FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Weblogarchief
Artikelen van maandag 26 maart 2007

Positie bepaling

Stiekem spijbelen of te laat thuis komen is tegenwoordig niet meer mogelijk. Door alle technologie die we tegenwoordig gebruiken, Navigatie, GPS, Google Earth, cameratoezicht en mobiele telefonie kan je niet meer vrij bewegen zonder dat je niet gezien wordt.

Met behulp van het bereik van de zendmasten en de kruisingen daarvan, kan de locatie, op de meter nauwkeurig, worden opgezocht aan de hand van een mobiel telefoon nr. Probeer het uit, en meld even of het lukte!

Fietsvallen

Het is meestal zo als wij een blogje hebben over mensen die een ''extreme'' sport beoefenen dat je er vanuit kunt gaan dat deze mensen zich pijn doen, daar maak ik voor een keertje een uitzondering op.

De gast op in dit filmpje doet alles goed, en wat ie doet is best spectaculair, en na het meerdere malen bekijken van het filmpje vraag ik me toch af of hij zich geen pijn heeft gedaan, want de landing ziet er niet al te prettig uit voor z'n edele delen....

Rustig....en dan ineens!

We zien een rustig weggetje ergens in de middle of nowhere van Australië. Er lijkt niets aan de hand. Er klinkt wat gerommel in de lucht. Een oude man wandelt rustig door het beeld. Nog steeds lijkt niets aan de hand. Een andere man echter wijst ergens op. En dan uit het niets schuift er ineens wat het beeld in. Niet dat de twee mannen of de filmster ook maar enigszins van slag raken. Het lijkt de normaalste zaak van wereld. Maar toch niet helemaal: We don't see that every day...

Top of Flop: Bokken (mmm lkkr mmm)

Vorige keer werd de Mason vs Princess Superstar met het nummer Perfect (Exceeder) zwaar geflopt, met 16-13

Deze week hebben we een hele rare clip, en een heel raar nummer. Er werd van de week nog over gesproken op Caz!FM, en nu staat hij op de Weblog.

Bekijk hier Kasper feat. Monsta - Bokken (mmm lkkr mmm)

Ik vind het een flop, echt waar gaat dit over, echt een nummer voor een disco waar kansloze marokkaantjes chickies oppikken? Over smaak valt gelukkig te twisten. Daarom aan jullie de vraag: Is het een top of een flop?

Leukere clip, korte versie

Lachen met een doedelzak

Johnny Bagpipes is iemand die twee volledig verschillende dingen combineert tot een briljante comedy. De naam zegt het al, Johnny heeft iets met doedelzakken en ik moet toegeven dat doedelzakken doet ie niet onverdienstelijk.

Maar dat hij tussendoor ook nog zo grappig kan zijn dat je me echt van de grond kunt oprapen dat had ik niet verwacht, heb je net als ik nog nooit van hem gehoord kijk dan eens op z'n website en geniet van het filmpje.

Met dank aan Googolplexian voor de submit.

Maandagmorgenspel

Ben jij een competitieve eikel m/v die alleen maar een spelletje speelt omdat je winnen wilt? Of speel je een spelletje puur voor de lol en als onschuldig tijdverdrijf? In beide gevallen heb jij vanochtend weer twee kansen om je of te bewijzen of om je even lekker te vermaken.

De ochtendspelletjes van vandaag zijn:
Thin Squares (behendigheidsspel) en Flash Tron (Snake-achtig spel)
Hoe goed ben jij? Ik heb 921.495 punten gehaald met Thin Squares!

Weet jij ook nog een leuk spel? Tip ons dan!

Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1398
special
VrijMiBabes #229 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1397
special
Random Pics van de Dag #1396
special
Random Pics van de Dag #1395
review
The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom
©FOK.nl e.a.