Ex-geliefden dood bij familiedrama

gammapooka en Aka-Zigor hadden ons via de nieuws-submit te melden:

Icoon Binnenlands nieuwsEen 40-jarige man en zijn evenoude vrouw uit Rotterdam zijn overleden aan de gevolgen van een schietpartij. Het drama, waarvan de 17-jarige dochter en de baby van het stel vermoedelijk getuige waren, vond maandagavond plaats. Het paar had huwelijksproblemen, de man was kort geleden door de vrouw het huis uitgezet omdat hij zou zijn vreemdgegaan.

Nadat een verzoeningspoging op niets uitliep schoot de man zijn vrouw neer, om vervolgens zelfmoord te plegen. De vrouw bezweek gisteren in het Erasmus Medisch Centrum aan haar verwondingen, de man was vrijwel direct ter plaatse al overleden.

Volgens een onderbuurman had het Antilliaanse stel vaker ruzie. Enkele dagen voor het drama had de vrouw hem stiekem verzocht de politie te bellen. "De politie wilde een reden weten om langs te gaan, maar ik kende die mensen helemaal niet. Ik kon alleen maar zeggen wat ik had gezien en gehoord. Maar de politie wilde dat ik ging kijken. Dat is toch niet mijn taak? Ik heb gezegd dat zij het op hun geweten hebben als er wat gebeurt", aldus de aangeslagen buurman.