León wuift riant aanbod Liverpool weg

Real Madrid-speler Pedro León blijkt erg gehecht aan zijn club. De vleugelspeler heeft een riant aanbod van Liverpool terzijde geschoven en blijft in de Spaanse hoofdstad.

The Reds waren bereid om León een jaarsalaris van maar liefst drie miljoen euro aan te bieden, maar de 24-jarige vleugelspeler is ondanks dit hoge bedrag niet in Liverpool geïnteresseerd, zo weet Marca te melden. Een ietwat vreemde houding, omdat León bij De Koninklijke zeker geen geslaagd eerste seizoen achter de rug heeft.

Los Blancos namen León over van Getafe, maar onder coach José Mourinho kon de voormalige international van Jong Spanje niet rekenen op een basisplaats. Diverse clubs uit zowel Spanje als Engeland bleken echter nog interesse te tonen voor de 24-jarige vleugelspeler.

Naast Liverpool was ook Tottenham Hotspur geïnteresseerd. In eigen land waren Valencia en Villarreal clubs die hun oog op León hadden laten vallen. Vanuit Duitsland had Bayern München belangstelling. León wil echter koste wat kost slagen bij Real Madrid. Dat hij in de Spaanse hoofdstad anderhalf miljoen euro verdient, op de bank zit en daarmee dus laag in de pikorde staat, schijnt hem niet te deren.