Durex zoekt 10.000 condoomtesters

Icoon OpmerkelijkDAADkrachtig, niet te beroerd om ook 's avonds en 's nachts te werken en je openstellen voor de ander. Dit zijn onder andere eisen, waarmee condoomfabrikant Durex in de Benelux 10.000 man personeel zoekt voor het testen van de Durex Pleasuremax-condooms. De condoomfabrikant wil namelijk met deze test te weten komen hoe het product in de praktijk werkt. Als de sollicitanten akkoord gaan met de arbeidsvoorwaarden voor de functie, die op zich weinig om het lijf hebben, kunnen ze een contract ondertekenen. Ze krijgen ook visitekaartjes om vrienden (EN vriendinnen natuurlijk !) op de hoogte te brengen van hun nieuwe carrière.

Met slogans als 'ooit gedroomd van een opwindende baan in een stimulerende omgeving' stapt Durex de arbeidsmarkt op. Het condoom krijgen testers thuisgestuurd, voor een geslaagd testobject dienen ze helaas nog zelf te zorgen. Na gedane arbeid kan er een reactie gegeven worden hoe het ervaren is. Uiteraard is het niet de bedoeling dat hier stoere heldenverhalen neergezet worden als: "Helaas scheurde het na drie uur kapot", maar een objectieve evaluatie. Niet dat het bedrijf direct alle reacties gaat verwerken om tot een nieuw condoom te komen, "maar we houden ze toch in ons achterhoofd met het oog op toekomstige productlanceringen", zegt productmanager Loes van Alst van Durex Benelux.

Alle testers krijgen de kans om een overwerkweekend te winnen in een hotel in het Zuid-Engelse Brighton. Ze verblijven dan in de zogeheten Durex Playroom, met spiegels, een danspaal, een kingsize bed en dito bad en een verzameling speeltjes. Men wordt wel verzocht eigen gezelschap mee te nemen. Degene die de beste slagzin maakt, kan de trip gaan maken.

Geïnteresseerden kunnen een sollicitatieformulier invullen op de site durexzoekttestpersonen.nl.


De hoofdprijs: De DUREX playroom