FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Weblogarchief
Artikelen van zaterdag 3 maart 2007

Elmo sextape

Tja, je kon er op wachten natuurlijk na de diverse sextapes van beroemdheden van over de hele wereld is er nu een sextape opgedoken waarin de roodharige lieveling van menig peuter en kleuter de hoofdrol speelt.

Want wat blijkt Elmo is ook maar een levend wezen en levende wezens, tja die moeten af en toe lekker neuken, en gelukkig voor onze geile vriend was een lekkere teddybeer wel in de mood voor wat beestachtige sex.

Schoon toetsenbordje

Ben jij net zo'n viespeuk als een groot deel van de Nederlanders en zitten er tussen de toetsen van je toestenbord genoeg kruimels om het hongerprobleem in de derde wereld op te lossen dan heb ik mischien de oplossing voor je, een toetsenbord zonder toetsen, althans zonder toetsen zoals je dat gewend bent.

Dit toetsenbord is namelijk voorzien van aanraakgevoelige toetsen en is dus helemaal vlak aan de bovenkant, vreemd eigenlijk dat ze hier niet eerder op zijn gekomen want dit soort knopjes heb je al erg lang op allerlei huishoudelijke apparatuur.

Geslaagde recordpoging, mislukte landing

Records zijn er om gebroken te worden en niets is menselijker denk ik dan beter zijn dan de rest en dus was er ook een record wat gaat over met skies van een hoge rots afspringen.

De sprong zelf gaat prima, de val ook, alleen de landing is een wat pijnlijke bezigheid, de recordbreker komt namelijk op z'n hoofd terecht, maar gelukkig overleeft hij de klap en is nu een gelukkig recordhouder, ach ieder z'n hobby's zullen we maar zeggen.

Pizzaatje bestellen?

Je zou kunnen zeggen dat de technologische vooruitgang waar we de laatste tijd inzitten naast de vele voordelen, ook nadelen heeft. Denk aan virussen, spyware, computerinbraak maar ook het privacy aspect wordt bedreigd.

Gelukkig zijn we nog niet zo ver als in dit filmpje te zien is, wat wel handig is, is dat wanneer ik een pizza bestel, ik inderdaad niet meer mijn adres en naam hoef op te geven, omdat zij dat de eerste keer hebben opgeslagen.

In the picture! (uitslag)

Er valt wat te winnen! want iBOOD is zo vriendelijk een aantal leuke prijzen ter beschikking te stellen in verband met de feestmaand en de vierde weekprijs gaat naar de bedenker van het leukste onderschrift van de komende week. Dat gaat als volgt: vandaag, maandag en woensdag is er een In the Picture! waarbij het leukste onderschrift wordt gekozen. Op donderdag kiezen we dan de weekwinnaar. Uiteraard allemaal volledig subjectief...

We hadden drie kandidaten Taxi, Markofnikoff en ARSon maar de winnaar van de vierde weekprijs is...

winnaar week 4

Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1398
special
VrijMiBabes #229 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1397
special
Random Pics van de Dag #1396
special
Random Pics van de Dag #1395
review
The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom
©FOK.nl e.a.