Chelsea en Leicester naar kwartfinales FA Cup

Chelsea en Leicester City hebben zich geplaatst voor de kwartfinales van het toernooi om de FA Cup.

Chelsea was in eigen huis veel te sterk voor Hull City, dat uitkomt in de Championship. Op Stamford Bridge won de ploeg van Antonio Conte met 4-0, die stand was voor de rust al bereikt door doelpunten van Willian (twee), Pedro en Olivier Giroud, die zijn eerste doelpunt voor Chelsea maakte. In de tweede helft kreeg Hull City nog een kans om iets terug te doen, maar David Meyler kon de strafschop niet benutten.

Ook Leicester City moest het in de vijfde ronde van het FA Cup opnemen tegen een ploeg uit het Championship, het tweede niveau in Engeland. Jamie Vardy maakte in de 67ste minuut de enige treffer van de wedstrijd, waardoor de thuisploeg met 1-0 van Sheffield United.