Uitslag RKC Waalwijk - Heracles Almelo

RKC Waalwijk heeft de eerste overwinning van het seizoen geboekt. In eigen huis werd Heracles Almelo met 2-0 verslagen. Met de zege nam de thuisclub tevens revanche voor het 4-3 verlies tegen Heracles in de KNVB-beker van afgelopen woensdag.

RKC kwam goed uit de startblokken. Spierings en Maatsen kregen goede kansen om te scoren maar beide misten. Na 11 minuten was het wel raak, Sow maakte via de lat de 1-0. Het zeer matige Heracles kreeg pas in de slotfase van de eerste helft via Dessers haar eerste kans.

In de tweede helft was RKC opnieuw de bovenliggende partij. Een omhaal van Mulder kwam op de lat. Een schot van Vermeulen in de blessuretijd zorgde voor de eindstand van 2-0.