Vrees voor Larsson: "Het ziet er waarschijnlijk niet goed uit"

Giovanni van Bronckhorst vreest een tijdje niet te kunnen beschikken over Sam Larsson. De Zweedse aanvaller viel donderdagavond geblesseerd uit.

Larsson moest zich tegen FC Groningen (3-0 winst) na 24 minuten laten vervangen. "Een hamstringblessure. Het ziet er waarschijnlijk niet goed uit", vertelt Van Bronckhorst in gesprek met het Algemeen Dagblad. Vrijdag volgt een onderzoek over de duur van de blessure.

Als vervanger van de trainer Bilal Basaçikoglu in plaats van Jean-Paul Boëtius. "Bilal is goed bezig de laatste tijd en laat het zien op de trainingen. Daarom bracht ik hem in. Hij deed het uitstekend. Bilal geeft mij een goed gevoel, Boëtius minder ja."

Robin van Persie bepaalde twaalf minuten voor tijd de eindstand op 3-0 en daarmee was de aanvaller voor het eerst trefzeker sinds zijn terugkeer. "Dit doelpunt tekent de voetballer die Robin is, het was een prachtige treffer. We hebben allemaal gezien wat hij kan brengen. Hij traint goed, wordt sterker en fitter. Robin heeft nu een aantal invalbeurten gehad, dat bouwen we rustig op."