Winnaars Firstlook 2011 kaarten

Firstlook is sinds haar ontstaan in 2008, het game-evenement van de Benelux. Twee dagen lang kunnen gamers los met de nieuwste games op de tientallen stands. Ook zal er geregeld iets gebeuren in verscheidene theaterzalen. Een beperkt aantal toegangskaarten zorgt ervoor dat iedereen aan de slag kan met zijn of haar favoriete game van dit najaar zonder daar al te lang voor in de rij te staan.

Wij gaven jullie deze week de mogelijkheid om kaarten te winnen voor Firstlook. Vijf van jullie krijgen de mogelijkheid om samen met een introducé aan de slag te gaan met games als Modern Warfare 3, Assassin's Creed Revelations en de nieuwe Sonic. Het enige dat je daar voor hoefde te doen was antwoord geven op de volgende vraag: Vorig jaar vond Firstlook plaats in de Westergasfabriek te Amsterdam. In welke stad is Firstlook dit jaar? Het juiste antwoord is natuurlijk Utrecht. De volgende winnaars komen op de gastenlijst te staan voor de zondag

jbravo25
eekhoorn12
Henise
Broodjekipcorn
reatrix

Van harte gefeliciteerd, jullie mogen zondag naar Firstlook 2011. De namen worden doorgegeven aan de organisatie. Hoe je hiermee binnenkomt, geven we jullie nog voor zondag door!