FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Weblogarchief
Artikelen van zaterdag 17 maart 2007

The N-Word

Afgelopen week laaide de discussie weer hoog op in Amerika. In South Park werd 'the N-word' gebruikt. Tig keer. Amerika zou Amerika niet zijn als er niet meteen enorme ophef over zou zijn, terwijl het filmpje toch echt gewoon hi-la-risch is.

Zowel een korte clip als de reactie op CNN. Of; hoe tegenwoordig alles op een weegschaal wordt gelegd. Het mooie is dat de negergemeenschap in Amerika er zelf minder problemen mee heeft dan de blanke zeikstralen

Hondje moe maken.

Jack Russel terriers zijn hondjes die niet moe te krijgen zijn, een boswandeling van vier uur, moe vergeet het maar. Een hele dag dollen in de tuin en nog geen spoortje van moeheid te bekennen en dat terwijl het gemiddelde baasje dan al puffend hijgend op de bank zit en zich afvraagd waarom hij in vredesnaam Jack Russel heeft genomen.

Maar je kunt je Jack Russel nu eindelijk moe maken, het kost wel wat geld want een beamer heb je zo te zien sowieso nodig en genoeg ruimte. Maar ik denk als je dit twee dagen achterelkaar vol weet te houden dat je Jack Russel eindelijk moe maar voldaan in zijn mandje kruipt....

Computer water

Waar in de film Shrek nog heel erg trots werd gedaan over het Computer Generated water, maar de ontwikkeling op dat gebied heeft in de tussentijd niet stil gestaan.

Aanschouw hier hoe virtueel water er op dit moment uitziet, dat is toch wel een heel verschil, nog even en de acteurs bestaan alleen nog maar digitaal terwijl ze acteren in een digitale wereld.

Met dank aan Googolplexian voor de submit.

PoP! goes my heart!

De beste muziek komt uit de jaren 80. Dat is al jaren mijn stokpaardje. Ik kan helemaal vrolijk worden van een avondje Wipneus en Pim of een cd met riedeltjes uit die tijd. Het spreekt dan ook voor zich dat ik de film 'Music and Lyrics' waarin Hugh Grant een jaren 80 popidool speelt moest gaan kijken. Hoewel de film erg funny, maar niet heel erg bijzonder was ben ik compleet weg van het liedje waarmee hij zogenaamd in de jaren 80 doorbrak. 'PoP! goes my heart' is een vrolijk nummer wat lekker lang blijft hangen. Oordeel zelf en succes met het uit je hoofd krijgen van het nummer.

Mag ik je een hand geven?

In Oost Europa is een extreem bizarre en merkwaardige huidaandoening ontdekt. Tijdens een reis ontdekte een missionaris een jongen met het zogenaamde zeer zeldzame Lewandowsky-Lutz-syndroom. De handen en voeten van de jongen waren bedekt met een uiterst vreemde substantie. Wanneer de aandoening begint ontstaan kleine sneetjes in de handen en voeten, waaruit vervolgens de vreemde materie groeit. De uitstulpingen zijn zeer moeilijk te verwijderen en vooralsnog moeilijk te behandelen met medicatie.

Uiteraard is hier een leuke foto van te bezichtigen (let op: ietswat onsmakelijk misschien).

Wat gebeurt er deze week

Elke week presenteert FdBeer een overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen en evenementen van de komende week. Je kunt hiermee niet alleen je neefjes en nichtjes de loef afsteken op saaie familieverjaardagen, maar ook je ooms en tantes zullen zwaar onder de indruk zijn.

Algemeen
Op 22 maart is de Koningin aanwezig bij de viering 50 jaar Verdragen van Rome
Op 21 maart om 01:07 uur het begin van de lente
Op 23 maart de opening Michiel de Ruyterjaar in Vlissingen

Politiek
Op 22 maart 2007 wordt er een herdenking 50 jaar Europese samenwerking gehouden in de Ridderzaal

Sport
Op 18 maart de eerste Grand Prix Formule 1 van 2007, gereden in Melbourne.
Op 18 maart de klassieker PSV-Ajax.
Op 24 maart speelt Nederland een kwalificatiewedstrijd voor het EK tegen Roemenie.

Bambi meets Godzilla

Goed. Van onze grote baas Danny mag er best wel wat meer geweld op FOK!'s weblog getoond worden. Milde ongelukjes zoals hij dat noemt. Gebroken armpje, gebroken beentje of een sukkel die zichzelf in de fik steekt. Dat soort dingen. We moeten af van ons "lievvvv" imago. Geen kattenfilmpjes meer, geen fotosites met dieren die elkaar lief vinden. Het moet allemaal harder vanaf nu. Dus speciaal voor Danny een spijkerhard filmpje over een lieftallig Disney hertje: Bambi meets Godzilla!

45 minuten lang reclame

Reclames krijg je vaak voorgeschoteld op momenten dat je er niet op zit te wachten. 'Dit kattenvoer is het best', 'deze telefoonmaatschappij is het goedkoopst', en natuurlijk 'dit afwasmiddel verbruikt tien keer minder dan een normaal afwasmiddel'. Ik vraag me soms wel eens af of er nog wel 'normale afwasmiddelen' bestaan.

Gelukkig schieten er zo nu en dan lachwekkende reclames voorbij die je nog wel een tijdje bij blijven. Gelukkig gebeurt dit over de hele wereld en dat is reden genoeg om een compilatie te bekijken met 45 minuten lang de grappigste reclames van de wereld.

Met dank aan Googolplexian voor de submit.

Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1398
special
VrijMiBabes #229 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1397
special
Random Pics van de Dag #1396
special
Random Pics van de Dag #1395
review
The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom
©FOK.nl e.a.