FOK!filmtips van de dag: The Expendables

Elke dag zijn er wel meerdere films op de televisie te zien. Maar welke film moet er nou echt worden gezien? FOK!film geeft elke dag een overzicht van de beste films en bij gebrek daar aan een dvd-tip. Valt er vanavond nog wat te zien? Je leest het op FOK!

expendables  1
expendables 1

Hoe vaak krijg je de kans om een film te zien met grote helden uit de jaren tachtig en negentig, zoals Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Eric Roberts, Steve Austin en Mickey Rourke? Vanaf 22.00 uur zie je ze allemaal en nog meer voorbijkomen in de FOK!filmtip van de Dag, de explosieve actiefilm The Expendables op Veronica.

expendables 2
expendables 2

In The Expendables draait het om om een groepje huurlingen die uit een soort van idealisme allerlei onrecht proberen aan te pakken. Als ze de strijd aangaan met een corrupte Zuid-Amerikaanse dictator belanden de huursoldaten in een gevaarlijk web van bedrog en verraad. The Expendables is een heerlijk ouderwetse actiefilms met heerlijke humor en een overdosis actie en vermaak.

expendables 3
expendables 3

Ook meehelpen aan de FOK!filmtip? Meld je aan als redacteur nieuws voor FOK!film. Stuur een bericht met motivatie naar film@fok.nl!