aanrijder wellicht 10 jaar cel

De chauffeur die horror-auteur Stephen King aanreed en daarbij zwaar verwondde op 19 Juni van dit jaar kan een celstraf krijgen van maximaal 10 jaar. Hij is aangeklaagd wegens "aggrevated assault" en "driving to endager".

King's statement: "I believe that by indicting Bryan Smith, the grand jury did the right thing, and I am very grateful to them for doing it — not only as the injured party but as a citizen of the state of Maine. The indictments send a powerful message: When we slide behind the wheel of our vehicles, we are responsible for the lives of others and must be held accountable when we fail in that responsibility."

Het ongeluk gebeurde toen Steven King in de berm van een binnenweg in Bangor, Maine liep. De wagen schepte King in volle vaart. Later vertelde de chauffeur dat hij was afgeleid door zijn Rottweiler, waardoor hij van de weg af geraakt was. King is momenteel nog steeds aan het rehabiliteren, maar heeft inmiddels voor 1500 dollar het bewuste busje gekocht en heeft zich voorgenomen 'm met een voorhamer tot pulp te meppen.
Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1256
special
Random Pics van de Dag #1255
special
VrijMiBabes #206 (not very sfw!)
special
FOK! Zien en doen: Weekend van het Verdedigingserfgoed
special
Random Pics van de Dag #1254
special
Random Pics van de Dag #1253
©FOK.nl e.a.