FOK!games en de E3

Het is weer tijd voor het grootste game-event van het jaar. Jawel, de E3 jongens en meisjes. Voor FOK!games zijn er vijf redacteuren afgereisd naar Los Angeles. Mday, Pheno, Nebo, Koei en wc-eend zullen mogen spelen met de nieuwste games, live de persconferenties beleven en zullen ook veel werk verzetten voor ons.

Wat de crew verwacht van de E3 kan je hier (Microsoft), hier (Sony), hier (Nintendo) en hier (PC) teruglezen. Voor algemene E3-info lees je deze special.

De persconferenties zullen live te volgen zijn via de liveblogs hier op FOK!games. De persconferenties zijn op de volgende tijden:

Planning E3:
Maandag 6 juni
18:00 Microsoft
21:30 EA
23:30 Ubisoft

Dinsdag
02:00 Sony
18:00 Nintendo

Via de Twitterfeed aan de rechterkant van de site kan je lezen hoe het onze E3-helden vergaat, hoe fijn de hotelbedden zijn, maar bovenal kan je zo het laatste nieuws direct uit handen van onze in LA aanwezige crew lezen. Houd hierbij wel rekening met het tijdsverschil. Als het negen uur 's ochtends is in LA, is het in Nederland al zes uur 's avonds. De meeste updates hier kun je dan ook 's avonds en 's ochtends vroeg verwachten.

Wil je graag met iedereen delen hoe blij je bent over de nieuwe Wii, of juist keihard een persconferentie afkraken? Dat kan in de IRC van #GAM. Daar kan je hier meer informatie over vinden. Tijdens de persconferenties is IRC ook the place to be en worden alle onthullingen en de rare broek van die ene Japanner ook direct besproken.

Dit is de spannendste week in gamesland en FOK!games wenst jullie dan ook alvast veel plezier met de E3 van 2011!