FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Weblogarchief
Artikelen van maandag 19 maart 2007

MiG-29 Fulcrum

Achter de schermen poste een collega blogger een link naar een filmpje, hij vondt het een gaaf filmpje maar kon er niets mee, en zonder het te weten poste hij een filmpje van een van mijn favoriete militaire vliegtuigen, namelijk een MiG-29 Fulcrum.

Van oorsprong een kindje van de koude oorlog maar nog steeds in actieve dienst, niet alleen bij de reguliere luchtmacht van o.a. Rusland maar ook in dienst bij het stuntteam van de Russische luchtmacht, de Strizhi.

En voor degene die smachtend wachten op crashes, die komen niet voor in deze filmpjes, dit zijn gewoon gave filmpjes.

Babetime...

Geheel tegen de verwachtingen in blijken deze Vrouwelijk Naakt blogjes erg populair qua views. Wederom kunnen wij niet anders concluderen dat er erg veel behoefte is aan zulk soort blogjes. Wie zijn wij om jullie niet in die behoefte te voorzien?

Zorgvuldig hebben wij weer naar enkele vrouwelijk naakt modellen gezocht en gelukkig ook nog gevonden, en daar willen wij jullie graag weer mee lastig vallen:

Anya , Anja , Perfect Girls , Lidiya en Boat girl

Gebrek aan talent

Barbie Girl van het Deense bandje Aqua was in 1997 een flinke hit en ik durf te wedden dat ook jij het liedje nog mee kunt zingen, mocht je tot de zeldzame groep behoren die niet weet waar ik het over heb, dit is het origineel.

En zoals vaker worden er van dat soort liedjes kloontjes gemaakt, Ome Henk was er een van, maar deze kende ik nog niet, en als ik moet kiezen tussen deze en die van Ome Henk dan kies ik elk moment voor de Ome Henk versie, en jij ?

Knut moet dood!

Dat de gemiddelde geitenwollensok zo snel mogelijk uit ons lijden verlost zou moeten worden, daar zijn helaas nog niet veel mensen van overtuigd, maar ik denk dat vandaag de eerste stap gezet is. In december vorig jaar is er in de dierentuin van Berlijn namelijk een ijsbeertje geboren dat verstoten is door de moeder en wordt opgevoed door de verzorger en dat is onnatuurlijk en nu moet het beertje dood!

Ik weet niet of iemand de laatste tijd nog wel eens door een dierentuin is gelopen, maar mijn ervaring is toch voornamelijk dat de leefomgeving van de meeste dieren daar in de verste verte niet overeenkomt met de leefomgeving van hun soortgenoten in het wild. In mijn geheugen zie ik voornamelijk sneeuwuilen die hartje zomer in de brandende zon op een stokje in een kooitje van twee bij twee zitten, olifanten in een zandkuil waar een gemiddelde caravan nog niet in zou passen en orang-oetangs die zich zo stierlijk vervelen dat manisch-depressief de lading al niet lang meer dekt.

Als ik nou ergens met ruimen zou beginnen, dan is het met die dieren. Daarna pakken we alles wat het nog een beetje naar de zin heeft. Starten we langzaam maar zeker met huisdieren en pluimvee en werken we onze weg 'omhoog' tot we het dier bereikt hebben dat al eeuwenlang op de meest onnatuurlijke manier met zijn eigen leefomgeving omgaat.

Wat zal het heerlijk rustig worden!

De rijdende rechter

Soms zie je dingen waarbij je je afvraagt, moet dat nou, zijn er geen andere, geen normalere oplossingen voor een probleem.

Neem nu deze Amerikaanse soldaten in Irak, ze komen tijdens hun patrouille een paar mannen tegen die hout hebben gestolen, tja eerlijk is eerlijk dat is natuurlijk fout. Maar de oplossing die de stoere soldaten verzinnen is in mijn opinie zo mogelijk nog fouter.

Het gestolen hout ligt op een auto en de soldaten hebben een tank bij zich, dus wordt ter plekke besloten de auto plat te walsen met de tank.

Logisch toch ?

Maandagmorgenspel

Ben jij een competitieve eikel m/v die alleen maar een spelletje speelt omdat je winnen wilt? Of speel je een spelletje puur voor de lol en als onschuldig tijdverdrijf? In beide gevallen heb jij vanochtend weer twee kansen om je of te bewijzen of om je even lekker te vermaken.

De ochtendspelletjes van vandaag zijn:
Retron (arcade schietspel) en Frost Bite (platform game)
Hoe goed ben jij? Ik heb 345 punten gehaald met Retron!

Weet jij ook nog een leuk spel? Tip ons dan!

Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1398
special
VrijMiBabes #229 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1397
special
Random Pics van de Dag #1396
special
Random Pics van de Dag #1395
review
The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom
©FOK.nl e.a.