'Feyenoord wil City-talent Suárez huren'

Feyenoord is na het successeizoen 2011-2012 al weer hard bezig om de selectie voor het komende seizoen te versterken. De Rotterdammers willen voor de start van het seizoen de selectie op orde hebben, waardoor technisch directeur Martin van Geel nu op zoek moet naar nieuwe spelers.

Hij zou inmiddels met Manchester City gesproken hebben over de huur van de 18-jarige aanvallende middenvelder Denis Suárez. De Spanjaard wordt beschouwd als een van de grotere talenten in Europa. "Inderdaad een heel aantrekkelijke speler," zei Van Geel die Suárez onlangs zag spelen met het tweede elftal van City tegen KV Mechelen in het AD. "Ik heb na dat duel gezegd dat er bij dat elftal van Manchester City minimaal drie heel interessante spelers rondliepen. Maar we kunnen ons geld maar één keer uitgeven."

Of Feyenoord Suárez daadwerkelijk gaat huren hangt af van het bijtekenen van Otman Bakkal of het aantrekken van Lex Immers. "We leggen liever een nummer tien voor langere tijd vast," zei Van Geel die ook nog een spits zoekt.