Mooh!

Hej!

Nou, mijn vorige stukje was ontzettend verouderd, dus ik zal even een update geven: er is al aardig wat veranderd.

Wie ben ik?
Ik ben dus RemCOW, maar IRL heet ik toch echt Remco. Sinds 30 januari 1984 ben ik ter wereld gekomen, in het plaatsje Zeegse. Hier woon in nog steeds. Voor de mensen die geen routeplanner bij de hand hebben: dat ligt in Drenthe, tussen Assen en Groningen. In de burgelijke staat sta ik als ongehuwd, maar ik heb sinds de prachtige datum 28 januari 2000 een vaste relatie met Lianne .

Wat doe ik?
Uiteraard sta ik hier niet voor niets, dus ik zal eventjes omschrijven wat ik nou allemaal doe hier.

Frontpage
Op de Frontpage heb ik nog steeds toegang tot de DPS, maar helaas heb ik geen tijd en fut om me met het nieuws bezig te houden. Niet mijn pakje aan. Het is de bedoeling dat ik af en toe een review schrijf, in dit geval een 'babe-review'. Verder dan een babe-review ben ik helaas nog niet gekomen, maar ik doe echt mijn best om er binnenkort weer eentje online te zetten. Steeds komt er maar weer iets tussen... (sorry)

Forum
Waar ik WEL veel te vinden ben, is op het forum. Hier ben ik een groentje, of te wel een Global Moderator. Ik help alle moderators een handje om het forum in goede banen te leiden. In sommige fora ben ik niet te vinden, aangezien het daar niet nodig is en het mij niet erg interesseert. Bijvoorbeeld Onzin en Eiland (sorry ). TARAraboemdije, mijn waardige groene collega, daarintegen wel Voor de rest bestaat het Groene team nog uit Blauwe en Knorretje (maar zij is eigenlijk van alles wat ).

Contact opnemen?
Wil je voor wat voor een reden iets aan mij kwijt, dan kan je mij gewoon mailen. Mijn e-mail (tada!) is remcow@fokzine.net. Daar kan je al je opmerkingen, scheldpartijen of complimenten aan mij kwijt. Liefst niet al te veel negatiefs tegelijk .

Nou, voor de rest heb ik niet zoveel te vertellen eigenlijk. Ik zie jullie wel op de Frontpage of op het forum!!

Remco