Sneijder wil dat speculaties stoppen

Wesley Sneijder kan niet wachten op het einde van de winterse transfermarkt. De Galatasaray-middenvelder is alle geruchten nu al zat, terwijl januari nog niet eens is aangebroken.

De Nederlander wordt in verband gebracht met een transfer naar Manchester United. "Je weet het beter dan ik als ik al een aanbod had gekregen", zegt Sneijder tegen Beyaz TV. "Er zijn nog geen voorstellen gedaan."

"Elke transferperiode zijn er geruchten over mijn toekomst. Ik kijk uit naar het einde van de transfermarkt zodat mensen stoppen met over mij speculeren. Ik ben erg gelukkig bij dit team en bij deze fans en ik heb geen reden om te vertrekken."

Sneijder verliet Internazionale een jaar geleden voor de Turkse club. Met Galatasaray staat hij in februari in de achtste finale van de Champions League tegenover Chelsea. "Dat worden twee goede wedstrijden."

"We hebben verdiend om te staan waar we nu staan in Europa. Het succes is erg belangrijk voor de club, de supporters en het team. Nu willen we verder. We moeten geloven dat we de kwartfinale kunnen halen. Als we gefocust zijn, hebben we een kans", aldus Sneijder.