HoT ShiT - Part Dix-Sept (The DerManiak Edition)

Webcam Chicks
We weten ondertussen wel wat er mogelijk is met een webcam, maar we krijgen dan ook geen genoeg van dames die voor hun webcam hun uiterste best doen om sexy te zijn. In het filmpje zie je een compilatie van deze chicks.

Achterstevoren Bowlen
Het is al moeilijk genoeg om een strike of een spare te gooien als je de baan voor je hebt. Maar om een strike of spare te gooien als je de baan achter je hebt is bijna niet te doen. Toch is er een man die de strikes en spares achterstevoren gooit.

Koeler verwijderen tijdens gamen
Wat zou er gebeuren als je de CPU-cooler van het moederbord haalt tijdens het spelen van een spel? Dat moeten de reviewers in het filmpje gedacht hebben voordat ze deze test gingen uitvoeren. Er worden verschillende systemen op de pijnbank gelegd.

Bugatti Veyron
Bugatti is een merk wat sportauto's maakt. En natuurlijk wil elk sportmerk de ultieme sportauto proberen te maken. Bugatti probeert dit met de Veyron. Een auto met 1001 PK en een topsnelheid van 407 KM/h. Ultiem of niet, snel is hij wel.

Grappige Dieren
Dieren zijn leuk en ze kunnen dingen doen die je helemaal niet verwacht. Deze onverwachte dingen brengen meestel hilarische situaties met zich mee. En deze momenten zijn opgenomen in een compilatie met grappige dieren.

Met dank aan DerManiak voor de submit.