Rechter beschuldigd van masturberen in de rechtszaal

BABULU had ons via de nieuws-submit te melden:

IcoonDe openbare aanklager in de staat Oklahoma (VS) heeft gevraagd om het ontslag van een federale rechter omdat deze regelmatig tijdens de rechtzittingen zou masturberen en gebruik zou maken van erectie verhogende speeltjes. Aanklager Drew Edmondson diende afgelopen woensdag een petitie in bij de gerechtelijke autoriteiten waarin hij vraagt om de 57-jarige rechter Donald Thompson uit zijn ambt te zetten wegens 'misdragingen met betrekking tot moreel schadelijke daden tegen de wet'.

Volgens de advocaat van de rechter, Clark Brewster, is van het verhaal niks waar. De rechter heeft voor zijn vijftigste verjaardag als grap een penis pomp cadeau gekregen, die daarna een bron is geworden van grappen binnen de rechtbank. "De beschuldingen zijn bizar en onzinning" aldus Brewster. Volgens hem wordt de rechter aangevallen omdat een aantal recentelijke uitspraken van Thompson die in het nadeel van de aanklager uitvielen, kwaad bloed hebben gezet bij de lokale opsporingsautoriteiten.

In de petitie staat onder andere dat Thompson tijdens de rechtzitting gebruik maakte van zijn penis pomp en dat hij door een medewerker van de rechtbank werd gezien toen hij aan het masturberen was. "Tijdens een rechtzitting zag mevrouw Lisa Foster (de medewerker in kwestie) dat rechter Thompsen zijn penis omhoog hield terwijl hij zijn schaamhaar schoor", aldus de petitie. Een aantal getuigen, inclusief een aantal jury leden van de rechtbank en politie agenten, zeggen in het stuk dat ze tijdens rechtzittingen het zuigende geluid van de penis pomp konden horen terwijl Thompson onderuitgezakt in zijn stoel zat met zijn ellebogen op zijn knieën

De petitie verdenkt de rechter er ook van dat hij een van zijn medewerkers heeft ontslagen nadat zij had meegewerkt met het onderzoek naar het gedrag van de rechter.