Patch voor CoD: Ghosts laat systeemvereisten zakken

Infinity Ward heeft vandaag een patch uitgebracht voor de pc versie van hun fps-game Call of Duty: Ghosts. De patchnotes houdt Infinity Ward nog even voor zich, maar de Reddit user "mkapex1", liet weten dat er meerdere bugs uit het spel zijn gehaald en de 6GB vereiste RAM naar 4GB is gezet.

Sinds de lancering van Call of Duty: Ghosts is een vereiste voor de game dat je pc minstens 6 Gigabytes aan intern geheugen, ook wel RAM genoemd, aan boord heeft. Handige 'hackers' hadden zelf al een patch gemaakt om die vereiste naar 4GB te stellen. Gelukkig luistert Infinity Ward dus toch enigzins naar de community en implementeren ze dit nu zelf in een patch van 400MB.

Ook zou de lag in de menu's gefixt zijn, en zou er een functie toegevoegd zijn die de game geschikter moet maken voor eSports. Er is nu een gamemode met de officiële regels van eSports, en de 'Broadcaster mode' is toegevoegd. Hierin kunnen gamers commentaar geven bij een match en de match live uitzenden. Een patch voor de consoleversies wordt een dezer dagen verwacht.

Broadcaster mode COD Ghosts
De Broadcaster Mode van CoD: Ghosts