Big Brother Ballenmeeting Nieuws

Danny (FOS4)
Zojuist is in ons forum het verslag geplaatst van de Big Brother meeting, die door mensen (met name Serge) uit ons FOK!forum georganiseerd was.
De bedoeling was om met een groepje naar het Big Brother huis te gaan en daar tennisballen met berichtjes de tuin in te gooien.

AcE:
Vanavond was het dan zo ver.... de BB-Meeting in Almere. De opkomst van zo'n 20 personen viel mij erg mee en dit groepje was dan ook erg gezellig.
Bij aankomst stonden onze vrinden van de politie en randon al te wachten. De politie volgden we op de scanner en zo kwamen we er ook achter dat ze ALLES al wisten, tijden enz.. jammer, maar ja, toch met frisse moed zijn we naar het BB huis gegaan alwaar iedereen meteen begon te vuren.
Veel ballen hebben 't niet gehaald maar een aantal wel en het mooiste komt nog.

Wat schetst onze verbazing: Mevr. Hummie v.d.Tonnekreek (ofzoiets) kwam naar ons toe om te vragen of we op wilden houden. Dit liep uit in een zeer interessante en leuke discussie waarop H. ons BINNEN uitnodigde om een kopje koffie te komen drinken. Ook dit was zeer gezellig en zelfs onze (undercover) journalist van de Nieuwe Revu mocht mee naar binnen om wat plaatjes te schieten (komt in de uitgave
van deze of volgende week)

Ook hebben we met het groepje en Hummie een afspraak gemaakt voor Maandag a.s. om een heel leuk idee tot uitvoer te brengen, hierover meer in de Dinsdag uitzending van BB en de daarop volgende uitzendingen."


Waar zo'n forum al niet toe kan leiden! De hele thread kun je HIER nalezen.

Naar verluidt schijnt de 'inbraak' van vanmorgen ook geen inbraak geweest te zijn maar was er iets van het dak afgebroken dat moest worden opgeruimd.
Of dat waar is of niet... Tsja, we zullen ze het voordeel van de twijfel geven

Hier nog ff wat foto's van de meeting (met dank aan Serge):

iedereen wacht tot de hele groep compleet iseen messageballeen paar messageballen :-)hummie met de niet gegooide messageballen
in het gebouw van First Floor FeaturesSerge, de organisator van het gebeuren, met HummieHet Big Brother huis by night