[Frontpage] Come and join us!!

Enthousiasme! Dat is het belangrijkste woord van FOK! en haar crew. Door de enorme dosis enthousiasme van de bijna 250 crewleden die FOK! bezit, zijn we in staat om één van de belangrijkste websites van Nederland te zijn. Maar om nog groter te worden hebben we ook jouw hulp nodig. Wil jij samen met de crew leuk en actueel nieuws neerzetten op de Frontpage? Bekijk dan hieronder de vacatures!

Allround nieuwsposters:
Het nieuws gaat 24 uur per dag door, komt vanuit alle uithoeken van de wereld en is zeer divers van aard. Wij zijn op zoek naar mensen die een brede interesse hebben en nieuws willen schrijven over zeer uiteenlopende onderwerpen die ook uit zeer uiteenlopende bronnen komen. Denk bijvoorbeeld aan binnenlands nieuws uit de nationale media, internationaal nieuws uit Engelse, Duitse, Spaanse, … media, wetenschappelijke tijdschriften, showbizzwebsites, enz, enz, enz.

Ochtend nieuwsposters:
Om de ochtenden goed te kunnen voorzien van nieuws zijn we op zoek naar nieuwsposters die over het algemeen in de vroege ochtend actief zijn op FOK! Het gaat dan om de tijden van 06:00 tot ongeveer 09:00. Ben jij enthousiast, gemotiveerd, en kan je tegen feedback? Dan is dit je kans om deel uit te maken van de crew bij FOK!

Specials:
Naast de allround nieuwsposters, zijn we ook op zoek naar mensen die specials willen en kunnen schrijven. Hierbij kun je denken aan onderwerpen als het neerstorten van het vliegtuig van Turkish Airlines, rekeningrijden, een groot evenement, de zaak-Holleeder, etc. Achtergronden verzamelen (waarbij ook de topics op het forum kunnen worden gebruikt), samenvatten van de gebeurtenissen en vooruitblikken op mogelijke gevolgen.

De bovenstaande vacatures zijn op vrijwillige basis. We bieden je een plaats binnen de leukste crew van heel Nederland. Je bent samen met ons verantwoordelijk voor de nieuwsvoorziening op de Frontpage en je berichten worden gelezen door een miljoenenpubliek! Wil je meewerken aan een nog beter FOK!? Stuur dan nu je sollicitatiemail naar: frontpage@fok.nl

Vermeld in je sollicitatie duidelijk je username, je beschikbaarheid, voor welke vacature je solliciteert en vertel in het kort wat over jezelf.

We zien je sollicitatie graag tegemoet!

 

Uiteraard zullen er ook nieuwe vacatures blijven verschijnen op onze vacaturesite.