Pérez: "Wie weet komt Falcao in juni naar Real"

Real Madrid-voorzitter Florentino Pérez sluit niet uit dat Radamel Falcao volgende zomer naar Spanje terugkeert. De aanvaller verliet Atletico Madrid om zijn carrière bij AS Monaco te vervolgen. Bij de Franse titelkandidaat presteert hij tot dusver uitstekend. De geruchten dat hij de club snel weer verlaat voor een andere grootmacht doen dan ook al de ronde.

"Hij komt in ieder geval niet in januari", verzekert Pérez in een uitzending van Punto Pelota. "Wie weet komt hij in juni naar Real. Niets is onmogelijk en bovendien duurt het nog lang voor het weer zomer is. Falcao is een heel grote speler en ik weet dat hij voor ons wil spelen."

De preses hoopt Sergio Ramos snel langer aan de club te binden. De verdediger zou in de belangstelling staan van Paris Saint-Germain. "Ik heb veel gedaan om hem naar Madrid te halen, dus ik laat hem niet zo maar gaan. Ik wil ervoor zorgen dat hij zijn carrière hier afsluit. We hebben nog geen boden op hem gehad, maar dat is normaal voor een speler die niet te koop is."