Scribblenauts ook op iOS

Warner Bros. Interactive Entertainment kondigt aan dat haar Scribblenauts Remix App voor iPad, iPhone en iPod touch nu beschikbaar is in de App Store.

Deze app bevat nieuwe functies, complete originele levels en een combinatie van de meest populaire puzzels van Scribblenauts en Super Scribblenauts. De Scribblenauts-franchise heeft meer dan vijftig onderscheidingen in de sector gekregen en meer dan twee miljoen games verkocht- waarmee dit een van de meest succesvolle hand-held videogame-franchises is.

Scribblenauts Remix introduceert zijn inventieve gameplay voor nieuwe, casual spelers van alle niveaus en laat Scribblenauts-fans op nieuwe manieren spelen. De game is gecreëerd door 5TH Cell en ontwikkeld door Iron Galaxy, en laat spelers hun verbeelding gebruiken om ieder woord op te schrijven, aan te passen met bijvoeglijke naamwoorden en zo het object tot leven te brengen om puzzels op de lossen. Het spel is ontwikkeld voor iOS 5 en synchroniseert met iCloud, waardoor consumenten het spel op al hun iOS-apparaten kunnen spelen. Spelers verliezen nooit hun vooruitgang omdat spellen online worden opgeslagen in iCloud.

Door gebruik te maken van het Game Center zijn spelers zichtbaar voor vrienden en de gaming-community in een nieuwe online sociale component. Spelers kunnen op het leaderboard hun score bekijken en vergelijken met de scores van vrienden. Scribblenauts Remix maakt ook gebruik van Twitter en Facebook waardoor spelers game informatie kunnen posten.

De Scribblenauts Remix App is beschikbaar voor € 3,99 in de App Store voor iPad, iPhone en iPod touch of via www.itunes.com/appstore.

Scribblenauts Remix