Verhoek: "Kutjaar gehad bij Twente"

Wesley Verhoek is blij te zijn vertrokken bij FC Twente. De aanvaller kijkt uit naar de samenwerking met zijn nieuwe club Feyenoord. Verhoek speelde slechts een half jaar in Enschede, maar wist in het oosten amper indruk te maken. De aanvaller rekent dat voornamelijk zichzelf aan.

"Ik heb echt een kutjaar gehad. Maar ik kijk wel naar mezelf. Ik heb het te vaak laten lopen, terwijl dat niks voor mij is." Bij Feyenoord heeft Verhoek al vanaf het begin een goed gevoel. "In Rotterdam geven ze mij gelijk op m'n flikker als ik iets niet goed doe", vertelde Verhoek aan RTV Rijnmond. "Voor het publiek geldt hetzelfde. Als iets goed is, is iets goed. En als het slecht is, is het slecht. Daar voel ik me lekker bij."

Die eerlijkheid ontbrak volgens Verhoek wel eens bij zijn vorige club. "Bij Twente werd er wel eens omheen gedraaid. Dat vond ik jammer", aldus de aanvaller, die uitkijkt naar het spelen voor zijn nieuwe club. "De lijn die Feyenoord vorig seizoen heeft ingezet wil ik doortrekken. Want vergeet niet: Twente is een topclub in wording. Feyenoord is al een topclub."