FOK! Wat een weer: droog, later motregen

winterbanner

Goede morgen!

Vanochtend is er vooral in het zuidoosten eerst nog wat zon. Van het noordwesten uit raakt het bewolkt. Het blijft op de meeste plaatsen droog. De zuidwestelijke wind is matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig, mogelijk af en toe krachtig.

Vanmiddag is het bewolkt. Vooral landinwaarts kan plaatselijk lichte motregen vallen. De maximumtemperatuur ligt rond 10°C. De wind komt uit zuidwest en is matig, langs de kust en op het IJsselmeer (vrij) krachtig.

Vanavond is het bewolkt. In het oosten valt soms wat motregen. De zuidwestenwind is matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig.

Komende nacht valt er vooral in het oosten af en toe regen. In het westen blijft het zo goed als droog. De minimumtemperatuur ligt rond 9°C. De wind komt uit west tot zuidwest en is matig, aan zee en op het IJsselmeer (vrij) krachtig.

Tot morgen!

                   

zon maar ook bewolking zal het weerbeeld van vandaag zijn (Foto: Anouk)
zon, maar ook bewolking zal het weerbeeld van vandaag zijn (Foto: Anouk)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.