Van Bronckhorst heeft eerste doelman gekozen

Giovanni van Bronckhorst heeft zijn keuze gemaakt wie er tijdens de tweede seizoenshelft eerste doelman wordt bij Feyenoord.

Feyenoord bereidt zich in Spanje voor op de tweede seizoenshelft van de Eredivisie. De keuze van de oefenmeester lijkt te vallen op Brad Jones, aangezien hij vrijdag onder de lat in een partijspel bij de basiself.

"Ik heb er met keeperstrainer Khalid Benlahsen over gepraat", vertelt Van Bronckhorst in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Jones en Kenneth Vermeer komen allebei in actie zaterdag. We spelen twee oefenduels, tegen Noordwijk en FC Luzern. Ik moet de keepers zelf nog vertellen wat we gaan doen. Dat doe ik in Spanje."

Feyenoord neemt het in de eerste wedstrijd na de winterstop direct op tegen Ajax, een wedstrijd die Ridgeciano Haps lijkt te gaan halen. "Haps is het minst lang er uit, hij kan Ajax uit halen. Eric Botteghin en Jan-Arie van der Heijden zijn er maanden uit geweest. Zij moeten ritme opdoen. Ze zullen wel tegen Noordwijk spelen. Die wedstrijd is daar ideaal voor."