FOK! Wat een weer: nog altijd grijs en buiig

winterbanner

Goede morgen!

Vanochtend is er veel bewolking. Er trekken enkele buien over. Er waait een matige tot vrij krachtige, aan zee en op het IJsselmeer krachtige tot harde wind uit het zuidwesten.

Vanmiddag is het overwegend bewolkt. Er trekken enkele buien over, mogelijk met hagel en onweer. De maximumtemperatuur wordt ongeveer 8°C. Er waait een matige wind uit het zuidwesten. Aan zee en op het IJsselmeer staat een vrij krachtige tot krachtige wind, windkracht 5 tot 6.

Vanavond is het half tot zwaar bewolkt met af en toe een bui, mogelijk met onweer en hagel. Er waait een matige, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtige wind uit het zuiden.

Vannacht komt er langs de westkust nog een enkele bui voor met kans op onweer en hagel. Elders blijft het overwegend droog. Het koelt af naar 2 tot 4°C. De wind waait uit het zuiden en is matig, aan zee en op het IJsselmeer (vrij) krachtig, windkracht 5-6.

Tot morgen!

                   

De wandelroute wordt onderbroken rondom Huy (België) (Foto: Professionele-idioot)
De wandelroute wordt onderbroken rondom Huy (België) (Foto: Professionele-idioot)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.