Big Brother Ruud gewond ?

Nog meer geruchten. Wederom uit verschillende kanten hoor ik het gerucht dat Ruud tijdens het gevecht vanmorgen met de indringers gewond zou zijn geraakt.
Hij zou naar het Flevoziekenhuis in Almere zijn gebracht alwaar hij 10 hechtingen in z'n rechter wenkbrouw zou hebben gekregen.

Wederom - dit is NIET bevestigd. De beelden staan nog steeds op testbeeld (al 8 uur lang dus), veronica en de HMG geven 'geen commentaar op de situatie in het BB huis' en het Flevoziekenhuis mag 'geen commentaar daarover' geven.

Let wel: dit zijn GERUCHTEN en moeten dus niet als zijnde waarheid worden gezien tot er een bevestiging van is en de informatie geverifieerd kan worden.
In hoeverre de info momenteel juist is kan ik NIET bepalen, maar ik hoop dat er niks van klopt en dat we straks gewoon weer de streams te zien krijgen waar ze gewoon zitten te klaverjassen ofzo.

Wat WEL klopt is in ieder geval het bericht dat er vanmorgen indringers in de tuin waren.
De officiele site maakt hiervan totaal GEEN melding. Inmiddels gaan de dagelijkse updates daar WEL gewoon door, wat erop zou duiden dat er niks aan de hand is.
Maar ALS dat zo is, waarom dan al de hele dag alleen maar testbeeld ?

We zullen het snel genoeg weten denk ik.