FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Weblogarchief
Artikelen van dinsdag 10 september 2024

Fun met Funda #305: het duurste huis van Friesland

Huis is een understatement in deze. Het is een landgoed van meer dan 16ha, met een eigen meertje en een waar bos, gelegen in het kleine dorpje Mirns. Het ligt praktisch aan het IJsselmeer.

En het is geen oud landgoed met een tochtig kasteeltje, maar in deze eeuw ontwikkeld met een zelf gegraven meer, een bomenaanplant van zo'n 20.000 stuks, en een woongebouw uit 2004 met A+++ energielabel. Met 8 slaapkamers en een garage voor 5 auto's kom je vast geen ruimte tekort. De oprijlaan is maar liefst 600m lang; ik zou de krant maar opzeggen als je daar nog een abonnement op hebt.

Dat zijn dan ook wel de dingen waar dit object het van moet hebben. Het ontwerp van het gebouw of het interieur... het is oké, maar niet heel bijzonder voor een huis in deze klasse. Ook niet helemaal fout in elk geval. Het zou zo maar een fantastische basis kunnen zijn voor een exclusieve B&B.

Lijkt het je toch wel wat, zo'n Friesch landgoed? Dan moet je €3.595.000,- meebrengen, nog geen acht keer wat een gemiddeld huis in Nederland momenteel kost. Een hogere (vraag)prijs vind je momenteel niet in Friesland.

Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1398
special
VrijMiBabes #229 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1397
special
Random Pics van de Dag #1396
special
Random Pics van de Dag #1395
review
The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom
©FOK.nl e.a.